Veľmi tenký materiál.
- Rýchle dodanie.
- Neinformuje o pôvode tovaru.
Poľský výrobok a kvalita, prevedená cez intrnetový obchod.
Navonok pekný výrobok s kvalitou pohodtinstva 4. cenovej skupiny za socáku a materiálu pravdepodobne z číny /z reciklovaných pet fliaš/. -
- Objednala som si poťahy na tip auta škoda Karok a som sklamaná, pretože na zadnú časť vozidla to absolútne nesedí
12. 1. Vytvorená objednávka, 23.1. stále čakám.
- nedočkate sa
Sa vám rozum zastavií, keď vám nedodajú tovar kôli tomu , že mate trojmiestne číslo domu a im sa to nepači. Čakám tri tyždne a oni ešte čakajú a naťahujú čas asi na aliexpress , kde to kupia za 5 eur.
Reakcia obchodu autodoplnky.net
Čo na to povedať...? Keď niekto nedokáže vyplniť základné údaje pre doručenie zásielky. Skúste ten Aliexpress, tam možno akceptujú adresu bez popisného čísla a PSČ s troma číslicami.
- Dlhá čakacia doba. Dnes je to presne týždeň od zaplatenia a tovar ešte stále nebol dodaný
- Nesla mi ta nalepka prilepit
Reakcia obchodu autodoplnky.net
Milá pani Ivona. Škoda len, že u nás ste si nekupovali žiadnu nálepku ale autotričká na sedadlá :-)
Aj tak, majte pekný deň. -
- Zlá komunikácia
- Predajca zavádza a klame.
- "Na E-shope všetko skladom"
Vrelo neodporúčam. Prišiel som pri objednávke o 10€... Takto sa seriózny predajca správať nemôže.
dobrý deň pán Dominik.
Ďakujeme za Vašu reakciu.
Nie často sa vyjadrujem k podobným hodnoteniam, len ak niekto zavádza a píše nepravdy.
Z desiatich kusov produktov ktoré ste si u nás objednali sme jeden nemali v dostatočnom množstve.
Ja osobne som Vás telefonicky kontaktoval a dohodli sme sa, že Vám pošleme čo máme dostupné a jeden kus stornujeme a vrátime Vám platbu. Vy ste nám mali zaslať číslo účtu pre vrátenie čo sa do teraz nestalo, aj napriek urgencii e-mailom.
Pýtam sa teda:
- aká zlá komunikácia ? To že sme sa s Vami telefonicky spojili a informovali Vás a že ste boli e-mailami informovaný o stave objednávky?
- v čom zavádzame a klameme ? V tom že sme Vám ponechali dopravu zdarma aj keď po odrátaní ceny za stornovaný produkt ste na ňu nemali nárok? Lebo sme si povedali, že klient nemôže za to.
- "Na E-shope všetko skladom" rozhodne nemáme a snažíme sa to mať správne označené.
- Dávate zlé hodnotenie na dĺžku dodania a v zápätí uvádzate, že si nepamätáte kedy presne Vám bola zásielka doručená? divné nemyslíte? objednávka bola odoslaná na tretí pracovný deň.
Skúste teda prehodnotiť Váš postoj a vo veciach hľadať skôr pozitíva ako negatíva.
Dúfam že s našimi produktami budete spokojný a budú Vám spoľahlivo plniť svoju funkciu.
s pozdravom
Marián
PS: pošlite nám č.ú pre vrátenie 9,99€ -
- zlá komunikácia,tovar nedodaný,ponúkajú to,čo nemajú zaistené u výrobcu
Nevýhoda kvalita látky !!!!
Lišty sú staré, preležané, lepiaca páska sa odlepuje od lišty
- Poškodený tovar,škrabance,preliačina
Dobrý deň pán Viliam.
Najzaujímavejšie na tom všetkom je fakt, že od nás Vám žiadna objednávka nebola odoslaná.
Hodnotenie ste teda napísali pre nesprávny e-shop.
s pozdravom
Marian -
Absolutne ziadna kominkacia. Predajca po troch dnoch od obiednavky zavolal ze tovar nema ze musim pockat dalsie 4 dni, aj tak nic neposlal a viac sa neozval.
- velkosť
tovar vraciam, nesedia velkosti
Čakala som vyššiu kvalitu,na potahoch sú pozatahovane nite,je to dostvyditelne..Dodanie bolo rychle
Tovar je zasielany kurierom, ktory je schopny dopravit tovar medzi 9:00-16:30. Ak vam cas nevyhovuje, je mozne si ost pre tovar do Ivanky pri BA. Dakujem za taku "flexibilitu".
- Dodané včas a nepoškodené
- Sprej proti zalievaniu som použil avšak účinok nejak nenastal
- poslali mi niečo iné ako som objednala
- Nepresná identifikáciu tovaru. Nedostal som to, číslom chcel.
- zavadza zakaznikamilnymi informáciami.
treba sa mu vyhnúť.
- Internetové stránky nemaju presný popis produktu. Na zadné sedadla nepasuje poťah. Výkroje na bezpečnostné pasy su zle urobené.
Nenakupujte.
Vážený pán Jozef.
To že Vám presne nepasuje vykrojenie pre pásy na zadných sedadlách sa niekedy môže stať najmä pri najlacnejších univerzálnych autotričkách ktoré ste si objednal, nakoľko sú prispôsobované do približne 250 modelov vozidiel. V prípade, že by ste si objednal presné poťahy do vášho vozidla, sedelo by Vám všetko úplne presne.
Záleží iba na Vás koľko ste ochotný do vášho vozidla investovať.
Každopádne Vám ďakujem za Váš názor.