Reklama
Prihlásiť sa a pridať recenziu

• 100 %

• Už týždeň čakám na zahradne sedenie . Keď som volala do CZ v utorok tak mi povedali , že to prevzala SDS prepravná spoločnosť na SK. Dnes som volala a pán povedal , že zásielku držia na hraniciach a nevie kedy tovar dodajú. Mám sto chutí odstúpiť od zmluvy
    • S obchodom som spokojná z predošlých nakupov. len kde sa nachádza moja zásielka ktorú som si objednala 03 08 2026 a dodnes mi nič neprišlo .Ked som sa informovala v utorok tak pani z CZ , že zásielka je na SK a nech sa tam informujem, aj som volala v ten deň nikto nezdvihal až dnes , pán z prepravnej spoločnosti mi povedal, že moju zásielku držia na hraniciach a nevie kedy mi ju dodajú. Čo je pravda a čo je klamstvo?Lebo dodnes , žiadny email od Vás ani od prepravnej spoločnosti s ktorou spoluprácejete.

Nemám čo vytknúť.

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za Vašu dôveru. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s našimi službami, komunikáciou aj doručením objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.

Avenberg.sk

• prehladne menu, rychle dodanie tovaru

Som veľmi spokojná.Výhodný nákup.Určite si ešte objednám nejaký tovar.

Všetko super

Vážený zákazník,

ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s kvalitou dopravy, komunikáciou aj celkovým priebehom nákupu.
    Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a sme radi, že všetko prebehlo v poriadku.
    Ďakujeme za Vašu dôveru.

Avenberg.sk

Tovar mi prišiel nekompletné. Hoci úchyty na striešku prišli, samotná strieška chýba. Ležadlo so strieškou som si vyberala zámerne, kedže nechcem, aby mi svietilo slnko na tvár. Doprava veľmi predražená. Ležadlo nestabilné, bojím si na to ľahnúť. Komunikácia s obchodom ohľadne reklamácie nulová. Nikto nereaguje na mail. Už nikdy z tejto stránky neobjednám. NEODPORÚČAM.

Reakcia obchodu Avenberg.sk

mrzí nás Vaša negatívna skúsenosť s objednávkou.

Radi by sme Vašu reklamáciu preverili a pomohli Vám situáciu vyriešiť. Podľa e-mailovej adresy uvedenej pri objednávke však neevidujeme žiadnu predchádzajúcu reklamáciu ani komunikáciu k tomuto prípadu.

Prosíme, zašlite nám reklamáciu spolu s fotografiami chýbajúcej striešky a prípadných ďalších nedostatkov na e-mailovú adresu [email protected]. Po obdržaní podkladov sa budeme reklamáciou zaoberať a budeme Vás informovať o ďalšom postupe.

Ďakujeme za spoluprácu.

Super komunikacia dodanie odporucam

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s komunikáciou aj rýchlosťou doručenia. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.
    Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

Avenberg.sk

• Veľmi dobrá komunikácia, rýchle vybavenie objednávky

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme za Vaše pozitív hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s rýchlosťou vybavenia objednávky, dopravou aj našou komunikáciou. Prajeme Vám, aby Vám zakúpený tovar dlho a dobre slúžil. Budeme radi, ak sa na nás obrátite aj v budúcnosti.

Jednoduché objednávanie, prehľadné.

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoju skúsenosť.
    Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s jednoduchým objednávaním, komunikáciou aj doručením objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou.
    Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu a prajeme Vám, aby Vám zakúpený tovar dlho a dobre slúžil.

Avenberg.sk

Trvalo to trochu dlhšie kým tovar dorazil ale oplatilo sa čakať

Reakcia obchodu Avenberg.sk

ďakujeme Vám za milé hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu. Veľmi si vážime, že ste boli spokojná s kvalitou tovaru, dopravou aj našou komunikáciou.
    Zároveň sa ospravedlňujeme za dlhšiu dodaciu lehotu. Mrzí nás, že ste si na objednávku museli počkať dlhšie, než ste očakávali. O to viac nás teší, že sa podľa Vašich slov čakanie oplatilo.
    Veríme, že Vám bude tovar dlho a dobre slúžiť, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

V poriadku.

Avenberg.sk

• Obchod dodržal termín doručenia,tovar prišiel starostlivo zabalený,komunikácia obchodu v poriadku

Zatial mám s obchodom len dobré skúsenosti

Dodané v poriadku.

Avenberg.sk

Od objednania po dodanie bolo všetko poriadku, trošku dlhšie tovar cestoval, ale už je doma.

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste bola spokojná s priebehom objednávky, komunikáciou aj dopravou. Zároveň sa ospravedlňujeme za o niečo dlhšiu dodaciu lehotu. Veríme, že Vám bude tovar dlho a dobre slúžiť, a tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu.
    Prajeme Vám príjemný deň!

Som spokojný

Avenberg.sk

Perfektný predajca s výbornými cenami.

Reakcia obchodu Avenberg.sk

ďakujeme Vám za krásne hodnotenie a milé slová. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s cenami, komunikáciou, dopravou aj celkovým priebehom nákupu.
    Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce.
    Tešíme sa na Vašu ďalšiu návštevu v našom e-shope.

• 100 %

Tovar dorazil v poriadku, ziadne poskodenie, zlozenie zahradnej supravy bolo bez problemov.
    To, ze cas dorucenia bol 10 dni mi az tak nevadilo, kedze som to ocakaval na zaklade predoslych recenzii

Reakcia obchodu Avenberg.sk

veľmi pekne ďakujeme za kladnú recenziu, Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
    Avenberg.sk

Vo štvrtok mal doniesť kuriér na adresu je utorok asi dostal defekt a ešte opravuje

Reakcia obchodu Avenberg.sk

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Pokúsime sa prípad urýchliť u prepravnej spoločnosti.

OK

Reakcia obchodu Avenberg.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie a odporúčanie nášho obchodu. Veľmi nás teší, že ste boli spokojný s priebehom objednávky, komunikáciou aj dodaním tovaru.
    Veríme, že Vám bude zakúpený produkt dobre slúžiť, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.

• Dobré ceny
    • Ta dĺžka dodania by sa mohla skratit. Mne prislo cca po 2,5 týždňa

Reakcia obchodu Avenberg.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie a za odporúčanie nášho obchodu.
    Teší nás, že ste boli spokojný s cenami, komunikáciou aj doručením zásielky. Zároveň ďakujeme za spätnú väzbu týkajúcu sa dodacej lehoty. Vašu pripomienku berieme na vedomie a budeme sa naďalej snažiť proces doručenia čo najviac zrýchľovať.
    Veríme, že Vám zakúpený tovar bude dlho a dobre slúžiť, a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.