Spoľahlivý eshop, skvelá ponuka a chutné produkty. Zakúpila som si vzorky, malé porcie, ale určite v budúcnosti objednám aj celé balenia. Odporúčam

Rychle bezproblemove dodanie

Veľmi dobrý obchod, dobrá komunikácia, rýchle dodanie. Tovar bol dobre, bezpečne zabalený, čo je dôležité keďže to boli sklenené fľaše. Dokonca pribalili aj darček, za čo veľmi pekne ďakujem, potešil.

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky.
    • Spokojnosť :)

• Druhá objednávka, v oboch pripadoch bez dodania faktúry elektornicky alebo papier.

Reakcia obchodu Athea

je nám veľmi ľúto Vaša skúsenosť. Faktúry sú nalepené na každom balíku z vonkajšej strany (bez toho nevyjde balík von zo skladu). Stať sa však môže, že prepravná spoločnosť pri manipulácií s balíkom faktúru strhne.
    Veľmi sa Vám ospravedlňujeme a keď nám napíšete mail dodatočne Vám faktúru obratom zašleme.

Veríme, že nám ešte dáte príležitosť túto skúsenosť napraviť a pridáte sa k našim ostatným spokojným zákazníkom.

• Výber
    • Akciovy kupón na prvý nákup

Všetko je výborné!!!

• Skvelý výber
    • Rýchle dodanie

Odporúčam

• Rýchlosť, kvalita

Caj je velmi dobry,rychle dodanie

velmi rýchle doručenie, kvalitné čaje, určite objednám aj v buducnosti!

• Kvalitné sirupy, lepšej chuti ako Monin

Rychle dodanie,kvalitny tovar.

Super komunikácia, rýchle dodanie a hlavne kvalitný tovar.

Tovar mi bol doručený rýchlo

• Rýchlosť dodania

• Klik a vybavene

Rychle vybavenie a dorucenie, sirup najprv nedorazil,kvoli rozbitiu, nahrada vsak zaslana hned

• Rýchlosť a prehľadná stranka

The item I was looking for was out of stock, but they kindly contacted me with an alternative to my choice. Too bad I couldn't purchase everything from them. I will be back to check out your tastefully designed website when I need something in the future.

Tovar, ktorý som hľadala, nebol na sklade, ale láskavo sa mi ozvali s alternatívou k môjmu výberu. Škoda, že som si u nich nemohola kúpiť všetko. Napriek tomu sa vrátim a pozriem si váš vkusne navrhnutý web, keď budem v budúcnosti niečo potrebovať.

super