- Rýchly a kvalita zodpovedá ponuke
Rád nakupujem na tomto eshope kvalita rýchlosť dodania a dobrá cena.
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za nákup i doporučující hodnocení. Vaší přízně si opravdu vážíme a už teď se těšíme na Vaši další objednávku :)
KÁVA KÁVA -
- Kvalitný tovar, rýchla dodávka tovaru.
Dobré odpoledne,
mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i velice potěšující hodnocení. Budeme rádi, když se k nám brzy vrátíte :)
objednané, doručené ....
Pěkný den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme Vaší přízně :)
Spokojnosť na jednotku
Hezké odpoledne,
děkujeme za Váš nákup a příjemné hodnocení. Budeme rádi, když svou objednávku brzy zopakujete :)
KÁVA KÁVA -
Výborné ceny, rýchle a lacne doručenie na Slovensko,vyborna komunikacia
Krásný den,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení i Vaši objednávku. Velice si vážíme toho, že náš obchod doporučujete a již nyní se těšíme na případnou další spolupráci :)
Velmi rychle dodanie
Krásný den,
děkujeme za kladné hodnocení a doufáme, že nám i nadále zachováte přízeň :)
KÁVA KÁVA -
Veľký výber káv, dobré ceny, kvalitná káva
Hezký den,
mnohokrát děkujeme za Váš nákup i nádherné hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme rádi, když nás doporučíte svým přátelům a známým :)
- výber
- ceny
- férový kurz CZK /EUR
- rýchle doručenie
výborný obchod, odporúčam
Krásný den,
děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly :)
- Rychlost
+ rýchlo a kvalitne
Pěkný den, milá Zdenko,
děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velice nás těší, že oceňujete rychlost vyřízení Vaší objednávky. Budeme se těšit na Váš další nákup :)
- Rychlost a kvalita dodavky
Odporucam jednoznacne
Dobrý den, milá Eleno,
mnohokrát děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, které nás moc potěšilo. Vaší přízně si vážíme a uděláme maximum pro to, abyste byla s našimi službami nadále spokojena :)
Spoľahlivý a rýchly
Hezký den, milý Viktore,
mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený a věříme, že tomu tak bude i nadále :)
S pozdravem a přáním hezkého dne
KÁVA KÁVA -
rýchle vybavenie objednávky, na daný tovar najlepšia cena
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem :)
- Príjemné ceny, rýchle dodanie
Žiadna nevýhoda.
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, věříme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte :)
KÁVA KÁVA -
- Cena, vyber, moznost dorucenia do zasielkovne
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým :)
KÁVA KÁVA -
- Veľmi rýchle dodanie, výhodná cena,
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za objednávku i pěkné hodnocení. Uděláme vše pro to, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s námi jen prohlubovaly :)
- Dobrá cena zrnkovej kávy
- Mohli by trochu zmodernizovať svoju webovú stránku
Dobrý den, Jozefe,
děkujeme Vám za nákup i pěkné hodnocení. Jsme moc rádi, že oceňujete naše nízké ceny, které se snažíme držet dlouhodobě na minimu. Také Vám děkujeme za cenný podnět ke zlepšení našeho e-shopu, který předáme kompetentní osobě. Budeme potěšeni, když se k nám pro kávu zase brzy vrátíte :)
KÁVA KÁVA -
- niektoré ceny sú výhodné
- široký výber káv
- rýchle dodanie
- bezplatné poštovné až pri 120€
- príplatok za dobierku
niektoré ceny sú výhodné
široký výber kávReakcia obchodu Aromaniac
děkujeme za Váš nákup a doporučující hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete cenu a šíři našeho sortimentu a také rychlost doručení zboží. Našim zákazníkům nabízíme široký výběr sortimentu, máme velké skladové zásoby a při objednání do 15:30 expedujeme objednávku ještě týž den, díky čemuž zajistíme rychlé dodání zásilky. Toto jsou největší výhody objednávání na našem e-shopu – věříme, že jste i tak s našimi službami spokojený. Podstatou dobírky je situace, kdy přepravce vybere částku určenou k úhradě od zákazníka a poukáže ji na účet prodejce. Za tuto službu pak prodejce uhradí přepravci poplatek, který zpravidla vybírá v paušální výši od zákazníka. Poplatek za dobírku následně přepravce účtuje nám za zprostředkování platby. Z tohoto důvodu máme službu zpoplatněnou také my.
cena, rýchlosť dodania
Pěkný den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme Vaší přízně :)
Výborná rýchla komunikácia odporucem
Dobré odpoledne, milá Slavko,
děkujeme za Vaši objednávku a nádherné hodnocení. Věříme, že s námi budete nadále spokojena :)
KÁVA KÁVA