- tovar ktorý som zháňal som nikde inde nenašiel
- Absolútne žiadne komunikácia prostred. mailu
- Musel som im volať ja a aj tak sa nič nevyriešilo
- Na tovar už čakám 2 týždne
Písal som im mail ohľadne zle zadanej adresy. Nikto mi neodpísal v priebehu 6tich dní, keď som tam zavolal povedali mi že mám smskou poslať opäť moju správnu adresu že to odošlú ešte raz a zas čakám už skoro 7 dní na doručenie. Zajtra ak mi nič nepríde volám tam a ruším objednávku. Ešte som sa s takýmto prístupom nestretol !!!
- absolútne nič
- absolútne všetko
- - nekomunikujú
- - už skoro mesiac čakám na nejkú odpoveď a nič
- - ak tu niekto píše niečo pozitívne tak je asi spriaznený s touto firmou
- - našťastie som neplatil dopredu
Ľudia dávajte si pozor na tento obchod. Ak si budete niečo objednávať nespoliehajte sa, že to aj pošlú a odpovedať Vám nebudú na žiadne maili a ani na ten komunikátor či čo to je.
Ak by to bolo možné tak by som dal -5 hviezdičiek. Aj tých minimálnych 10% je pre nich odmena. Skôr by som ich hodnotil mínus 100%
- Ochota
- Tazsia komunikacia ale niet sa comu divit ked viem ze maju asi 6 shopov. Nabrali si toho dost ;)
Mne dorazil.tovar v poriadku nakupujem tu uz par mesiacov a casto. Zatial vsetko prebehlo ok. Niekedy je komunikacia dlhsia a pani su nedostupny no zatial mi vzdy splnili co slubili aj terminy, a par krat aj na rychlo s urgenciou behom par hodiniek bol tovar na poste.
- Potvrdzujem, že:
- tovar nedodali
- peniaze nevrátili
Cena bola nízka, obchod neznámy. Poučenie: nikdy neplaťte vopred pri malých neznámych e-shopoch.
Už sú to dva mesiace a nemám ani tovar ani peniaze späť, takže si dávajte na nich pozor. Chvíľu im ani telefóny nefungovali (všetky dostupné boli ako neexistujúce alebo zlé číslo), potom zase fungovali, aj na maily síce neskôr odpovedali, nasľubovali, ale tovar a potom ani peniaze neposlali. -
- Nič.
- Tovar nedodajú.
- Peniaze zaplatené vopred nevrátia.
Sú to klamári a stále sa len vyhovárajú alebo ignorujú pokusy o kontaktovanie. V prípade problémov odporúčam riešiť cez políciu.
Reakcia obchodu All shop 4 You
Dobry den. Dakujeme za recenziu, vase peniazky vam boly vratene, nevidime problem preco davate taketo hodnotenia, ak by ste si precitali POZORNE nase obchodne podmienky zistili by ste ze pri platbe predom na účet máme napísane "počkajte na kontrolu a kontaktovanie pracovnikom" AŽ POTOM ZASIELAJTE PENIAZE !!! V priprade ze poslete a my tovar nemame doba vratenie je 15 dni !!! Ak ste s podmienkami nesuhlasili tak ste hlavne nemaly, nakupovat, nik vas k tomu nenutil, ale neodradzajte druhých ktorý majú záujem nakúpiť !
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- rychlost
- komunikacia
- ziadne
Tovar mi v Poprade doniesly express. za par hodin som mala objednáku doma. o všetkom ma informovali a vysli mi v ustrety