- Ignorovanie komunikácie
- Neodpovedanie na správu
Zatiaľ nič neprišlo, veľmi pomalé odoslanie
- Tovar neposieľajú do 24 hodín ako majú písané
- Od objednávky uplynulo 10 dní a stále nič
Uplynul 7 dni od objednávky a tovar stále nedoručený.
- Elektronický som požiadal dodávateľ o zmenu adresy doručenia zásielky, žiaľ nikto nato nereagoval. Telefonicky kontakt nebol možný, nikto telefón nedvíhal.
Zlá komunikácia so zákazníkom.
3.6. 2024 so uhradila nákup. Do dnešneho dna som ešte nič nedostala
Neposielajú faktúry ku tovaru. Aj keď im napíšete.
- Prisiel iny tovar
- Na mail konatel neodpovedal
- Absolutny nezaujem o komunikaciu
- Viac si tam tovar nebudem ibjednavat
- Lajdacke a nekompetentné plnenie objednávky
Lajdackosť, ignoracia urgencii, ciganstvo ...
Dobry den 6.2.2024 som vytvori objednavku na na bakterie 2-1 zo zlavov . Ziadna zlava nebola a vsetky fakturacne udaje poslete inej osobe a na gmail a čt, vzapeti ma informujete o moznosti novej objednavky zo zlavov . Nezda sa vam to cudne. Vela uspechov.
- Dlhé dodanie. Na tovar skladom som čakal 7 dní.!!!
- Obchod neodpovedá na maily.!!!
Obchod neodpovedá na maily.!!! Na tovar skladom sa čaká aj 7 dní.!!!
Ešte stále nedorazil tovar z 3.11.2023 a už mi je odosielaný dotazník spokojnosti. Niekde som asi urobila chybu . Obchod nereaguje ma môj dotaz , čo sa stalo. Faktúru odoslal na [email protected], tovar mal prísť na dobierku, pravdepodobne prostredníctvom prepravnej spoločnosti.
s pozdravom -
Skusil som kontaktovať obchod ,tel. Nezdvihal. Na mail nereagujú. V minulosti nebol problém .
- dlha dodacia doba
Dlha dodacia doba preto nabudúce nakúpim inde. Obchod neodporúčam.
- zlá komunikácia
- nedoriešená reklamácia
Reklamovala som zámenu tovaru. Odpoveď prišla až po 4 dňoch, prísľub bol poslať správny tovar. To bolo 27.6., ale dodnes ani po opätovnej urgencii mi správny tovar neposlali.
Slov. pošta berie len platbu v hotovosti čo mi nevyhovuje. Nemajú peniaze na nové terminály. Väčší obnos peňazí doma nedržim. Aj doba dodania je pridlhá.
Tovar objednaný a zaplatený prevodom 10.3.2023, dodnes nedoručený bez slovka ospravedlnenia, a ešte vás mám hodnotiť a odporúčať.
Už nikdy viac. -
Zaplatil som objednavku dopredu cca 2 tyzdna a obchod vobec nereaguje
- Na chat nereagujú,telefón neberú.....až som v piatok objednávku zrušil
- Aj napriek vybranej expresnej forme doručenia kurierom, mi bol doručený až na 6 deň od objednávky.