- - rýchlosť dodania
- - ukážkový prístup k zákazníkovi
- - kvalitný sortiment, široká ponuka
Určite odporúčam
Výrobok veľmi rýchlo dodaný, dobrá komunikácia s obchodom
- Ochota poradiť
- Kvalitné produkty
- Tovar skladom
- Rýchlosť dodania
Určite ešte nakúpim odporúčam aj ostatným.
- tovar skladom
pohodička odporúčam
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Veľmi dobrý prístup ku zákazníkom :)
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- nemusim to hladať kde-tu
- nema
odporučal by som tento obchod
Reakcia obchodu autostore
- Dobrá cena, rýchle doručenie, kvalitný sortiment
- Žiadne, s nákupom som maximálne spokojný
Kupoval som leštenku na plasty od Meguiars, produkt aj nákup hodnotím na výbornú, prípravok veľmi účinný, tovar bol doručený bez problémov
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Budeme dúfať, že nás opäť navštívite.
- v jednom eshope som našiel čo som potreboval
odporúčam nákup v tomto obchode, tovar dodaný veľmi rýchlo
Reakcia obchodu autostore
Veľmi pekne ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Sme radi, že ste bol s nákupom u nás spokojný a budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Kvalitu, rýchlosť.
- žiadne
Odporúčam všetkým zákazníkom, materiál je vo veľmi dobrej kvalite.
Reakcia obchodu autostore
- Vyhodne balicky, napr. zimne sety
- Žiadne, rychla doba dodania, kvalitny tovar 100% spokojnost.
Super obchod komunikuje s nakupujucim, rycha doba dodania, kvalitny tovar.
Reakcia obchodu autostore
Ďakujem za pozitívne hodnotenie a veríme, že si Vašu priazeň aj naďalej udržíme.
- široka ponuka
- rychlosť
odporučam kupujte dostane to čo potrebujete
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za kladnú recenziu a odporúčanie. Čo sa týka rýchlosti dodania tovaru, zásielka bola doručená 2 pracovné dni od odoslania. Žiaľ, pri Vami zvolenom spôsobe dopravy to už rýchlejšie nepôjde :)
- Veľký výber
- zľava
som spokojný
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme radi, že ste s našimi službami spokojný. Čo sa týka zliav, nad 100€ poskytujeme dopravu zdarma, pri vyšších objednávkach dávame vzorky produktov alebo vybrané produkty zdarma. Nad 500€ všetkých nákupov ste zaradený do zľavovej skupiny na všetky ďalšie nákupy. V budúcnosti určite zavedieme aj bonusový program aby sa výhody týkali všetkých našich zákazníkov.
- Rychlosť dorucenia a prehlad eshopu
- Nepostrehol som
S Vasim obchodom som 100 percentne spokojny
Reakcia obchodu autostore
Veľmi pekne ďakujeme za Vaše hodnotenie, ktoré ste nám udelil. Sme veľmi radi, že ste bol s našim obchodom spokojný a dúfame, že sa na nás v budúcnosti opäť obrátite.
- dobrá komunikácia, rýchle dodanie
- -
Komunikácia super, rýchle dodanie, akurát obal mi prišiel trošku poškodený, ale keďže som objednávala pred Vianocami, pripisujem to tomu, že balíčkov bolo veľa a trošku sa spučili :)
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie aj napriek trošku poškodenému obalu. Takisto to pripisujeme predvianočnému návalu zásielok u prepravcu, ale určite popracujeme na zlepšení balenia tovaru :)
- Tovar ktory potrebujem.
- Neviem
Kvalitne znacky.
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami spokojný a budeme sa tešiť na ďaľšiu spoluprácu s Vami.
- Nad 100€ doprava zadarmo. Dobry sortiment
- Este nizsi limit na dopravu zadarmo.
Spolahlivy obchod s dobrym sortimentom.
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za Vaše pozitívne hodnotenie. Od Nového roka sme opäť znížili cenu dopravy. U nás nakúpite už od 1,90 € za zásielku do 5kg. V budúcnosti sa určite budeme zaoberať aj znížením limitu na dopravu zdarma. Budeme sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.
- Rychla dodavka, vynikajuca cena
- Neviem o ziadnej
Urcite odporucam!
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Budeme veľmi radi, keď náš obchod opäť navštívite.
- Tovar, ktorý inde nie je v ponuke
Odporúčam!
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie a odporúčanie. Budeme dúfať, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
- Kúpil som tovar, ktorý som v inom obchode nenašiel
- nie sú mi známe
nákup prebehol hladko.
Reakcia obchodu autostore
Ďakujeme za pozitívne hodnotenie. Veľmi nás teší vaša spokojnosť a budeme dúfať, že sa na nás obrátite aj v budúcnosti.
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.