• Cena za tovar by bola celkom OK.
    • Komunikácia nulová, tovar stále nemám ani neviem či ho budem mať.

Dávam ešte nádej tomu, že som tovar objednával cez sviatky a možno sa mi ozvú po sviatkoch...

Dobry den,
    Objednali ste si tovar, ktory Vam ukazovalo ze nie je skladom.
    DOSTUPNOSŤ: Nie je skladom /Po doskladneni Vas budeme informovat.

Pokial Vam tovar ponahlal, stacilo si objednat vanicku od druheho vyrobcu, ktora je skladom.
    Samozrejme po doskladneni Vas budeme informovat.

AUTOBIZNIS.SK

Doteraz mi tovar nebol doručený,nemám ani informáciu či bude alebo nie .

Dobry den,
    Tovar, ktory ste objednali cez sviatky Vam ukazovalo ako nedostupny.
    Tovar budeme teraz aktualne doskladnovat (2.tyzden)
    O expedicii Vas budeme informovat.

AUTOBIZNIS.SK

Pred objednávkou som sa telefonicky informoval ohľadom dostupnosti tovaru. Bol som ubezpečený,že tovar je fyzicky na sklade,to bolo 25.7.
    V predpokladaný deň doručenia 28.7som telefonoval v akom stave je objednávka,slečna na telefóne mi povedala že tovar na sklade nebol nieje apravdepodobne bude až 3.8 keď vôbec bude.hlavná vec ,že na stránke majú 1až3 dní dodaciu dobu.
    Z môjho pohľadu klamlivé a nekorektné jednanie.
    NEODPORÚČAM TÚTO FIRMU.

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Ospravedlňujeme sa za meškanie. Tovar je síce na sklade, len deflektory sú poškodené a nový tovar nám vyrobca nestíha dodávať.
    Deflektory budú doskladnené pozajtra. Budeme Vás kontaktovať.
    Dakujeme

• neprišiet krit naraznika plastovy

čakam neprišiet krit naraznika plastovy už 9 dni. Objednavka datum 4.07.2023 dnes neprišiet ??? čo sa stalo ???

Dobry den,
    V case objednania ukazovalo dlhsiu dodaciu dobu pri produkte.
    Vasa objednavka sa normalne vybavuje v stanovenej lehote.
    Kryt naraznika sa prave doskladnuje a budeme Vas este aj telefonicky informovat ohladom expedovania objednavky.

AUTOBIZNIS.SK

• Omilom som objednal deflektory na sedan malo to byť hetcbek,bolo mi povedané že sa to viriesi no nikto nič...

Dobry den,
    Presne ako pisete, omyl nastal na Vasej strane.
    Tovar ste montovali a nasledne ste nas kontaktovali, ze ste si zle objednali.
    Dalsi den nam date negativnu recenziu, ze sme Vam to nevyriesili... To sme mali ako vyriesit behom par hodin?

AUTOBIZNIS.SK

Ani neviem či obchod ešte vôbec funguje.

• Prišiel o dva dni

Obchod ma neinformoval ani emailom ani nijako inak že platba online kartou prešla a tovar pripravujú na odoslanie. Rovanko aj to že ja som musel volat a pytat sa v akom stave je moja objednávka. Ale najviac ma zarazila odpoved na druhej strane,ze bohuzial v case mojho objednania presne ten istý tovar kupovalo x ľudí a uz pre mna nie je skladom. Nakoniec mi ho ale odoslali s tým že inému pánovi nepríde. Privital by som väčšiu objektivitu a uvádzanie aktuálneho stavu tovaru na sklade pretože aj po tvrdeni ze ho uz nemaju,tak na stránke svietil ,,na sklade,,.

Dobry den,
    Pane zjavne pletiete jablka s hruskami.
    Vasa objednavka bola prijata: Dátum: 15.06.2022 17:42
    Expedovana kurierom GLS 16.6.2022. Presne ako uvadzame na webe, expedovane do 24 hodín.
    A ano, hned na 2. den rano ste sa informovali co je s Vasou objednavkou, ci je uhrada OK.
    Vsetko bolo OK, tak hned to bolo aj expdovane.
    Vo Vasej objednavke nevidim ziadny problem a bola vybavane tak ako je uvedene.
    A tovar je normalne skladom v dostatocnom mnozstve.

AUTOBIZNIS.SK

deflektory ok vanička nepasuje .....

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Tovar máte doručený už 10 dní, tak prečo ste nás nekontaktovali, že Vám tovar nepasuje.
    Poslali sme Vám presne to, čo ste si objednali. Čiže zrejme ste si objednali nesprávnu verziu kufra keď Vám niečo nepasuje.
    Tovar nie je problém vymeniť, alebo vrátiť.
    Stačí nás len kontaktovať. Recenzia na heureke to nevybaví......

AUTOBIZNIS.SK

Tovar som objednal 20.4.2022 a dodnes neprišiel a to majú napísané že 1 až 3 dni a dnes je piaty pracovný deň od objednávky,tak neviem či ešte niečo príde,ale asi si objednám tovar v inom obchode keďže predávajúci obchod nekomunikuje a ani ma neinformoval o meškaní zásielky alebo že sa dodacia lehota sa predĺžila kôli niečomu.

Dobry den,
    Odpisovali sme Vam na email a dnes aj s Vami telefonovali.
    Objednali ste deflektory na Fabiu, kde zadne su v tvare L. (minimum predavane)
    Po telefonickej dohode, sme Vam objednavku zmenili na klasicke deflektory a tovar aj dnes posielame.

• Poškodený tovar.

Dobry den,
    5.12. ste vytvorili objednavku na zimnu clonu masky a objednavka bola expedovana 6.12.
    K 16.12. nemame nahlasenu ziadnu reklamaciu ani od Vas ani od kurierskej spolocnosti.

AUTOBIZNIS.SK

• Predné gumené rohože Petex majú upínacie gombíky.
    • Gumené autorohože Petex pre vozidlo Mazda cx3, nekopírujú tvar originálnych rohoží, zadné rohože sú kratšie ako originál mazďacké.
    • Guma sa mi zdá dosť tenká a kocka dezénu rohože príliž plytká na zachytenie vody.
    • Plachta proti zamrzaniu, je účinná asi na 70 % pri slabom mraze. Pod plachtou sa na čelnom okne auta aj tak urobila námraza. Uvidím čo to spraví pri silnejších mrazoch... Cena plachty, tak odpovedá kvalite.

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Každý výrobca rohoží používa svoj vlastný strih. Pokiaľ ste chceli rovnaké ako ste mali, tak tie kúpite jedine v Mazde.
    Výrobca Petex je kvalitný výrobca a vyrába rohože priamo pre automobilky.
    Samozrejme nie každému sa pozdáva rovnaký tovar preto máme v ponuke rohože na daný model auta až od 8 výrobcov.
    Ak sa Vám tovar nepozdáva stačilo nás kontaktovať a rohože sme Vám mohli vymeniť za iné, alebo vrátiť peniaze.
    Ponuka na daný model je naozaj pestrá:

Určite si ako obchod nezaslúžime negatívne hodnotenie. Stačilo sa len ozvať a všetko by sa dalo vybaviť k Vašej spokojnosti.

AUTOBIZNIS.SK

Dlho nemám žiadne informácie ohľadom objednávky.. Keď tovar dorazí určite zmením hodnotenie.

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Tak ako sme Vás aj informovali, tovar bol odoslaný po telefonickej komunikácii. Ďakujeme

• Neistá dodacia lehota.
    • Neobdržal som žiadnu správu o meškaní dodacieho termínu.

• Rozsah sortimentu
    • Bez komunikacie
    • Tovar nedoruceny
    • Komplikovany eshop

Eshop bez komunikacie. Do teraz neviem co je s mojou objednavkou!

• Neinformuje zákazníka o meškajúcom dodaní

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Tovar ktorý ste si objednali je písaná dlhšia dodacia doba. / Na otázku (4-6 týždňov).
    Buhužiaľ sa stalo, že v minulej nákladne vo fabrike to nemali hotové.
    Tento čas je orientačný ako sme Vás informovali nakoľko tovar od daného výrobcu chodí cca 4-6 týždnových intervaloch.
    Konkrétne daný produkt je na 20 ročné auto a už je to fakt asi jediný výrobca ktorý to vyrába.
    +- Teraz by už mal doraziť nový tovar a budeme Vás informovať.

Ďakujeme
    S pozdravom AUTOBIZNIS.SK

• Zatiaľ som neobdržal objednaný tovar

Dobry den,
    Objednali ste si tovar pri ktorom je pisana dodacia doba 4-6 tyzdnov (jasne uvedene pri produkte)

Objednavka vytvorena 28.11.2020, informovali sme Vas telefonicky, ze novy tovar je uz na ceste a realne to bude expedovane do 14 dni.
    Tak ako bolo ozname, tak je to aj dodrzane a tovar je realne doskladneny a expedovany.
    Mozno by len stacilo trosku viac zhovievavosti v predvianocnom zhone nakolko vacsina eshopov a kurierov pracuje na 200%.

AUTOBIZNIS.SK

Veľmi zlé. Poslali ste nesprávny tovar.

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Neevidujeme žiadny telefonát ani email od Vás, že by sme poslali niečo zlého a žiadate výmenu / vrátenie tovaru.
    Objednali ste si: Deflektory - Toyota Auris 3-dvere 2006-2012 (predné)

Keďže u nás jazdi veľmi malo 3dverovych verzii Toyota Auris, tak predpokladám, že to bude ten problém.
    Podlá záznamu som preveril, že sme poslali správny tovar - presne to čo ste si objednali.

Nie je lepšie nás normálne kontaktovať aby sa tovar vymenil za deflektory ktoré Vám budú pasovať?
    To že ste nám dali neoprávnene zlu recenziu ste nič nevyriešili, akurát Vám odpíšeme na ňu.
    Pritom stačilo len napísať/zavolať a tovar ste mohli mat už dávno vymenený a užívať ho nakoľko ten nesprávny mate doma už 10 dní.

AUTOBIZNIS.SK

V ponuke boli vyobrazené aj predné aj zadné deflektory a prišli len predné...

Dobry den,
    Objednali ste si predne deflektory, preto ste dostali len predne.
    Posielam link na produkt ktory ste si objednali:

Samozrejme su v ponuke aj kompletna sada, len tie su drahsie o 5€, vid link:

Mozno staci venovat trosku viac pozornosti popisu a tomu co ste si vlozili do kosika, aby neprislo k zbytocnemu sklamaniu.
    Rozhodne sme tovar poslali spravne tak ako ste si ho objednali.

AUTOBIZNIS.SK

• Jedenásť dní od objednávky nič mi neprišlo a nikto ma ani nekontaktoval že čo je

Reakcia obchodu AUTOBIZNIS.sk

Tak ako sme spolu obratom telefonovali, chyba nastala u nás.
    Omylom niekto zaklikol a tovar Vám bol pripravený na osobný odber.
    Samozrejme hneď sme tovar expedovali kuriérom a nasledujúci deň Vám to doručí kuriér.
    Ospravedlňujeme sa a ďakujeme.

• Objednaný tovar nebol dodaný