- Krásne hračky
- Tovar prišiel veľmi rýchlo a veľmi si vážim že poslali aj veľmi milý darček pre nášho bagristu. Určite radi nakúpime znova a obchod odporúčame všetkým 10
- Rýchlo a bezpečne
Nasiel som,co som hladal, dodane rychlo,cena adekvatna
- jednoduché ,rychlé a transparentní určitě objednám další model....
Veľmi dobrý eshop, odporúčam všetkým. Jednanie na úrovni a veľmi rýchle odoslanie produktov. V eshope vedia veľmi dobre poradiť a model ktorý nieje momentálne skladom vedia doobjednať aby bol zákazník spokojný.
Tento eshop odporúčam všetkým. -
- Komunikácia super
- Rýchlosť doručenia
- Paradne veci nielen pre bagristov
So všetkým som maximálne spokojná, produkty vo vysokej kvalite, dodanie rýchle, komunikácia na najvyššej urovni. Môžem len odporúčať.
- Rýchlosť dodania
- Originalita
- Krásne balenie
Na obchod som narazila náhodne, veľmi milo ma prekvapil, majú tam krásny a kreatívny tovar.
- Príjemný a ochotný personál, rady pomôžu. Rýchle dodanie objednávky a super zbalené. Model predčil očakávanie super obchod, odporúčam ho všetkým.
- Reaguju na objednávku fakt rýchlo a hlavne majú modely ktoré som nevidel v ponuke na iných e-shopoch
Určite môžem len doporučiť modely,ktoré som si objednal prišli v poriadku a sú vo vynikajúcej kvalite predbehli moje očakávanie. Ako e-shop majú výborne zameranie a tovar hlavne ten zberatelský je top. Možno by som len uvítal vätšiu ponuku aj polnohospodárskej techniky.
- Rychlé doručení
- Skvělá domluva
- Rýchle dodanie a veľká spokojnosť ☺️
- Rychlé doručení do ČR
- Skvělá komunikace, dobré ceny, kvalitní zboží
Neobvyklý dárek v podobě hrníčku a lžičkami, který se bude líbit.
Rychlost doručení. -
Eshop mne mile překvapil svým férovým jednáním, s rychlostí zpracování objednávky, odesláním i zabalením objednávky, vše dorazilo v pořádku a ve velmi krátkém časovém úseku po provedení platby.
- Som spokojný
Rychlý,férový.