Spoľahlivý a rýchly obchod.
Krásný den, milý Viktore,
děkujeme za Váš nákup i skvělé hodnocení, věříme, že žádné zápory u nás ani neobjevíte :)
KÁVA KÁVA -
- Výborná komunikácia rýchle dodanie tovaru
Hezký den, milý Stenly,
děkujeme za Váš nákup a moc příjemné hodnocení, jsme rádi, že oceňujete náš zákaznický přístup.
Dobre a rýchla služba.
Krásný den,
děkujeme Vám za objednávku i hezké hodnocení, velice si toho vážíme :)
- obchod nezohledňuje status plátce DPH na Slovensku
Hezký den,
děkujeme Vám za nákup i Vaše hodnocení. Velice nás mrzí, že u Vaší objednávky se neodečetlo DPH, pravděpodobně se tak stalo z důvodu platby kartou on-line. Příště Vás prosíme o zvolení platby bankovním převodem či vložení poznámky do objednávky, že si přejete fakturovat objednávku bez DPH. Prosíme Vás o nahlédnutí do Vaší e-mailové adresy pro vyřešení situace.
Věříme, že nám i přesto zachováte svou přízeň.
Kateřina Coubalová
- Rýchlosť dodania
- Pri filtrovaní som zadal bezkofeinová zrnková káva, táto káva ale nie je bez kofeínu
Hezký den,
děkujeme za Vaši objednávku a milé hodnocení k rychlosti doručení. Co se týče filtrace káv bez kofeinu na našem e-shopu, tak by Vám to mělo vyhledat pouze produkty, dle zadaného filtru. Váš podnět ale pro jistotu ještě necháme ověřit u našich techniků. U některých značek káv bez kofeinu se opravdu může vyskytovat velmi malé množství kofeinu, které je vždy uvedeno na obalu výrobce. Věříme, že nám i přesto zachováte svou přízeň.
KÁVA KÁVA -
Veľká spokojnosť už po dlhé roky. Ďakujem !
Hezký den, milá Moniko,
velice nás těší, že nám tak pěkné hodnocení, uděluje naše pravidelná zákaznice, není lepší varianty. Uděláme vše pro to, abyste byla i nadále spokojena :)
- Rychle dorucenie, dobra cena
Hezký den,
děkujeme za Vaše hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen, jelikož spokojený zákazník je naším hlavním cílem.
- Rychle dodanie
- Spolahliva komunikacia
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte.
Kateřina Coubalová
KÁVA KÁVA -
- Dobrý výber a rýchle dodanie
Krásný den, milý Stenly,
děkujeme Vám za nákup a milé hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme velmi rádi, když svůj nákup brzy zopakujete :)
KÁVA KÁVA -
Objednávku som zrušil napriek tomu bol doručený a po 10 dnoch som napriek tomu prevzal.
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za doporučující hodnocení. Velmi nás mrzí, že jste na svou objednávku musel čekat kvůli nedostupnosti zboží několik dní. Bohužel jste však o zrušení své objednávky napsal až v momentě, kdy bylo zboží zabaleno a připraveno k předání přepravní společnosti. V tuto chvíli již nebylo možné z naší strany expedici zastavit, a tak Vám kolegyně psala, že stačí, když zásilku odmítnete a ta se pak vrátí automaticky k nám a bude stornována. Pevně věříme, že i tak jste byl s kávou spokojený a budeme moc rádi, když se k nám zase brzy vrátíte, uděláme vše k Vaší maximální spokojenosti.
KÁVA KÁVA -
Napriek doručovaniu z ČR do packetta zásielkovne na Slovensku, doručené veľmi rýchlo, za jeden a pol pracovného dňa, milo ma to prekvapilo. Zásielka prišla v poriadku. Kávu som ešte nestihol rozbaliť, ale poznám ju takže o kvalite nemám pochýb. Za mňa odporúčam a keď dopijem, viem kde objednať "pads", ktoré na Slovensku ťažko zohnať do Senseo kávovaru.
Hezký den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení. Velice nás těší, že oceňujete rychlost naší expedice a rychlost doručení zboží. Budeme se těšit na Váš další nákup :)
KÁVA KÁVA -
Pokud objednávám jako firma - slovenský plátce DPH u české firmy, také plátce DPH, má být faktura v režimu přenesené daňové povinnosti.
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za doporučující hodnocení. Rádi bychom Vás požádali, abyste s příští objednávkou vyplnil do fakturačních údajů své DIČ a objednávku nehradil předem. Jakmile se nám propíše do systému, dodatečně nastavíme režim bez DPH na základě platného DIČ a zašleme Vám aktualizované podklady k platbě. Už teď se těšíme na další spolupráci :)
KÁVA KÁVA -
Kvalita, výborna cena, rýchle dodanie
Krásný den,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení i Váš nákup. Budeme moc rádi, když svou objednávku brzy zopakujete :)
KÁVA KÁVA -
Spoľahlivý obchod, dobré a rýchle dodanie.
Hezký den, milá Mirko,
děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým :)
KÁVA KÁVA -
Skvelý výber a veľmi rýchle dodanie !
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení. Budeme potěšeni, když u nás brzy znovu nakoupíte :)
Rýchlosť dodania
Pěkný den,
děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velice nás těší, že oceňujete rychlost naší expedice a budeme se těšit na Váš další nákup.
- Rýchle vybavenie mojej objednávky
Hezký den, milá Áďo,
mnohokrát Vám děkujeme za Vaši objednávku i krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena a věříme, že tomu tak bude i nadále :)
- Rýchlosť doručenia
Dobrý den, milá Pavlíno
děkujeme za Vaši objednávku i příjemné hodnocení, budeme velmi rádi, stanete-li se naší stálou zákaznicí.
bez problémov
Reakcia obchodu Aromaniac
děkujeme Vám za nákup i hezké hodnocení. Uděláme vše pro to, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s námi jen prohlubovaly :)
ČERSTVÁ KÁVA -
- Rýchle dodanie, dobrá káva za dobré ceny.
Pěkný den,
děkujeme Vám za objednávku i hezké hodnocení. Budeme moc rádi, když se k nám pro kávu zase brzy vrátíte :)
KÁVA KÁVA