Tovar som objednal. Objednávku prijali. Na sklade to bolo a na druhý deň vraj už vypredaný.
Tovar prezentovaný na webe nepredávajú .
Na dodanie tovaru som musel 2 krát kontaktovať dodávateľa!!
- Objednávku som po dvoch a pól mesiacoch zrušil
Ten istý box som si objednal v ten istý deň a na druhý pracovný deň som ho mal už doma.
- Volali po dvoch dňoch z obchodu, že bohužiaľ box, ktorý som si objednal. AV čase objednávky ho mali skladom, už nemajú.
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Dobrý deň, Vami objednaný strešný box bol včase objednávky skladom, bohužial sme zistili, že je poškodený a preto sme Vám ho nevedeli poslať. Poslali sme Vám e-mailom informáciu o dlhšej dobe dodania a ponúkli alternatívu.
Za týždeň sa mi nikto neozval, ani nedal správu o stave objednávky. Hlavne že na stránke majú info že tovar skladom.
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Dobrý deň, Vami objednaný produkt bol skladom už len u nášho dodávateľa. Ospravedlňujeme sa za dlhšiu dobu dodania.
- Netransparentne ceny
Obchod pozadoval na druhy den po objednani vyssiu cenu a nasledne objednavku zrusil.
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Dobrý deň, rozdiel ceny vznikol oneskorením načítania dát z nášho Eshopu na Heureku.
- Pravdepodobne obchod uz neexistuje
Obchod uvádza skladovú dostupnosť aj na produkty, ktoré reálne nemá.
Nebol som spokojný s dodávkou tovaru, nakoľko zásielka bola rozbalená, odporučil som dodávateľovi, aby obal zásielky ochránil a zabezpečil lepiacou páskou voči poškodeniu.
- Výhoda internetového obchodu je všeobecne dobrý system a ten u váís funguje ,ale .......
- Prečo predávate vcelku vydarený sytem nosičov a pritom nedodáte správnu vidlicu do predpísanej euro-zástrčky na vozidle , keď polícia iné neschvaľuje. Keby ste k výrobku aspoň priložili redukciu , ktorú však bežne v obchodoch nemajú.
- Okrem zaevidovania o objednávke nič viac žiadna informácia ...
Budem velmi váhať ci si tu este niečo objednáme
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Dobrý deň, vôbec nerozumieme Vašej recenzii. Tovar ste si objednávali počas vianočných sviatkov dňa 26.12.2019. Ihneď po sviatkoch 7.1.2020 Vám bol tovar odoslaný na Vašu adresu.
- ponuka
- nemajú tovar skladom
Tovar som potreboval doručiť najdlhšie za 5 dni. Obchod mal uvedenú dostupnosť 1-3 dni a odpovedal mi: detský kočík vieme doručiť najskôr za 5 dni a púzdra na mobily už nadalej v našej ponuke aktuálne končia a nebudú sa dodávať vôbec. Čo s takým obchodom. Objednal som inde, kde tovar bol skladom a doručili ho za 2 dni.
- Ojeb
- Klamú v e shope
Vyhnite sa tomuto obchodu
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Žiadna objednávka s č. 8173465 na Vaše meno neexistuje. Preto Vás žiadame aby ste nevytvárali falošné recenzie a zavádzali tak ostatných reálnych zákazníkov.
- eshop zboží nedoručuje
Dostal jsem email od prodejce a tím zřejmě obchod skončil:
do Českej Republiky bohužial tovar nedodávame.
Ako predajcu v ČR Vám môžeme doporučiť našu partnerskú firmu:
Juraj Mercek
AutoTrip.skReakcia obchodu AutoTrip.sk
e-mailom sme Vás ihneď po prijatí objednávky informovali, že tovar do ČR nedodávame. Tovar sa dodáva len v rámci SR, nakoľko sme slovenská firma pôsobiaca zatiaľ výlučne na slovenskom trhu, len vtedy vieme garantovať uvedené ceny, dopravu zadarmo a doručenie do 3 dní. -
- Ziadne
- Tovar bol dodany nekompletny a tym padom bol nepouzitelny.
Viac krat tam nebudem nakupovat.
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
v prvom rade sa ospravedlňueme za vzniknuté problémy, bohužial chýbajúce časti v balení chýbali už od výroby a preto sme to vopred nemali ako zistiť. Každopádne ako som Vás telefonicky informoval, Vašu reklamáciu sa budeme snažiť vybaviť čo najskôr. -
- zavádzajúce informácie
- nemá vôbec skladom
E-shop uvádza dostupnosť 1-3 dni, do týždňa nie je schopný odoslať! E-shop autotrip.sk neodporúčam!
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Žiadnu objednávku s č. 14353161 u nás nemáte a ani ste nemali. Objednávku sme kontrolovali aj podľa dátumu a presného času a žiadna takáto objednávka neexistuje. Preto Vás žiadame, aby ste nevytvárali falošné recenzie a zavádzali tak reálnych zákazníkov. -
- Neprišiel som na žiadnej
- Tovar nemajú na sklade (uvádza dodania 1-3 dni)
- Nekomunikujú
Eshop uvádza dodania 1-3 dni, dnes je to 12 deň od objednávky a žiadne tovar nedorazil. Odporúčam v eshope autotrip.sk nenakupovať a zvoliť iný eshop!
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Piatok 7.8. ste si objednali obal na mobil Thule Atmos X3. V poznámke ste uviedli, že obal potrebujete najneskôr do 14.8.
Dňa 10.8. o 14:26 v Pondelok Vám bol odoslaný e-mail s informáciou, že obaly na telefóny sú novým sortimentom v našej ponuke a postupne sa ešte len pridávajú na web a preto ich nemáme na sklade. Taktiež sme napísali, že obal nevieme doručiť do Vami uvedeného termínu. E-mail bol odoslaný na emailovú adresu, ktorú ste uviedli v objednávke [email protected] . -
- Nemá žiadne
- Nespoľahlivosť
Nedoporučujem. Nedostal som ani tovar, ani nekomunikujú
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
Ospravedlňujeme sa za dlhšiu dobu dodania ako je zvyčajne. 3x držiaky na stenu, ktoré ste si objednali sme už bohužial nemali skladom, preto sme ich museli doobjednávať a na sklad nám dorazia 24.7.2015 a ihneď na to budeme expedovať kompletne Vašu objednávku. Ešte raz sa ospravedlňujeme za dlhšiu dobu dodania. Každopádne robíme všetko pre to, aby sme Vašu objednávku vybavili čo najskôr.
- komunikácia so zákazníkom veľmi slabá
Reakcia obchodu AutoTrip.sk
tak ako sme Vás informovali v telefonickom rozhovore, Vami objednaný tovar sme museli dať objednať priamo od výrobcu, ktorý mal medzi sviatkami do 7.1.2015 zatvorené, preto sa na tovar čakalo dlhšie ako zvyčajne. Každopádne nám dnes bol tovar doručený a ihneď odoslaný na Vašu adresu. V každom prípade sa ospravedlňujeme za dlhšiu dodaciu lehotu ako je obvykle.