- Rýchlosť dodania
Krásný den,
děkujeme Vám za objednávku i skvělé hodnocení, které nám zpříjemnilo den. Už teď se těšíme na další spolupráci :)
Krásný den,
děkujeme Vám za nákup i skvělé hodnocení. Těší nás, že oceňujete naši rychlost, jelikož na té si opravdu zakládáme :)
KÁVA KÁVA -
Super komunikácia a rýchle vybavenie mojej objednávky.
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za nákup i krásné hodnocení. Budeme moc rádi, když se k nám pro kávu zase brzy vrátíte :)
- Rýchle dodanie tovaru.
- Žiadnu som nezistil.
Blesková dodacia doba na Slovensko, primeraná cena dopravy, vždy výborná expirácia kávy - podľa požiadavky.
Ďakujem.Reakcia obchodu Aromaniac
Krásný den,
děkujeme Vám za nákup i senzační hodnocení, které nám zpříjemnilo den. Pevně věříme, že ani v budoucnu u nás žádná negativa neobjevíte :)
- Bleskovo vybavené adoručené
Vrele doporučujem
MiroReakcia obchodu Aromaniac
Krásný den, Miro,
děkujeme Vám za doporučující hodnocení, kterého si opravdu vážíme. Budeme moc rádi, když se k nám pro kávu zase brzy vrátíte :)
KÁVA KÁVA -
U tejto firmy mám istotu, že dostanem to čo si si objednal a v špičkovej kvalite. Nie je čo riešiť.
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za nákup i báječné hodnocení. Vaší přízně si opravdu vážíme a už teď se těšíme na Vaši další objednávku :)
Ja som veľmi spokojný
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás potěšilo, že jste s našimi službami a zbožím spokojen a budeme se těšit, že tomu tak bude i nadále :)
KÁVA KÁVA -
- Dobré ceny a rýchlosť v dodaní
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
KÁVA KÁVA -
- Rýchla komunikácia a dodávka tovaru
Pěkný den,
děkujeme za Vaši objednávku a báječné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :-) Věříme, že s námi i naší kávou budete nadále spokojen.
- Až do domu
- Poštovné
Hezký den,
děkujeme Vám za nákup i pěkné hodnocení. Budeme moc rádi, když se k nám v budoucnu zase brzy vrátíte :)
KÁVA KÁVA -
- dodana kava prazena menej ako 6 mesiacov dozadu (vela inych eshopov predava stare zasoby)
Pěkný den,
děkujeme Vám za objednávku i doporučující hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s námi byl spokojen a uděláme maximum pro to, aby tomu tak bylo i nadále :)
KÁVA KÁVA -
S obchodom som spokojná, tovar bol doručený v poriadku a veľmi rýchlo
Pěkný den, milá Iveto,
děkujeme za Vaši objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo den :-) Věříme, že s námi i naší kávou budete nadále spokojena.
KÁVA KÁVA -
absolútna spokojnosť už niekoľko rokov.
sú to jednoducho profici.Reakcia obchodu Aromaniac
Hezký den, Vladimíre,
děkujeme za objednávku i za báječné hodnocení. Velice nás potěšilo, že jste s našimi službami spokojen. Budeme se těšit, že tomu tak bude i nadále :)
- Velmi rychle dorucenie
Pěkný den, milý Borisi,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení. Velice si vážíme Vaší přízně a těšíme se na naši další spolupráci :)
- Rýchle doručenie
- Pestrá ponuka
Pěkný den, milá Andreo,
děkujeme Vám za krásné hodnocení. Těší nás, že oceňujete rychlost doručení zboží. Budeme rádi, nakoupíte-li příště opět u nás :)
- Ruchlost a kvalita
Pěkný den, milá Eleno,
děkujeme Vám za nákup i pěkné hodnocení. Těší nás, že jste spokojená s naší rychlostí a už teď se těšíme na případnou další spolupráci :)
KÁVA KÁVA -
Široký sortiment, rýchle dodanie, dobré ceny...
Krásné odpoledne,
děkujeme za Vaši objednávku i příjemné hodnocení. Budeme velmi rádi, nakoupíte-li u nás znovu :)
rýchle doručenie
Dobrý den, milá Zdenko,
děkujeme Vám za nákup i krásné hodnocení. Těší nás, že oceňujete naši rychlost, jelikož na té nám opravdu záleží a budeme rádi, když u nás zase brzy nakoupíte :)
Monika Ludmilová
- Ceny, výber, rýchlosť dodania
- Žiadne
Pěkný den,
děkujeme za Vaši objednávku i skvělé hodnocení, budeme rádi, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
Petra Králová
- výhodný
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za nákup i doporučující hodnocení. Vaší přízně si opravdu vážíme a už teď se těšíme na další spolupráci :)
Monika Ludmilová
KÁVA KÁVA