- Obchod je taký rýchli, že v pondelok poobede mi potvrdili objednávku a v utorok na obed som už mal tovar doma bez toho aby som čo len tušil, že mi bude doručený.
- Lahka irientacia na strake
- Dobre trhove ceny v porovnani s aktualnym trhom
promptné a bezproblémové dodanie.
- Vyborne ceny
- Expresne dodanie
Vyzerá super, sme spokojní , verím, že aj malému sa bude páčiť sedieť v nej
I keď mi bol omylom doručený menší rozmer nosiča, obchod chybu napravil a promptne mi doručil správny rozmer nosiča. Rýchla reakcia na objednávku a dobrá komunikácia.
VSETKO OK - KOMUNIKACIA KVALITA DODANIE -
- Ústretovosť, ochota
Rýchle dodanie, veľmi dobrý produkt
- rýchle jednanie
- výborná komunikácia
Mal som problém s platbou. Problém bol na mojej strane. Po telefonickom dohovore sme však problém rýchlo vyriešili a tovar mi bol expresne rýchlo doručený.
všetko prebehlo ako malo
- Výborný e-shop, prehľadný, rýchla komunikácia a rýchle dodanie tovaru
- komunikácia s obchodom
bola to moja druhá objednávka z tohto obchodu a len sa mi potvrdila vysoká kvalita služieb poskytovaných týmto eshop -om,
- blízkosť obchodu
- super ceny
- Komunikácia
- Výhoda internetového obchodu je všeobecne dobrý system a ten u váís funguje ,ale .......
- Prečo predávate vcelku vydarený sytem nosičov a pritom nedodáte správnu vidlicu do predpísanej euro-zástrčky na vozidle , keď polícia iné neschvaľuje. Keby ste k výrobku aspoň priložili redukciu , ktorú však bežne v obchodoch nemajú.
S obchodom a komunikáciou som bol spokojný.
- Tovar bol doručený rýchlo, dobrá komunikácia s predajcom, odporúčam.
všetko v poriadku