• Nieje! Dokonca ani farby nepoznajú písaná je červená, reálne ružová...
    • Ako prvé, autíčko prišlo značne poškodené škrabancami (reakcia e-shopu-"´´nedostatky´´ ktoré uvádzate v e-maily sú pri týchto produktoch časté resp. trvalé")
    • Čierna koža na sedadle bola poškodená, pravdepodobne prepichnutá skrutkovačom. E-shop to "vyriešil" nevkusnou bielou nálepkou s nápisom R-sport. Ostatné nálepky boli hoci ako krivo nalepené, to už radšej mohli nechať lepenie na zákazníkovi.
    • Predná časť (nárazník) má o dva odtiene svetlejšiu farbu ako zvyšok autíčka. Akoby bola vyblednutá od slnka + naspodu nárazníku výrazná bledá škvrna s priemerom 5cm.
    • (Reakcia e-shopu-"Tvrdenie že vyblednuté časti sú od slnka sa nezakladá na pravde. Pri výrobnom procese, kde sa farba nalieva priamo do odliatku plastu spôsobuje bledé škvrny čo je zohľadnené aj pri konečných cenách výrobku.")
    • Podotýkam že cena je bez mála 200€. Za pol kila nekvalitne vylisovaného plastu s riadiacou jednotkou, batériou a dvomi 35W jednosmernými motormi. Pritom aký je dnes problém vyrobiť plast, ktorý bude mať súvislý odtieň farby?
    • Ďalej sa e-shop vyjadril ("Čo sa týka ´´škrabancov´´ ako to nazývate, tak vznikajú balením a prepravou, nie sú to škrabance ale odtlačky. Produkty pri nelakovanej verzii sú náchylné na tieto odtlačky.")
    • Tým sa vlastne priznali, že tak ako im nezáleží na kvalite, im nezáleží ani na balení a spokojnosti zákazníka. Domnievam sa, že na balenie produktov zamestnávajú necvičené opice.
    • A perlička na záver- (e-shop - "Naše vyjadrenie:
    • Pravdepodobne ste dostali model auta, ktorý mal viac týchto optických nedokonalostí ako zvyčajne. Aj keby sme Vám poslali druhé autíčko takej istej farby taktiež tam nájdete tieto ´´nedostatky´´.
    • Sme ochotný Vám poskytnúť 10eurovú zľavu na tento produkt.")

Ich zľavu som neprijal pretože nedostatky berú ako samozrejmosť a myslia si, že je v poriadku predávať esteticky poničené produkty s nálepkou NOVÉ bez akejkoľvek informácie o týchto nedostatkoch v e-shope.
    Rozhodol som že Vám radšej poskytnem cennú radu,
    TENTO e-shop PRI VÝBERE RADŠEJ PRESKOČTE .

• bol poskodeny tovar

Nereagujú na urgencie objednávky

Reakcia obchodu autapredeti.sk

k ID objednávke, ktorú evidujeme od Vás sme Vás kontaktovali e-mailom ihneď na druhý deň po objednaní tovaru.
    Do tejto chvíle sme od Vás nedostali odpoveď.
    Telefónne číslo, ktoré ste zadali do objednávky je nesprávne a nedá sa Vám dovolať.

Prosím kontaktujte nás na e-mail: [email protected] alebo na 0949872559.

tím AUTAPREDETI

• Nedodali ovládač na elekt.traktor

Reakcia obchodu autapredeti.sk

k ID objednávke, ktorú evidujeme od Vás nemohol byť diaľkový ovládač súčasťou balenia. Tovar, ktorý ste si objednali nie je vybavený diaľkovým ovládaním. Pri objednaní tovaru si treba poriadne prečítať špecifikáciu produktu.

tím AUTAPREDETI

• Autíčko bolo nekvalitné

Reakcia obchodu autapredeti.sk

akýkoľvek problém s tovarom môžete riešiť cez e-mail: [email protected] alebo na tel. čísle 0949 872 559. Naši kolegovia Vašu reklamáciu riešia ihneď.

• Obchod nekomunikuje

Davajte pozor auto bolo.oskrete na viacerych miestach a

Reakcia obchodu autapredeti.sk

akýkoľvek problém s tovarom alebo s dodaním tovaru treba riešiť cez e-mail: [email protected] alebo na tel. čísle 0949 872 559. Naši kolegovia Vašu reklamáciu riešia ihneď. Pokiaľ ste zadali zlú emailovú adresu alebo ste pripojili fotografie väčšieho formátu tak nám nemusel byť tento e-mail doručený. Treba si overiť prijatie e-mailu telefonicky.

www.autapredeti.sk

Zlý obchod dodnes mi neprišlo autíčko

Reakcia obchodu autapredeti.sk

objednávky vybavujeme ihneď po obdržaní.
    Prosím kontaktujte nás na 0949 872 559, aby sme preverili či ste nezadali chybne objednávku.
    www.autapredeti.sk

• rychle spracovanie objednavky a dodanie

kupovala som odrazadlo,pricom zakupeny tovar bol odlisny od ponukaneho.

Reakcia obchodu autapredeti.sk

pokiaľ sa stalo, že tovar bol zamenený od objednaného treba nás kontaktovať a chybu napravíme.
    Ďakujeme

Kolieska nie sú nafukovacie, nevydržia dlho. V popise produktu ani nebolo uvedené, aké sú to kolieska.

Reakcia obchodu autapredeti.sk

môžte nám prosím upresniť, o ktorý výrobok sa jedná? Radi by sme doplnili informácie o kolieskach.
    Ďakujeme

• VYROBEK MAL POSKODENE ZATVARANIE DVERY NEFUNTCNE RADIO. DIALKOVE NEFUNGUJE.

BAZAR

Reakcia obchodu autapredeti.sk

prosíme o kontaktovanie nášho servisného technika.
    Určite Vám poradí, ako správne nastaviť dvere a spárovať diaľkový ovládač s autíčkom.
    Pri každej objednávke máte aj návod v slovenčine a videonávody na našej stránke www.autapredeti.sk .