- Veľká ústretovosť, úžasný spôsob komunikácie, výborná kvalita.
- Spokojnisť po všetkých stránkach
Som spokojný došiel mi v tovar
Tovar dodany rychlo
- Po rozbalení objednávky sklamanie
Na hrnčeku nie je vidno text. Otrasné. Pokial sa Vám stane, že takto finálny produkt vyzerá, tak si myslím, že je na mieste sa ozvať a situáciu vyriešiť, a nie pošlete zákazníkovi to, čo ste poslali. Hrnček sa nedal darovať. Vyhodené peniaze
Reakcia obchodu Belabel.sk
nastalá situace nás velice mrzí.
Pokud není text čitelný, prosím zašlete nám fotografii hrnečku na náš e-mail [email protected].
Reklamaci s Vámi vyřeší naše zákaznické oddělní co nejdříve.
Tým Belabel -
- Doručené mi bolo tričko s inou farbou, akú som zadala. Nezdal sa mi ani strih podla fotky - objednala som dámske S-ko a prišlo mi tričko velkostne zodpovedajúce M-ku s odlišným strihom!
Nesplnil moje očakávania ako kupujúceho.
Reakcia obchodu Belabel.sk
prosím, pokud Vám z objednávce cokoliv nesedí, kontaktujte naše zákaznické oddělení na e-mailu [email protected].
Rádi s Vámi případnou reklamaci vyřídíme k Vaší spokojenosti.
Hezký den,
tým Belabel. -
Dobrý deň
dnes mi došiel vankúš skvelá práca ďakujem pani čo mi to ušila že je šikovná aj personálne oddelenie je super ďakujem všetkým ešte budem objednávať spokojnosť veľká . -
Chcem poďakovať za promtné vybavenie mojej objednávky. Keďže som objednával produkty už druhý krát, som spokojný s vybavením mojej objednávky a samozrejme Váš obchod som odporučil aj kolegom a vedením našej spoločnosti.
- Rýchla komunikácia, rýchle doručenie, pekné spracovanie produktov. Ďakujem krasne
Od Belabel som si objednala už viac krát a vždy bolo všetko tip top. Šikovní ste.
Oceňujem jednoduchý a prehľadný spôsob vytvorenia návrhu a obzvlášť aj 3D náhľad. Vankúšiky nám boli doručené v primeranej lehote a po otvorení som bola milo prekvapená kvalitou prevedenia - SUPER. Vrelo odporúčam. K
- Neskutočná rýchlosť doručenia a krásna práca
Super .
Veľmi som spokojná aj s dodaním aj s výrobkom.
- Veľa moznosti
- Skvele ceny
- Rýchle doručenie
Jednoduché zadanie, kvalitné spracovanie. Dakujem
Kvalita komunikacia cena všetko top odporúčam
- Rýchlosť doručenia
- Sou to super šikovní ludia
Objednala som si hodiny v ktorom je náš obrázok kominár a naše krásne venovanie pre stryka a strynku.kebych mohla dať fotku určite bych ju sem dala lebo je to krásna robota tých ľudí čo nám pomohli nás darček zrealizovať a veľmi Jim zato ďakujeme
Doporučujem, skvelá komunikácia, veľmi rýchle dodanie, výborná kvalita, super, sme spokojní
Odporúčam skvelý obchod
Veľmi som spokojná