Nemám k tomu CD . Neprišlo. Len elektronické stiahnuť
Spokojnosť
- Ako výhodu vidím že si môžem dať knihy ktoré ma zaujímajú do zoznamu prianí
Očakával by som viacej slovenskej literatúry prípadne klasickej zahraničnej literatúry a cudzojazyčné knihy Uvítala by som keby boli 3 ideme aj podľa kategórie úrovne jazyka napríklad či je vhodná pre B1 alebo B2
Audiolibrix , audiolibrix...ani neviem co mam povedat, ale pre mna ste jednym z najlepsich. Nielen co sa tyka pohotoveho pristupu k novinkam & ostatnym nakladetatelstvam, ale aj pristup ku zakaznikovi/citatelovi je uzasny..vikendovky, podcast, recenzie...citatel sa citi skvelo a motivuje to..
A Petra Schultz ! Mate tam poklad v jej osobe. Ustretova, pohotova , mila....
Aj vdaka nej mozem nakupovat aj takto zdaleka(mimo EU) . Predtym to mozne nebolo.
Diky! -
Doporučujem
- audionahravku mam hned
- o ziadnych neviem
rýchly, dobré ceny, spolahlivost
Čo som chcel som dostal.
Teda OK. -
- nefunkcne vyhladavanie, napisem meno autora, napr. "Sapkowski" a nic nenajde napriek tomu ze mate aj knihy od neho
- Všetko je rýchle, pohodlné a spoľahlivé a prehľadné.
- Nakupujem v tomto obchode, lebo som bola s doterajšími objednávkami maximálne spokojná.
V dnešnej uponáhľanej dobe, kedy chceme mať po zaplatení všetko okamžite :-), spĺňa práve tento obchod túto konkrétnu požiadavku.
Ihneď po zaplatení si zákazník stiahne - teda aspoň v mojom prípade to tak bolo - tovar a môže počúvať. Dokonca si môže vybrať, či to bude počúvať priamo v aplikácii, ktorú obchod ponúka, alebo si to stiahne ako klasický zvukový súbor.
Tento obchod by som nielenže odporúčala, ale ho aj odporúčam svojim známym, ktorí tiež počúvajú knihy. :-), tým, ktorí nepočúvajú, vysvetľujem, že čítanie ušami šetrí oči aj čas ;-) -
- Hneď po úhrade je tovar k dispozícii. Možnosť vypočuť si ukážku.
- Výber kníh v kľude, krátke recenzie o knihách, autorovi aj interpretoch.
- Pri pripravovaných knihách by bolo vítané uviesť približný čas predpokladaného uvedenia titulu do predaja.
- Nie je sťastné nastavenie: Keď je v zozname želaní titul z pripravovaných kníh, mala by byť zrušená možnosť vloženia do košíka. Kniha sa do košíka neuloží, ale zároveň je vymazaná zo Zoznamu želaní.
Úžasný nápad distribúcie kníh takýmto spôsobom predaja.
V prípade internetového pripojenia možnosť kedykoľvek a kdekoľvek počúvať knihy, čo človek ocení napríklad pri nepredpokladanom statí v zápchach alebo v čakárni napr. u lekára. -
- Rýchlosť vybavenia obj.
- Zatiaľ o žiadnych neviem
Zatiaľ všetko OK
- online, rýchlosť
- Kupujem data, vsetko je online, po uhrade mate tovar vo svojom PC
- Vyhovje mi výber titulov a interpretov, spoľahlivé stahovanie a klub audiolibrix.
- Nechajte nacitat komplet sagu Duna.
Najlepší obchod s audiknihami, v ktorom nakupujem.
- kvalitné audioknihy, rýchle a jednoduché dodanie, recenzie kníh
- neviem
som veľmi spokojna