- Nebol mi dodaný tovar ktorý som požadoval.
Na stranke bolo uvedene presne rozmery tovaru a ze sa jedna o OE diel. Tovar prisiel v celkom inych rozmeroch a teda sa nejedna o OE diel ale o nahrady, ktore bezne dostat kupit.
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť s dodaným tovarom.
Radi by sme Vás ubezpečili, že objednaný tovar je skutočne OE diel, ako to uvádzame na našom e-shope. Údaje o originalite a výrobcovi autodielov transparentne zverejňujeme pri každej položke. Nemáme dôvod vydávať náhradu za originál, keďže predávame oba varianty – originálne aj náhradné diely, pričom rozhodnutie je vždy na zákazníkovi.
Súhlasíme, že na e-shope boli nesprávne uvedené rozmery výrobku. Rozumieme, že Vás to mohlo zmiasť a vyvolať dojem, že nejde o OE diel. Na základe Vášho upozornenia sme diel premerali a zistili sme, že rozmery poskytnuté naším dodávateľom (12 x 18 x 1 mm) sa mierne líšili od skutočných rozmerov (10 x 14 x 1 mm).
Rozmery na stránke sme opravili, aby zodpovedali realite. Upravený produkt nájdete tu: https://www.autoricambi.sk/tesnenie-holendra-turba-iveco-daily-fiat-ducato-od-2014-10x14x1-mm-p13298/
Naši skúsení predajcovia Vám vždy radi poskytnú detailné informácie o našich produktoch. V prípade podobných nezrovnalostí Vám tiež ponúkame výmenu alebo náhradu tovaru.
Ďakujeme za Váš podnet a prajeme všetko dobré.
Tím AutoRicambi.sk -
Objednal som si originál náhradný diel a prišiel mi náhrada
Vážený zákazník,
ďakujeme za nákup a mrzí nás, že máte dojem, že ste dostali náhradu namiesto originálu.
Diel, ktorý ste si objednali, je od originálneho výrobcu, avšak v tzv. neutrálnom balení (bez značky). Takéto balenie je bežné pre autodiely od originálnych výrobcov dodávané distribútorom, nie automobilovou spoločnosťou. Majú rovnakú kvalitu a záruku, no vďaka neutrálnemu obalu aj výhodu nižšej ceny.
Diely v neutrálnom balení sú na našom e-shope jasne odlíšené, ale Váš komentár je pre nás podnetom na ešte lepšie vysvetlenie tejto informácie.
Naši skúsení predajcovia vždy radi zodpovedia všetky dopyty, neváhajte sa na nich obrátiť aj s otázkou týkajúcou sa balenia produktov (https://www.autoricambi.sk/kontakty/).
Tím AutoRicambi.sk -
Zmeňte dopravcu, za 18 kg balík si naúčtovať 36 EUR hambite sa, keby ten nárazník mal iný e-shop kašlem na Vás. Blatníky a svetlá mi prišli z iného e-shopu a doprava bola 4,95 , balík bol približne rovnako veľký a ešte o niečo ťažší.
Vážený zákazník,
rozumieme, že cena dopravy bola vyššia ako pri bežnom balíku - takúto objemnú zásielku však bežný balíkový prepravca nedoručuje. Vo Vašom prípade išlo o individuálne nacenenú dopravu nadrozmerného produktu dlhého 230 cm (rozhodujúca nebola hmotnosť), s ktorou ste pred zaslaním súhlasili. To, že Vám iný e-shop doručil balík "približne rovnako veľký" za nižšiu cenu, je samozrejme možné, stačí totiž, aby bol jeden parameter balíka iný a dopravca ho naceňuje inak.
Našou prioritou je dostupnosť, kvalita a rýchlosť dodania dielov. Cena dopravy pri nadrozmerných autodieloch, ktoré sú určené na osobný odber, je daná prepravcom, preto vždy u zákazníka preverujeme, či s ňou súhlasí. Veríme, že náhradný diel Vám napriek výhradám k cene prepravy bude dobre slúžiť.
AutoRicambi.sk -
- Uvádzajú tovar skladom ktorý nemajú
Vážený zákazník,
mrzí nás Vaša nespokojnosť s nákupom, no pravdepodobne bola spôsobená Vašou nepozornosťou pri objednávaní. Vyzerá to tak, že ste si pri objednávaní nevšimli, že uvedený diel bol v tom čase nedostupný a bol nastavený v stave „Na dopyt“, čo znamená (a na e-shope to pri danom produkte presne uvádzame), že dostupnosť a cena produktu budú preverené na základe Vášho dopytu.
Nikde sme neuvádzali nesprávne údaje a ihneď po spracovaní Vašej objednávky sme Vás telefonicky informovali o nedostupnosti tovaru. Na základe toho sme Vašu objednávku s Vaším vedomím zrušili.
Sme presvedčení, že Vaše hodnotenie a rozhodnutie neodporúčať nás nie je opodstatnené. Naším cieľom vždy bolo a bude poskytovať pravdivé a korektné informácie, čo oceňuje množstvo spokojných zákazníkov.
Prajeme Vám všetko dobré.
AutoRicambi.sk -
- Predražený tovar,za jeden závesný háčik.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za nákup a Vašu reakciu. Pokiaľ ide o ceny produktov, pristupujeme k našim zákazníkom zodpovedne a čestne a vždy ich uvádzame tak, aby konečná cena tovaru bola známa ešte pred jeho vložením do košíka. Aj preto nás mrzí, že napriek vopred známej cene zakúpeného produktu s ňou nie ste spokojný. V prípade otázok týkajúcich sa obsahu balenia alebo ceny, obráťte sa, prosím, v budúcnosti na nás ešte pred uskutočnením objednávky (http://www.autoricambi.sk/kontakty/), radi Vám objasníme akékoľvek nejasnosti.
AutoRicambi.sk