ok
- rýchle dodanie
- slušný výber
Tovar prišiel v poriadku. Nebolo treba nič riešiť.
Rychle dodanie,super tovar
Rýchle dodanie tovaru,s tovarom som maximálne spokojná. Za ma mňa TOP.
- nasiel som model obuvi, ktoru nebolo mozne zohnat uz nikde inde
- cena bola velmi dobra
- prehľadné objednávanie
- Rýchlosť vybavenia a dodanie tovaru
- Rýchle vybavenie
S tovarom som spokojna
- Super komunikácia
Široký sortiment a čo som potreboval bolo skladom
Tovar vôbec nesedel s popisom veľkosti, nohavice pri veľkosti XL boli krátke po členky/ pracovné nohavice/.Na prvej stránke majú napísane že vrátenie tovaru zdarma, ale údajne až od 60 euro čo na uputavke nemajú/ že sa im to tam nezmestilo napísať/, zavádzajú zákaznikov. Toto bola moja prvá a posledná objednávka!!!!!
Reakcia obchodu Asoto.sk
Dobrý den
To co zde píšete není pravda!
Vše jsme s Váma řešili po telefonu a o výměnu jste nestála, za zboží jsme Vám vrátili peníze včetně poštovného. Nechápeme proč máte potřebu komentovat naší službu, kterou zákazníkům nabízíme a je nad rámec běžného způsobu vrácení zboží. Informace o této službě jsou uvedeny na našem eshopu na třech různých místech a například přímo pod vrátením tovaru také, stačí si vše pouze přečíst. Děkujeme -
- Spokojnosť veľký výber a rýchle vybavenie mojej objednávky.
- veľký výber produktov
- priaznivé ceny
- rýchle odoslanie
- Veľkosť sadla super
- Z dvadsať percentnej zľavy mi nebolo odrátané ani cent. Platil som plnú sumu.
Reakcia obchodu Asoto.sk
Dobrý den
Reagujeme na Vaší nesmyslnou recenzi:
Žádnou 20% slevu jste neměl, ale pouze slevu v rámci newsletteru, kterou si zákazník uplatňuje v nákupuním košíku a to tak, že vloží slevový kód, který mu slevu sám odečte! Takto to dělají bez problému všichni naši zákazníci a Vy jste jediný kdo zřejmě nerozumí slevovým kódům a způsobu jejich využití! Nemůžeme ovlivnit jestli si zákazník slevu uplatní nebo ne, popřípadě jakou akci využije. Akce se střídají a platnost slevy hlídá systém. Příště doporučujeme si přečíst návod, který jste obdržel v rámci newsletteru. Děkujeme -
- Promtnosť