- Absolútne žiadna komunikácia zo strany obchodu.Tovar zrejme nevedeli za ponúkanú cenu zabezpečiť.
Uvádzajú tovar, ktorý nemajú a nevedia dodať, je to len sprostredkovateľ
- ponúkajú tovar, ktorý nemajú
Reakcia obchodu B-HOKEJ.SK
děkujeme za Vaši reakci. Ve vaší recenzi zmiňujete, že jsme zboží zapomněli odebrat z nabídky, když nebylo k dispozici. Tuto informaci jsme Vám nepodali, nezakládá se na pravdě.
Objednal jste produkt, který se bohužel doprodal ve velikosti, kterou jste potřeboval a nebylo možné ho dodat. Konkrétně u modelu bruslí, který jste objednal jsou k dispozici další velikosti, proto je tento produkt neustále v nabídce - naprosto běžná praxe u internetových obchodů.
Děkuji a přeji hezký den
b-hokej.sk
+420 777 862 838 -
- Na stránke je tovar skladom, zaplatíte ho a po pár dňoch príde mailom i FO, že nebude dodaný. Obchod neponúka alternatívu iného obdobného tovaru. Eura majú vyše týždňa na účte a tovar ani eura neprišli.
Reakcia obchodu B-HOKEJ.SK
objednala jste produkty, který NEBYLY skladem. Na e-shopu byla informace u obou Vámi zvolených produktů - ZJISTIT DOSTUPNOST.
(U každého takového produktu je doplňující informace - Tento produkt nie je momentálne dostupný na expedičnom sklade. Pre overenie dostupnosti musíme kontaktovať naše dodávateľe. Ak máte o produkt záujem kontaktujte nás na e-mailu [email protected]. Dostupnosť Vám radi oznámime. Ďakujeme za pochopenie)
Informaci o nedostupnosti produktů jsme Vám zaslali ihned, jakmile jsme zjistili, že produkty nejsou u žádného z našich dodavatelů k dispozici. Taktéž ve stejný den jsme odeslali Vaši platbu zpět na Váš účet. Platila jste přes platební bránu, převod prostředků do zahraničí (naše banka je v ČR, Vaše na Slovensku) bohužel není okamžitý, ale trvá až několik pracovních dnů. Za to se Vám omlouváme, ale bohužel to nejsme schopni ovlivnit. Doufáme, že je již vše v pořádku a částka je připsána zpět na Vašem účtu. Pokud by tomu tak nebylo, neváhejte se na nás obrátit.
Děkuji za pochopení a přeji hezký zbytek dne.
S pozdravem
B-HOKEJ.SK
[email protected]
tel. +420 775 603 949 -
- Nespoľahlivý
Reakcia obchodu B-HOKEJ.SK
objednal jste nedostupný produkt. Informaci o nedostupnosti Vámi objednaného produktu jste dostal obratem po obdržení objednávky. V tomto případě se nejedná o nespolehlivost.
Objednáním produktu, u kterého je informace - zjistit dostupnost - je nutné počítat i s informací, že je produkt momentálně nedostupný a nelze ho dodat. Veškeré informace jsou Vám poskytnuty v detailu produkt před zadáním objednávky.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den.
b-hokej.cz
tel. 777 862 838