Netuším čo by som mal vlastne zhrnúť, keďže od objednávky tovaru ubehlo už 23 dní a ani chýry ani slichu od firmy, že by aspoň zavolali, že ľutujeme tovar bude meškať, proste fuj hnus taký obchod. Určite neodporúčam.
Reakcia obchodu babynabytek.sk
u zboží, které jste si objednal je uvedená dodací lhůta lhůta 1-3 týdny, což znamená, že je dostupné skladem u našeho dodavatele a je obvykle naskladněno během 1-3 týdnů a poté expedováno. Pokud zákazník žádá dodatečné informace o stavu jeho objednávky, stačí, když prozvoní naši infolinku nebo nás kontaktuje prostřednictvím skypu, mailu a my mu rádi sdělíme stav jeho objednávky.
- žiadne
- nekvalitne výrobky, bez vonkajšieho obalu, dokrčené
nie som spokojná, drahé poštovne, nekvalita
- žiadne
- pri reklamácií mi poslali aj na druhýkrát nekvalitný tovar-koberec
Reakcia obchodu babynabytek.sk
po nahlášení reklamace výrobce zaslal zcela nový koberec, který jsme Vám odeslali. Před odesláním jsme koberec zkontrolovali a nevykazoval žádné známky vady.
babynabytek.sk -
- je tam pekny a roznorody tovar
- pres 10 timi dnami som si objednala a stale neviem,ci bude doruceny tovar alebo nie,neprisla mi ziadna info o pribliznom datume dodania a ci tovar vlastne maju,a tym padom mi unika cas
Reakcia obchodu babynabytek.sk
jelikož jste neuvedla Vaše celé jméno, nevíme o kterou objednávku se jedná. Prosíme o kontakt (prozvonění, e-mail, skype) a stav Vaší objednávky Vám rádi sdělíme.
babynabytek.sk -
- - tovar bol dodaný nekompletný
Pěkný den,
velice se omlouváme za způsobené komplikace. Pokud Vám v zásilce něco chybí, prosíme o vypsání reklamačního formuláře. Ihned budeme informovat dodavatele o této skutečnosti a pošleme chybějící části.
Krásný den přeje
babynabytek.sk -
- su tam velmy pekne a dobre veci
- objednala som hojdacku a nedoslo mi vsetko
aby vzdy kontrolovali objednavku a hlavne aby vsetko bolo v krabicy
Krásný den přeje
babynabytek.sk -
Som sklamaná objednala som si u nich Fisher Price Lehátko Šteniatko hneď po objednávke mi prišlo potvrdenie objednávke....a už je to 14 deň a žiadny balík mi neprišiel a ani odpoveď čo je so zásielkou telefonicky ani emailom...Ale oni si robia meno aspoň viem že nabudúce si u nich nekúpim nič!
Reakcia obchodu babynabytek.sk
velice se omlouváme za zpoždění, které proběhlo ze strany dodavatele. Objednala jste si zboží, u kterého je uvedeno do 10 pracovních dnů. To znamená, že zboží je obvykle do 10 pracovních dnů naskladněno (nepočítají se soboty a neděle) a potom jej zasíláme. Doufáme, že tato skutečnost Vás neodradí od další spolupráce s námi.
S přáním pěkného dne
- Nekvalitny nabytok.
Reakcia obchodu babynabytek.sk
pokud Vám nábytek nevyhovuje a nejste s ním spokojen, můžete jej vrátit do 14 dnů od doručení, anebo v případě jeho poškození využít reklamační formulář na našich stánkách.
Hezký den přeje
babynabytek.sk -
- tahanie zakaznika za nos, oberanie o cas
Tovar som si objednala, dosiel v poriadku a nacas, avsak nie je pripustne aby detska postel smrdela od laku este tyzden po rozbaleni.
Vetrame uz tyzden a neda sa tam spat, boli z nej hlava!
Moja prva a posledna kupa v danom obchode.Reakcia obchodu babynabytek.sk
tuto vadu postele lze reklamovat! Stačí pouze vyplnit reklamační formulář na našich stránkách!
babynabytek.sk -
- 20 dni cakam na tovar, keby ze nezavolam ja, tak ani ma neinformuju ze to nemaju pritom na ich stranke je to stale v ponuke.
- tovar som si objednal, ale nic mi neprislo, ziadna komunikacia, cakam uz 10 dni a bolo mi slubene ze do desat dni mi tovar pride a neprisiel,ani ziadna informacia o tom ze sa nieco deje!!!!
objednala som si buk a bola mi doručená prírodná borovica a presviedčali, že to je iba iný odtieň buku, to je zaujímavé, že mám doma všetok nábytok z buku a všetok je rovnaký, žiadne iné odtiene tam nie sú, samozrejme pochopila by som malú odchýlku, ale toto to rozhodne nebola.
Potom som mesiac čakala na vyjadrenie reklamácie a ani sa neuráčili mi napísať, až po mojom urgovaní sa uráčili, že to nie je reklamovatelné a že je objednávka zrušená -
neviem posudit tovar po 10dnoch nebol este doruceny..
- Vyber produktov a ceny.
- Dlzka dodania tovaru.
Dobry vyber produktov,ale dodanie tovaru trva dlho.
- Niektore polozky boli o par eur lacnejsie.
- Cena nezodpoveda kvalite (polske vyrobky).
Ako aj vsetky ostatne i-shopy, aj tento ma bohuzial sklamal, co sa tyka priamo vyrobkov.
ponuka polsky nabytok slabej kvality k danej cene,odporucal by som len ak by boli ceny polovicne! neoplati sa...
- prehlady web
- kvalitne popisy
- fotografie
- Problme s pripisanim mojej platby a z toho dovodu dost neskorsie dorucenie tovaru
- Proaktivne som zasielala emailom doklad o uhrade na ktory sa nepozreli hned ale az po mojom pripomenuti a urgencii
- Veľký výber.
- Kuriérna služba veľmi zlá.
S obchodom veľmi dobrá komunikácia. Pán kuriér zavádza a je veľmi nespolahlivy.
- polsky nabytok
Postel, ktoru som si objednala sa mi paci, ale matrac v postielke nesedi, je mensi, rebrik je dlhsi ako nozky postbabybazarbudem odpoele, ako je to mozne? to sa uz nic nevyraba, aby to sedelo?Naozaj je to na porazenie, ked skladate postel?Urcite Vas nebudem nikomu odpurucat.Som velmi nespokojna.