- 3 týždne od odoslania objednávky neviem o jej stave vôbec nič, obchodník nekomunikuje, v trackingu svieti zásielka ako stornovaná
Baterka nefunguje furt nabija a 0%.Chcel som reklamovat ale obchod nereaguje ani na tel. ani mail.
Objednávka pre 10 dňami a ešte nič neprišlo.
- Neriešia moju reklamáciu.
Vládny tovar som reklamoval a vrátil obchodu Poslal som čislo účtu ale peniaze mi ne vrátili.
Vážený pane Hirner,
Děkujeme za recenzi, bez ohledu na to, že "tovar" nebyl vadný - otestovali jsme baterií, je v naprostém pořádku, peníze včetně dopravného vám vrátili na účet.
Administrator -
- Tovar mi bol doručený nefunkčný.
Nemám dobré skúsenosti.
NEODPORÚČAM !!! Ale ak si chcete kúpiť starú bazárovú batériu za cenu novej, nie je lepší obchod. Inak sú to obyčajní podvodníci. Batéria mi prišla s odtrhnutou nálepkou na obale, teda krobička už bola evidentne otváraná. No a keď som batériu s krabičky vybral, hneď mi bolo jasné že je to už používaná batéria. No a keď som ju po prvom maximálnom nabití dal do fotoaparátu, vydržala "neuveriteľných" cca 20-25 min. Nepomohlo ani opakované nabíjanie. Skrátka obyčajný podvod !!! ... ale dodali ju (zbavili sa jej) v podstate rýchlo.
- dodana nefunkcna hlboko vybita bateria,ktoru nabijacka neozivila, na emailovy dotaz nikto z firmy neodpisal, na danovom doklade je uvedena nejaka firma mimo CR a SR
Tovar som vrátil späť.
tovar bol doručený, po vyskúšaní sa zistila chyba. došlo k reklamácii a objavila sa rovnaká chyba na novom produkte.
- Tovar ani nefunguje
2 tyzdne od objednavky a tovar stale nedorazil, podla tracking cisla je balik uz niekolko dni zaseknuty v depe, kedze za par dni odchadzam a zasielku nebude mat kto prebrat kontaktoval som obchod, odpoved mi prisla v skratke: "zavolajte si na pobocku, my sme tovar vyexpedovali, s dopravou nic nemame". Tak balik nedorazil na odberne miesto a zakaznik ho ma teraz nahanat. Amaterizmus a neochota. Odstupujem od zmluvy, nech si balik zhanaju sami.
predávajú pre seba, nie pre klientov
- Keď si objednáte omylom 2ks namiesto 1ks a hneď im napíšete, že si prosíte iba jeden kus, oni na toto neodpíšu a o hodinu na to vám napíšu, že posielajú dva kusy. Prišlo mi to ako neochota komunikovať.
Bateria do ntb je velka, tazka ako krava, horko tazko sa nasadzuje.
Co je najhorsie, ma 6600mAh a vydrzi 2 hodiny.
A to mam namiesto klasickeho hdd nahodene ssd disk ... -
- Katastrofa dostal som úplne niečo iné ako som si objednal.
- zavádzanie
po dni mi prišiel E-mail že zásielka bola nachystaná a zaslaná do GLS, po týždni-dvoch, keď som sa tam dovolal z nich vypadlo, že čakajú na naskladnenie tovaru, že či počkám ešte týždeň dva...
bolo mi oznamene, ze objednavka bola vykonana, ale tovar doposial nedorazil....
Ziadne priebezne oznamovanie o pohybe tovaru sa nedialo,
Napokon som sa k tovaru nedostal, kedze prepravna spolocnost tovar odoslala bez oznamenia opacnym smerom.... -
Písal som mail ze baterka sa mi ne nabíja nikto mi po viac ako týždni neodpísal
- Neviem o žiadnych
- Obchod bez udania dôvodu stornoval moju objednávku
Obchod bez udania dôvodu stornoval moju objednávku. Až na moju e-mailovu žiadosť odôvodnil tento postup nasledovne: "Litujeme, Vaši zásilku bohužel nebyli jsme schopni z kapacitních důvodů expedovat. Nové baterie jsou teprve přijímaný na sklad."
Dobrý den vážený pane Bobok,
Důvod stornování objednávky byl vám uveden telefonicky - nedostatek baterií skladem, taky dle vaší žádosti veškeré údaje o vás byly vymazaný z systému včetně mailové komunikace.
S pozdravem
Pracovní tým BatterySpace.sk -
- Objednával som baterku na notebook, na stránke majú napísané "Baterie je plně kompatibilní s následujícími zařízeními"
- HP
- Probook 4535s
- Probook 4540s
- Probook 4545s
- Probook 4740s"
- Baterka dorazila, na HP Probook 4540s nepasuje, hneď som písal mail, ma ktorý mi nikto neodpovedal, ďalší deň znova mail, stým istým výsledkom. Zajtra posielam späť s požiadavkou vrátenia peňazí, vrátane poštovného
Jedna veľká katastrofa
Reakcia obchodu BatterySpace.sk
Nejprve dovolte se omluvit že Váše dotazy emailem byli zodpovězené s velkým zpožděním. Jsme rádi že nakonec cela záležitost byla uzavřena v zákonné hutě. Po zpětné kontrole jsme nenašli chybu v popisku baterie, a baterie skutečně pasuje na model 4550s. Je nám moc líto že jste nebyl s námi spokojen.
S pozdravem
Pracovní tým: BatterySpace.sk