• Rýchle dodanie

Rýchle dodanie tovaru a nepoškodený

Hezký den, milý Stenly,

děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte. :)

Aromaniac

• Tovar mi bol doruceny expresne rychlo a vsetko bolo ok

Hezký den, milá Marto,

děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly.

Vsetko bez najmenšej chyby

Krásný den, milý Maroši,

mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i velice potěšující hodnocení. Budeme rádi, když se k nám brzy vrátíte. :)

Veľmi rýchle vybavenie!

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme Vaší přízně. :)

Aromaniac

• Sortiment, rýchlosť dodania, príjemné ceny
    • žiadnu som nenašiel

Odporúčam *****

Krásný den,

děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, věříme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte ;-)

Aromaniac

Tovar doteraz nedorazil. Nedodrziavaju terminy dodania uvedene na stranke pri objednavani. Sice dostanete mail, ze sa dodavka oneskori ale doteraz netusim kedy tovar bude doruceny, lebo vam uvedu dalsi priblizny tyzden ci dva… sklamanie…

Hezký den,

děkujeme Vám za objednávku a hodnocení. Velice nás mrzí, že jste nebyla spokojena s naším e-shopem.
    Vaše objednávka se zpozdila kvůli nedostupné kávě, o které jsme Vás informovali na e-mail.
    Samotné doručení od dopravce poté bylo již rychlé a mohli jsme tak napravit dlouhé čekání.

Pevně věříme, že Vaše příští nákupy budou již bez časové prodlevy, uděláme pro to vše.

Neváhejte se na nás s čímkoliv obrátit na e-mail či zákaznickou linku.

S přáním krásného dne

Veronika Zadáková
    Aromaniac

Moja prvá skúsenosť s obchodom. Všetko prebehlo veľmi rýchlo. Na druhý deň už som mal tovar doma.

Krásný den,

děkujeme Vám za Vaši první zkušenost s naším obchodem! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a že jste měli zboží doma už na druhý den. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás velmi těší, že jsme splnili Vaše očekávání. :)

Těšíme se na Vaši další objednávku!

S pozdravem a přáním hezkého dne

• Kvalitný tovar.
    • Výborná káva.
    • Dobrá komunikácia.
    • Vyššie ceny.

Kvalitný tovar, výborná káva.

Hezký den, milá Mirko,

velice děkujeme Vám za Vaši recenzi. :)

Moc nás těší, že jste byla spokojená s kvalitou našeho zboží, naší kávou i komunikací. Ohledně cen se snažíme najít rovnováhu mezi kvalitou a dostupností, abychom Vám mohli nabídnout to nejlepší. Věříme, že se k nám i přesto ráda vrátíte. :)

Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Dobry vyber
    • Dorucenie na SK cez Packetu
    • Cena dopravy

Milá paní Zuzano,

velice Vám děkujeme za tak překrásné hodnocení, které nám zlepšilo den. Budeme velmi rádi, stanete-li se naším stálým zákazníkem. :)

S pozdravem a přáním hezkého dne

neskutocna rychlost, menej ako 24 hodin

Hezký den,

děkujeme za Váš nákup a příjemné hodnocení, věříme, že se svůj nákup brzy zopakujete :-).

S pozdravem a přáním krásného dne

Aromaniac

• Na Slovensku som nevedela zohnať pody.
    • Rýchle dodanie.

Krásný den, milá Renato,

děkujeme Vám za milé hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme moc rádi, že jste u nás našla, co jste potřebovala. Pokud byste v budoucnu cokoliv nemohla najít, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám s čímkoliv pomůžeme. :)

S pozdravem a přáním pohodového dne

Aromaniac

• široký sortiment , dobré ceny

Hezký den, milá Iveto,

mnohokrát děkujeme za Váš nákup i nádherné hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme rádi, když nás doporučíte svým přátelům a známým. :)

• Rýchlosť

Hezký den, milý Stenly,

děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen. Velice si Vaší přízně vážíme. :)

rýchle vybavenie a doručenie

Krásný den,

děkujeme za Vaši objednávku i příjemné hodnocení a budeme rádi, nakoupíte-li u nás znovu. :)

• Výborná káva
    • Výborné ceny

Trošku som sa strácala na novej stránke, ale to je len o zvyku. Nabudúce to už bude lepšie. :-)

Hezký den,

děkujeme za Vaši objednávku i milé hodnocení, velice nás potěšilo. Věříme, že si na nové webové stránky zvyknete a pokud budete cokoliv hledat, neváhejte se na nás obrátit. :)

Aromaniac

s obchodom som maximálne spokojná, objednávala som si už viac krát. super ceny a veľmi rýchle dodanie už na druhý deň aj napriek tomu že tovar ide z Čiech.

Krásný den, milá Emílio,

S pozdravem a přáním krásného dne

• Veľmi rýchle vybavenie

Krásný den,

děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, věříme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte :)

Pavel, KávaKáva.cz

• siroky sortiment
    • trochu vyssie ceny

celkovo spokojnost

Hezký den, milý Jozefe,

děkujeme za Vaší objednávku i milé hodnocení. Velice nás mrzí, že Vám nevyhovují ceny káv. Jelikož ceny u značkových káv držíme s ohledem na konkurenci na naprostém minimu. Kromě nízkých cen značkové kávy se našim zákazníkům snažíme poskytovat tu nejlepší kávovou službu prostřednictvím širokého výběru sortimentu, bleskurychlé expedice a dopravy zdarma u objednávek nad 3 000 Kč.

Kateřina, KávaKáva.cz

Dobrá komunikácia , rýchle dodanie.

Krásný den, milá Jano,

děkujeme Vám za Váš nákup a milé hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte.

Kateřina, KávaKáva.cz

• dobré ceny
    • rýchle dodanie
    • dobrý výber káv

Krásný den, milý Matúši,

děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás potěšilo, že jste s našimi službami a zbožím spokojen a budeme se těšit, že tomu tak bude i nadále.

Pavel, KávaKáva.cz