Všetko OK.
Perfektný prístup
Nie je to prvý nakup a zatiaľ vždy spokojnost
- Široký výber,
- Jediné mínus, že po prevode zákazník nedostane info o prijatí platby.Takze až do ido infa prepravi nevie nič. (Ci sa na objednávke pracuje)
- V ponuke aj sada auto kozmetiky o ktorú som mal záujem, ale,, Nedá sa objednať. Ani na objednávku.
- Kvalita tovaru a rýchlosť doručenia
- Nenašiel som
- výborné ceny
- široký výber tovaru
- veľmi rýchle dodanie
Nakupoval som prvý krát, ale bolo to super. Tovar bol dodaný už na druhý deň po objednaní. Obchod môžem len doporučiť. Veľmi pozitívna skúsenosť.
Nevýhoda? Skôr zlyhanie jedinca. Nádoba teda hrdlo oblepené páskou. Už viem prečo. Fľaša mala poškodený (zlomený) uzáver a časť obsahu sa vyliala do pvc sáčku v ktorom bola. Keby sa dali priložiť foto, tak ich priložím.
- Ceny
- Objednavka prišla nekompletná
- Zabudli mi to dodať hneď v ten deň keď som volal tak “zabudli to odoslať”
- objednával som šampón za ktorý som zaplatil ale na druhý deň už nebol skladom (platba prebehla) tak som musel hľadať alternatívu za to.
- Behom jednej objednávky zapochybovať až 4x
- Neodporúčam , neprozakaznicka stránka, určite budem voliť konkurenciu.
- Rýchly,kvalitný,spoľahlivý,super obchod.poradenska činnosť výborná,účelová.len tak ďalej robte obchod.
- Seriózne jednanie, ochota, rýchle dodanie
Radosť nakupovať kvalitnú autokozmetiku viacerých značiek. Veľký výber a super jednanie. Vrelo odporúčam....
všetko bez problémov a včas
Široky vyber sortimentu,rozumne ceny a dobra komunikacia
- opakovaný bezproblémový nákup
- dodanie veľmi rýchle
- podrobný opis použitia prípravkov
Niektorí tovar nemal slovensky popis a firma diskriminuje zákazníkov platiacich hotovosťou
Reakcia obchodu autostore
Dobrý deň p. Mesároš,
zvolili ste si platenie dobierkou na výdajnom mieste Parcel shopu. Nevieme o čo sa jedná, ale ak sa niečo stalo na výdajnom mieste, tak to s nami nemá nič spoločné. Ak niektorý výrobok nemal slovenský popis, za to sa ospravedlňujeme, na stránke máme dostatočné popisy čo sa týka používania jednotlivých produktov. -
- Veľmi promptne poradia,vynikajúci prístup ku kupujúcemu,rýchle vybavenie objednávky.
Tova mi nebol doručený
Reakcia obchodu autostore
Dobrý deň p. Kucsak,
tovar Vám bol doručený 20.9.2022. Informovali sme Vás, že výrobok je vypredaný a čakáme na naskladnenie. -
- Najlepšie
- Seriózne jednanie a spoľahlivé, rýchle dodanie.
- Max.spokojnosť a kvalitné značky autokozmetiky.
Odporúčam i ďalším motoristom keď chcú mať kvalitnú autokozmetiku.
nakupujem už dlhšie,nikdy nebol žiadny problém
Nakupoval som tu už viacejkrát. Vždy korektné jednanie,rýchle a spolahlivé dodanie. Zatial som nemal dovod stažovat sa.