Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.

• 80 %

• vyborna vecička :)

pomohlo :D

• žiadne
    • komunikácia a odoslanie tovaru

nenakupovať

Tovar ktorý som potreboval som našiel iba v tomto obchode.
    Zaregistroval som sa, skontroloval dostupnosť tovaru (tovar bol na sklade a dodacia doba 1-3 dni). Prešlo 10 dní a tovar ešte nemám.
    Tento obchod nebudem odporúčať.
    Nespoľahlivosť, zavádzanie zákazníka.

• dostupnost konkretneho tovaru

v poriadku vsetko

• Dobré ceny
    • Nikdy nedodržali čo sľúbili telefonicky. Ani poslanie informácie, ani termín dodávky.

NEODPORÚČAM. Pred objednávkou som si telefonicky overoval možný termín, bol potvrdený do týždňa. Po týždni som sa ozval sľúbili zistiť stav a nový termín, potom o týždeň znova, a tak ďalej. Po cca mesiaci neprišla od nich žiadna správa a ani tovar. Nebavilo ma už vyvolávať im... Objednávku som realizoval v inom obchode.

• Rýchlosť dodania
    • Jediný mali tovar skladom

• dobré ceny...

• super ceny
    • široký výber tovaru
    • žiadne
  • 100 %

• Dobra dodacia lehota na tovar skladom.
    • Dobré ceny.
    • Neviem.

Dobrý nákup.

• Recenzia bola vymazaná z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.