• Krátka doba na vyzdvihnutie

Hezký den,

děkujeme Vám za objednávku a hodnocení. Velice nás mrzí negativní zkušenost s vyzvednutím zásilky.

Při výběru výdejního místa Z-BOX se bohužel musí počítat s tím, že je zde krátká výdejní doba, někdy i jen 24 hodin, záleží na celkové velikosti boxu.

Pro Váš příští nákup doporučujeme tedy zvolit výdejní místa s kamennou prodejnou, kde je zpravidla možné vyzvednout do týdne, nebo zaslání na adresu.

Pevně věříme, že příště již nebudete mít žádné potíže s vyzvednutím, kdyžtak jsme tu pro Vás a rádi pomůžeme s výběrem dopravce či jiného dotazu. :)

S pozdravem a přáním krásného dne

Veronika Zadáková
    Aromaniac

Tovar doteraz nedorazil. Nedodrziavaju terminy dodania uvedene na stranke pri objednavani. Sice dostanete mail, ze sa dodavka oneskori ale doteraz netusim kedy tovar bude doruceny, lebo vam uvedu dalsi priblizny tyzden ci dva… sklamanie…

Hezký den,

děkujeme Vám za objednávku a hodnocení. Velice nás mrzí, že jste nebyla spokojena s naším e-shopem.
    Vaše objednávka se zpozdila kvůli nedostupné kávě, o které jsme Vás informovali na e-mail.
    Samotné doručení od dopravce poté bylo již rychlé a mohli jsme tak napravit dlouhé čekání.

Pevně věříme, že Vaše příští nákupy budou již bez časové prodlevy, uděláme pro to vše.

Neváhejte se na nás s čímkoliv obrátit na e-mail či zákaznickou linku.

S přáním krásného dne

Veronika Zadáková
    Aromaniac

Zavádzajú nehodia sa do tých kávovarov, o ktorých píšu na stránke. Ja som objednávalado4 kávovary Bontani B200D a mám z nimi len len trápenie kávovary man, kapsúle 100kusy, peniaze vyhodené do ľutujem, lebo teraz musím zasa riešiť, posielať späť, zbytočne potahovacky. Marka

Reakcia obchodu Aromaniac

mrzí nás, že nám nakonec udělujete nedoporučující hodnocení, i přes to, že jsme s Vámi situaci obratem řešili. Kapsle Kapsle Lavazza BLUE Espresso Amabile Lungo (513) - 100 ks, které jste u nás zakoupila, jsou vhodné pouze do kávovarů se systémem Lavazza BLUE, tuto skutečnost také uvádíme přímo na našem e-shopu. Je nám líto, pokud došlo k nedorozumění, ale u těchto kapslí nemáme uvedené, že by pasovaly do Vašeho kávovaru. Do Vašeho kávovaru jsou vhodné pouze kapsle Bontani, které nemáme v nabídce. Děkujeme za pochopení, v případě jakýchkoli dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Tereza Jalčáková
    KÁVA KÁVA

• Cena
    • Gls dopravcu tragedia

Neodporucam skrz dopravcu gls ak osobne asi problem nebude

Dobrý večer,

mnohokrát Vám děkujeme za zpětnou vazbu, kterou jste nám zaslal v rámci společné e-mailové komunikace na základě Vašeho hodnocení zde na Heurece. Zcela jistě ji využijeme k dalšímu zlepšení našich služeb.

Pro ostatní návštěvníky bychom pouze rádi uvedli, že z naší strany došlo k pochybení při vyřízení objednávky, kdy jsme bez předchozí dohody se zákazníkem odeslali balík přepravcem GLS namísto objednané Slovenské pošty. S odpovědnou zaměstnankyní jsme již celou věc projednali a nebude se znovu opakovat.

Věříme, že nám někdy v budoucnu dáte ještě jednu šanci, abychom Vám mohli dokázat, že šlo skutečně jen o mimořádnou chybu.

S pozdravem a přáním úspěšného týdne

Michal Jirek
    ČERSTVÁ KÁVA

kto chce nech si kupi?????

Reakcia obchodu Aromaniac

děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :).

S pozdravem a přáním příjemného dne

Jitka Kakaščíková