v eshope je mozne vytvorit objednavku uz s neexistujucimi vecami a ani sa im neraci ozvat a upravit objednavku
Vážený zákazník,
priznávame, že došlo k chybne na našej strane a ku kombinácií zlyhania ľudského faktora a automatizácie, ktorá mala zabezpečiť zámenu už nedostupného produktu. Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí a preto sme Vám ponúkli dodanie predmetného tovaru úplne zdarma, na čo ste už nereagovali. Uvedomujeme si, že k podobným chybám by nemalo dochádzať a veríme, že nám tento prešľap vy aj verejnosť odpustíte.
Váš tím
Autovip.sk -
- V eshope mali uvedené pri danom tov are mali uvedené 1ks pritom to mala byť sada 4 ks. Z potvrdene objednávky nebolo jasne či kupujem 1 sadu alebo 1 kus.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Dobrý deň, radi by sme Vás poprosili aby ste neuvádzali mylné informácie. V detaile produktu, ktorý ste si objednali, je uvedené, citujem: Súprava 4 ks návlekov na PNEU vhodné pre veľkosti 13/14/15/16 a v názve produktu: Návleky na pneu. V potvrdení o objednávky sa uvádza 1ks z dôvodu, že sa jedná o jedno balenie (4ks v balení). Ďakujeme.
- Termín nebol dodržaný a preto som zrušil objednávku. Zatiaľ sa ani neozvali.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Vážený p. Vasil, vaša objednávka bola v omeškaní 1 deň od očakávaného dodania, bohužiaľ, občas sa to stane ako v každom e-shope. Vašu žiadosť o zrušenie objednávky sme samozrejme akceptovali a kolega vám odpísal na email, že nás mrzí omeškanie objednávky. Preto nerozumieme, čo tým myslíte, že sme sa neozvali.
Objednával som ziarovky H7 Osram, balíček dorazil včas a z vrchnej strany nepoškodený. Po otvorení som však zistil, že celá plastová krabička na žiarovky je poškodená, rozlomená, chýbali v nej časti plastu a plomba, ktorá zaručuje, že krabička nebola otvorená bola tiež poškodená. Žiarovky síce poškodené neboli, ale nakupoval som tu posledný krát....
Reakcia obchodu Autovip.sk
Vážený zákazník, vaša skúsenosť nás mrzí. Určite nie je našim cieľom dodávať zákazníkom poškodený tovar či obal, bohužiaľ ale neovplyvníme spôsob akým je balík dopravený a ako je s ním zaobchádzané. Ihneď pri zistení danej skutočnosti ste nás mohli kontaktovať a poslali by sme vám na výmenu nové balenie žiaroviek.
- vyzval som obchodníka mailom na aktualizáciu objednávky, ale ani neodpísali mi. Objednávka zadaná 19.1.2022, tovar bol skladom, 26.1.2022 - žiadna odpoveď.
Vyzval som obchodníka mailom na aktualizáciu objednávky, ale ani neodpísali mi. Objednávka zadaná 19.1.2022, tovar bol skladom, 26.1.2022 - žiadna odpoveď.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Dobrý deň p.Martin, preverovali sme vašu objednávku. V systéme ju vidíme. Zvolili ste si platbu kartou, avšak úhrada neprebehla v poriadku o čom ste museli byť informovaní v procese platenia cez platobnú bránu. Poskytovateľ platobnej brány taktiež posiela email o neuhradenej platbe. Tým pádom sme vám objednávku neexpedovali. Písali ste nám email s dotazom na vašu objednávku dňa 24.1.2022 a odpísali sme vám 26.1.2022 + volali ste s kolegom, ktorý vám objasnil situáciu o neuhradenej objednávke a ktorému ste povedali, že si vytvoríte novú objednávku. Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť ale nemôězte tvrdiť, že sme vám neodpísali a nekomunikovali s vami.
Prepáčte, ide síce o tovar za pár šupov. Ale ide o princíp. Uvedenú žiarovku zo zvukovou signalizáciou som namontoval a pípla asi 3x a dosť.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Dobrý deň, mrzí nás vaša negatívna skúsenosť s produktom. Neevidujeme ale od vás pokus o reklamáciu produktu. Napíšte nám prosím na [email protected] a produkt vám vymeníme. Ďakujem.
- Obchodnik tvrdil ze tovar doruci do 24 hodin. Tovar vsak poslal az nasledujuci den a doruceny bol dalsi dalsi pracovy den (realne teda po vikende)
- Uplne napicu
- Tovar mi bol doruceny pozde a po otvoreni zasielky bol poškodeny.
- Obchod je OK no zasielkova sluzba je zla.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Veľmi nás mrzí vaša situácia, ale ako píšete služby kuriérskej spoločnosti nevieme ovplyvniť. Preto vždy, keď nastane podobná situácia snažíme sa ju vždy vyriešiť k spokojnosti zákazníka a potom si odkomunikujeme s kuriérom poškodenie tovaru. V systéme vidím, že kuriér sa snažil balík doručiť 3.10. (teda nasledujúci deň od vytvorenia objednávky) aj 4.10. ale príjemca nebol zastihnutý. Nemáme k tomu ale bližšie info. -
- Dodanie a komunikacia
- Vybojka mala byt nova, prisla cela doskriabana a poskodena.
Reakcia obchodu Autovip.sk
Vážený zákazník, mrzí nás vaša negatívna skúsenosť avšak nekontrolujeme stav každého jedného produktu, ktorý nám príde od dodávateľa. Bohužiaľ raz za čas sa stane, že produkt príde aj k nám poškodený, môže sa aj nám stať, že to prehliadneme. Každopádne, ak nie ste s produktom spokojný, z našej strany nie je problém vam ho vymeniť.
- Nabíjačka prišla poškodená!
Po rozbalení v nabíjačke hrkotalo,po rozobraní som zistil,že prudkým úderom bolo odtrhnuté ťažké trafo z držiakov a prepážok,ktoré sa vysypali.Inak po elektickej stránke funguje,trafo som svojpomocne upevnil a prasknutý kryt v spodnej časti zalepil.Bola to zrejme chyba dopravcu,ktorý si myslí,že vezie hnoj a môže s balíkmi trieskať.
Vážený zákazník,
Mrzí nás, že vám prišiel tovar poškodený. Bohužial, spôsob akým s tovarom zaobchádza kuriér neovplyvníme. Je to hlavne u ľuďoch. Samozrejme poškodený tovar vám môžeme vymeniť. Stači nám napísať email a poslať foto poškodeného tovaru. Resp. mohli ste tak spraviť pri prevzatí tovaru. -
- Obchod poslal rýchlo, spolahlivo tovar, ktorý nie je "CARLSON HUBKA UMÝVACIA MORSKÁ " ale 100 percentná UMELÁ.
Obchod ako taký funguje dobre ale nerozumiem, prečo predáva hubku "UMELOHMOTNÚ" pod názvom "MORSKÁ".
Očakával som, že to bude pravý prírodný morský produkt.Reakcia obchodu Autovip.sk
Vážený zákazník, príjmite prosím naše ospravedlnenie za vzniknuté nedorozumenie. Tento produkt sa predáva na všetkých eshopoch s rovnakým názvom. Takýto názov má k danému produktu dodávateľ. Nie vždy sa nám podarí skontrolovať všetky produkty, či kvalita výrobku sedí s názvom a pod. Hlavne pri lacnejších výrobkoch. Ďakujeme za vaše upozornenie. Názov produktu sme upravili aby nevznikli ďaľšie nedorozumenia.