- Objednávka bola načas doručená bola som veľmi spokojná
Nakupovať v Bagalio je super .
Informujú o stave obj aj čase doručenia. .
Ja som veľmi spokojná -
Rýchlosť objednávky - bleskurýchle doručenie!
- Kvalita tovaru
- rýchle dodanie, tovar bol nad moje očakávanie
kufor je pekný doručenie rýchle
- komunikacia po vrateni tovaru a vratenie lpenazi
Reakcia obchodu Bagalio
mrzí nás Vaše negatívne hodnotenie. Vratka k Vašej objednávke č. 914469, ku ktorej ste napísala recenziu, nám do dnešného dňa nebola doručená. Z toho dôvodu zatiaľ nebola ani spracovaná. Prosíme Vás preto o zaslanie sledovacie čísla zásielky na [email protected], aby sme preverili, kde sa vratka aktuálne nachádza a mohli sme spolu situáciu vyriešiť. Všetky Vaše predchádzajúce vratky boli spracované v rovnaký deň, v aký sme ich prijali a platba Vám bola vrátená po 6 kalendárnych dňoch.
Bagalio -
Ok spokojnost
Tieto ruksaky sú absolútne úžasné. Zbaliť sa tam dá bez problémov, sú dostatočne velké a pevné. jediná nevýhoda je že nemajú hrudný pás, čiže na dlhšie nosenie to nie je, ale tie sa dajú dokúpiť tak nie je problém. 110% odporúčam
Obchod absolutne nič nieriesi osobne vsetko riesi automaticky pocitac, kolonka poznamka je absolutne zbytocna nikto to necita. Problem sa riesi az ked je uz neskoro...
Reakcia obchodu Bagalio
mrzí nás Vaše hodnotenie. Kontrolovala som Vašu objednávku a nenašla som v nej nič neštandardné. Objednávku ste vytvoril 9. 2. 2023 11:49, expedovaná bola v piatok, 10.2. a dodaná 14.2., teda avizované dva pracovné dni od vytvorenia objednávky. Potvrdenie prijatia objednávky aj potvrdenie o odolaní zásielky sú automaticky generované emaily, ktoré sú bežným štandardom. Vo Vašej objednávke navyše nebola pridaná žiadna poznámka, nevieme preto, čo konkrétne ste potreboval v objednávke upresniť. Nenašla som ani email, ktorým by ste nás s nejakou otázkou kontaktoval. Budeme preto radi, ak sa s nami spojíte emailom na [email protected] a pevne veríme, že nájdeme spoločne riešenie problému, o ktorom píšete.
Bagalio -
Rýchle dodanie tovaru.
Rýchle doručenie..
- Rýchlosť
- Pri platbe vopred platbou sa dodavka znacne oneskori. Radsej zvolit platbu na dobierku
- kurier Gls na Slovensku
nakup aj tovar v poriadku, dorucenie cez nespolahliveho kuriera
- Kvalita, rychlost, opakovane dobra skusenost
- siroky sortiment
- normalne ceny
- kvalitne vyrobky
- kvalitný tovar, expresné dodanie
Maximalna spokojnost. Konkretny tovar bol za najnizsiu cenu na nete. Doruceny na druhy den. Podrobne informacie o zasielke.
dorucenie nacas,
flexibilná komunikácia, ústretovosť, ochota
Objednávka vybavená k celkovej spokojnosti