Obchod by som nedoporucil z mne známeho jediného dôvodu.
Ked som si chcel kúpiť plachtu na zakrytie tak som sa na ich stránke dočítal aka dobra je ta plachta atď, atď....A lacná nebola.Ked mi ale plachta prišla a ja som chcel zakryť kralikareň a plachtu som upevnil na skoby na stenu tak sa mi pri kovovom ocku natrhla a to som ju ešte ani celu nepripevnil a ani nefukal silny vietor iba fakt príjemný slabucky vánok, ale plachta sa len tým malým vánok natrhla. Ak by bol normálny vietor tak je po plachte. Plachtu so dal teda dolu a bude slúžiť len na nejaké zakrytie. Plachta bola už na prvý pohľad tenká a slabá ale na fotke to až tak vidieť nebolo. Na budúce si ju kúpim u nás v obchode.Reakcia obchodu Armytex.sk
ďakujeme za Vašu recenziu.
1. objednali ste si viacúčelovú kompresnú celut ( https://www.armytex.sk/vybavenie/celty-a-ponca/celty/celta-viacucelova-300x300cm-olive )
- píšete, že je tenká ... a presne to je jej účelom, keďže ide o KOMPRESNÚ celtu (uvádzame to aj v popise)
- ako detailne uvádzame v popise, je to produkt vhodný pre viacúčelové využívanie pri kempingu, turistike a pod.
- práve to, že je tenká zabezpečuje nízku hmotnosť, spratnosť (nezaberie veľa miesta v batožine) a ľahšie sa s ňou manipuluje
Vy ste produkt podľa toho, čo píšete, chceli využívať ako tzv. ZÁHRADNÚ PLACHTU - záhradné plachty sú úplne iný typ produktu, sú to výrazne tuhšie a ťažšie plachty, slúžiace napríklad aj na Váš účel, ktorý opisujete
- narozdiel od kompresnej celty, ktorú ste si objednali u nás, sú záhradné plachty neni vhodné na turistiku a dlhé cestovanie (pretože sú ťažké)
- a naopak, vďaka tomu, že sú ťažšie a hutnejšie, sú vhodné práve na stále prikrývanie na záhrade a pod.
2. čo sa týka reklamácie, pokiaľ Vám vietor natrhol celtu v oblasti upínacieho očka, stačilo ju u nás reklamovať , reklamáciu by sme prijali a na problém by sme sa pozreli
- neevidujeme však žiaden kontakt z Vašej strany, len túto recenziu, ktorú ste zanechali
- ak ste teda chceli, aby sme Vám s daným problémom pomohli, stačilo nás kontaktovať, prijali by sme reklamáciu a vyriešili ju
3. preverili sme tiež Vaše tvrdenie o našom popise pri danom produkte:
- píšete, že uvádzame v popise, aká je celta dobrá a žiadna ďalšie relevantné informácie
- keď si ten popis prečítate (https://www.armytex.sk/vybavenie/celty-a-ponca/celty/celta-viacucelova-300x300cm-olive), tak uvidíte, že tam nie je jediná zmienka o velebení kvality produktu, či aká je celta dobrá
- naopak, sú tam informácie o tom, že je veľmi ľahká, veľmi spratná, že váži len 540g a tiež účel, na ktorý je vhodná (kemping, turistika)
- z daných informácií v popise vyplýva to, že nejde o záhradnú plachtu, tzv. zakrývacia plachta, ktorá by bola hrúbkovo a váhovo vhodná na Váš účel - urobiť si stálu "strechu" na klietku (teda produkt, ktorý je na Vami opisovaný účel vhodný)...
...ide o viacúčelovú celtu vhodnú na turistiku, kemping, či cestovanie - práve preto je váha tak nízka a materiál dostatočne tenký
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať
Armytex -
- Nízky výber veľkostí,dlhá nedostupnosť tovaru
Reakcia obchodu Armytex.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu.
Vaša objednávka bola vybavená okamžite: objednávku ste urobili 18.8. večer a už 20.8 ste ju mali doručenú do rúk.
Všetok tovar z Vašej objednávky bol teda ihneď dostupný.
Pokiaľ narážate na to, že sa Vám páči nejaký produkt a nejaká veľkosť je dlhšie nedostupná a preto sa na eshope nedá objednať - to sa samozrejme môže stať. Každý výrobca má pri niektorých produktoch občas výpadok.
Stačí sa nás opýtať a radi dostupnosť, či dôvod dlhodobej nedostupnosti preveríme.
Prajeme pekný deň
- Krabica bola poskodena
Reakcia obchodu Armytex.sk
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu recenziu. Mrzí nás, že ste mali s doručením prepravcom Packeta problém. Pokiaľ sa pri preprave poškodila krabica, či to nebodaj spôsobilo nejaký problém (o poškodenom produkte však nepíšete, tak asi nie), stačilo kontaktovať našu zákaznícku podporu, ktorá je k dispozícii na telefóne aj na e-mailovú komunikáciu od 09:00-16:00 Po-Pia a veľmi radi by sme situáciu riešili. Či už výmenou alebo vrátením.
Nekontaktovali ste nás však doposiaľ vôbec. -
- Objednala som si objednávku a prišla mi v inej veľkosti. Tesne pred vianocami (mal to byt vianočný darcek)
Reakcia obchodu Armytex.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu.
Žiaľ, kolegyňa v baliarni pochybila a zabalila Vám nechtiac rovnaký model ruksaku vo väčšom/drahšom prevedení, namiesto Vami objednanej menšej verzie. Mrzí nás daná chyba.
Zároveň sme radi, že sme situáciu po kontakte s Vami mali možnosť doriešiť obojsmernou výmenou produktu.
Armytex -
Objednal som si tovar, šatku a prišiel mi obyčajný kus látky, bez sťahovania, pevnejšej gumky, skrátka niečo, čo nemám ako využiť.
Reakcia obchodu Armytex.sk
veľmi nás mrzí, že produkt nesplnil Vaše očakávania. Ide o typ produktu "Multifunkčná šatká" a priamo popis tohto produktu obsahuje explicitne tento text:
"Ako je to pri multifunkčných šatkách zvykom, šatka nie je zakončená (zo spodnej ani z vrchnej časti nie je prešitá). Z dôvodu, že ide o nepáravý materiál a zákazníci si ju často skracujú podľa vlastnej potreby." (Viď. https://www.armytex.sk/oblecenie/satky/multifunkcne-satky-nakrcniky/multifunkcna-satka-skull-s-lebkou)
- Z toho vyplýva presne to, čo píšete ako kritiku, že zakončená nie je ani prešitím, ani gumičkou. Mrzí nás, že ste si to v popise nevšimli.
- Je to tak z viacerých dôvodov, napr. spomínané skrátenie šatky, či fakt, že je určená na "multifunkčné" improvizované využitie, či už ako potítko, šatka na krk, improvizovaná pokrývka hlavy, čelenka atď. ako napr. vidno na tomto obrázku: https://www.armytex.sk/buxus/images//vyuzitie-satky_-.jpg
Ako teda z fotky aj popisu vyplýva, tak áno, je to vlastne obyčajný kus hustejšie tkanej polyesterovej látky (preto 100% polyester, lebo rýchlejšie schne) potlačený logom a dizajnovaný tak, aby sa dal využiť na vyššie uvedené spôsoby, čo vie byť praktická a spratná pomôcka pri zmene počasia na túre, cyklistike a pod. outdoorových aktivitách.
Evidentne ste teda očakávali a vyhovoval by Vám úplne iný TYP PRODUKTU/šatky. Pokiaľ by ste mali záujem o vrátenie produktu, pre-posielame Vám informácie z nášho webu: https://www.armytex.sk/vymena-vratenie-reklamacia
P.S. zároveň nás mrzí, že ste nespokojný aj s dĺžkou dodacej lehoty, pri kt. ste uviedli tiež negatívne hodnotenie. Objednali ste si to v Stredu po 15-tej a balík ste prevzali už v Piatok ráno. Žiaľ, rýchlejšie to nie je v našich silách.
Prajeme Vám pekný deň
- Zla komunikacia
- Prosté zla komunicakia
Reakcia obchodu Armytex.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Vašu objednávku sme preverili. Okrem automatických notifikácií sme s Vami komunikovali len o výmene veľkosti, o ktorú ste požiadali. Poslali ste nám tovar na výmenu a na formulár ste uviedli veľkosť 40/32. Takto sme teda výmenu pripravili.
V čase, keď nám zásielka od Vás prišla (pred Vianocami), ste nám ešte napísali mail, že budete chcieť nakoniec inú veľkosť, ako tú, ktorú ste uviedli na formulár. V prvý pracovný deň po Vianociach sme na Vašu požiadavku na zmenu zareagovali a výmenu, ktorú sme už mali pripravenú na expedíciu sme ešte na základe Vášho mailu prerobili a informovali Vás o tom.
Ak sme teda niekde pochybili, prípadne ste nemali problém s nami, ale napr. s prepravnou spoločnosťou, ktorú ste si zvolili ... budeme radi, ak napíšete, v čom konkrétne bol problém.
Prajeme pekný deň
- Katastrofalny strih
- Nohavice nepoužitelne
- Oblečene cca 10 minut a dosť
- Som znechuteny
Reakcia obchodu Armytex.sk
Dobrý deň, mrzí nás, že Vám stirh nevyhovuje. Paradoxne, práve strih (BDU 2.0) je to, čo si na týchto nohaviciach zákazníci najviac pochvaľujú.
Každopádne, uviedli ste nám 10%, teda maximálnu nespokojnosť s našim obchodom, no skritizovali ste len strih nohavíc - ak je teda niečo, v čom sme ako obchod pochybili, budeme radi za spätnú väzbu, aby sme to prípadne mohli napraviť.
Armytex -
Recenze byla smazána kvůli vulgárnímu obsahu.
Objednávka bola na CELTU. Tovar mal od klasickej celty na míle ďaleko.
Reakcia obchodu Armytex.sk
ďakujeme za Vašu recenziu.
Objednávku ste spravili na konkrétne tento produkt - "Viacúčelová Celta, z ľahkého kompresného materiálu" (https://www.armytex.sk/vybavenie/celty-a-ponca/celty/celta-viacucelova-300x300cm-cz95).
Áno, kompresná celta je jednoznačne od bežných látkových cielt (ak ste teda chceli takú) veľmi rozličná , nakoľko je oveľa ľahšia a je ... kompresná (teda dá sa poskladať do veľmi malého vrecka a jej úlohou je aj to, aby zabrala v batožine menej miesta a menej váhy).
Tieto informácie však uvádzame priamo v popise a pri produkte nechýba ani fotka celty a hlavne zloženej celty v kompresnom obale.
Mrzí nás, že ste s tovarom nespokojná. V každom prípade, ak ste si aj tieto informácie nevšimli alebo Vám nenapovedali , že určite nepôjde o ťažkú látkovú celtu, nie je žiadny problém s vrátením tovaru. Postup uvádzame priamo na webe, stačí spĺňať uvedené podmienky.
Armytex -
Je to fajn ak môžete sledovať kde je váš tovar no ak stojí v preprave....! Prvý krát som tovar objednal na dobierku, tak som normálne spokojný, môžem si ho zakúpiť znova a inde a tento už asi aj ak by prišiel tak ho neprevezm?!
Reakcia obchodu Armytex.sk
kontaktovali sme kuriérsku spoločnosť, ktorú ste si pri Vašej objednávke (vytvorenej dňa 10.5 o 15:00) zvolili. Teda "Packeta Kuriér s doručením na adresu".
Ako aj vidíte v sledovacom čísle (pokiaľ pozeráte sledovacie číslo packeta, viete si tam rozkliknúť aj priame sledovanie zásielky odovzdanej kuriérovi, teda tento link: https://dispatch.remax.sk/dispatch/pages/sledovanie_zas.php?step=2&cislo=30143177):
- kuriér sa Vám zásielku pokúšal doručiť dňa 12.05 (teda v deň, kt. bol na eshope v čase Vašej objednávky uvedený ako predpokladaný termín doručenia objednávky), avšak Vy ste neboli zastihnuteľný - viď. aj info v sledovacom čísle.
- Následne sa Vám zásielku po kontaktovaní pokúsil doručiť aj 13.05 a tiež po víkende 16.05. No znova ste neboli zastihnuteľný.
Možno si skontrolujte, či ste pri objednávke zadali správny tel. kontakt, vidíte ho v potvrdzujúcom maili, nechceme ho písať priamo sem do odpovede na recenziu. Prišlo Vám totiž niekoľko sms notifikácií (resp. boli na dané číslo odoslané), taktiež na mail a kuriér pred doručením zvykne aj volať.
Pokiaľ ste zadali nesprávne číslo v objednávke, žiaľ, stane sa, no nemôžeme to dávať za vinu kuriérovi ani našim kolegom. A ak ste zadali číslo správne, len nereagujete na kontaktovanie od kuriérskej spol., to taktiež nedokážeme ovplyvniť.
Doplňujúce info: ani nám sa s Vami nepodarilo ani raz telefonicky skontaktovať, keď sme Vám chceli dané zistenia zreferovať a volali sme Vám, tak automat povedal "Číslo, ktoré voláte je momentálne nedostupné". Odporúčame teda pri Vašich objednávkach (kdekoľvek, nielen u nás) uviesť taký kontakt, kde Vás kuriér zastihne - aby ste tým nespôsobili prepravcovi, či predajcovi zbytočné problémy a aby Vám zásielku mohli doručiť.
Dá sa
- Velľmy dlho trva dodanie
Reakcia obchodu Armytex.sk
zásielku ste si objednali 29.3.2022 s doručením na výdajne miesto packety. Už od 31.3.2022 ju máte pripravenú na výdajnom mieste packety a doposiaľ ste si ju neprevzali. V heureka dotazníku ste dnes 5.4. uviedli, že zásielka Vám nebola doručená, čo teda nie je pravda, keďže je pripravená už od 31.3. na prevzatie, viď.: https://tracking.packeta.com/sk/?id=1105303456 o čom ste boli informovaný aj mailom aj smskou. -
- Snáď sortiment
- Slabá komunikácia
- Nekonečné čakanie na vybavenie, smiešne výhovorky
Toto bude zrejme môj posledný nákup.. Až z odstupom času som si uvedomil že naposledy pri výmene tovaru mi síce prišla lepšia veľkosť ale iná farba... Už som to neriešil, ale sklamanie z amaterizmu zostalo.. Teraz pre cenový rozdiel 1.2 eura čakám kým mi milostivo pošlú vymenený tovar.. Lebo 1.20 je tak šialené bohatstvo že firma 'neriskuje' a najskôr počká na úhradu a potom pošle tovar .. Skvelé. Nabudúce si ja osobne 3x dobre rozmyslím od koho nakúpim...
Reakcia obchodu Armytex.sk
ďakujeme za Vás názor. Všetky veci, ku kt. sa vyjadrujete sme preverili a:
- Objednávku ste si vytvorili dňa 24.3.2022. Už 25.3.2022 Vám bola doručená. Teda vo Štvrtok ste objednávali a už v Piatok ste tovar dostali. Skôr to už skutočne nejde :)
Viď. aj sledovacie číslo zásielky: https://tracking.packeta.com/sk/?id=3835684562
- Nohavice ste nám následne poslali na výmenu za menšiu veľkosť, zároveň ste chceli vymeniť aj opasok za iný, drahší produkt, takže ho pochopiteľne bolo treba doplatiť - mohli ste si zvoliť aj dobierku. Vy ste chceli bankový prevod. Každopádne, tovar na výmenu sme Vám poslali tak, či tak ihneď na druhý deň potom, čo nám prišiel tovar od Vás – ani tu teda nerozumieme Vašej poznámke o „nekonečnom čakaní“.
Nie, suma doplatku určite pre našu firmu nebola "šialeným bohatstvom" ako to v recenzii píšete - len otázka je, keďže sa Vám to nepáči...kto by mal za tovar zaplatiť, keď nie zákazník, čo si daný tovar objednáva?
- Spomínate aj výmenu šedej mikiny zo začiatku mesiaca, kde ste si objednali L a následne menili za XL. Ak Vám skutočne prišla iná farba ako šedá (teda čierna, hnedá alebo zelená - na prvý pohľad úplne iné farby) a všimli ste si to až po 1-3 týždňoch, prosím, pošlite nám fotku a radi Vám túto chybu vykompenzujeme. Situáciu sme však preverovali a po inventarizácii daného produktu sa nejaví, že by sme Vám poslali inú, ako šedú – skladové zásoby korešpondujú s tým, že sme Vám poslali správnu farbu. Ani Vy sám ste nám o tom doposiaľ nič nepísali.
Spokojnosť zákazníka je pre nás na prvom mieste a robíme všetko preto, aby sme zákazníkom dodali objednaný tovar expresne rýchlo, tak, ako to bolo aj vo Vašom prípade.
O to viac nás mrzí, že aj napriek všetkej našej snahe ste boli s našimi službami nespokojný. Veríme, že nájdete predajcu, ktorého služby Vám budú vyhovovať viac.
Armytex -
- zavádzajúce info. na web stránke
- nekvalitný tovar
- nedostačujúci popis produktu
Objednal som si 3 ks. bufky s potlačou lebky v oblasti úst. Potlač v kvalite čínskeho veľkoskladu (veľmi lacný materiál a hrúbka) a dokonca potlač bola z oboch strán - čo nedáva žiadnu logiku! Takže sánka "kostrového" vzoru je aj na mojom záhlavku, blbosť na entu.... Na budúce dajte reálne fotky nejakého "modela"/"modelky" ako to ma reálne na sebe..21. storočie...
Reakcia obchodu Armytex.sk
ďakujeme za Vašu recenziu aj za Váš nápad, že by sme mali túto 3€ šatku, resp. vo Vašom prípade stál 1ks 2.17€, odfotiť na modelovi alebo modelke.
Šatka bola fotená na plastovej hlave ako produktová fotka a stovkám spokojných zákazníkom to stačilo, Váš nápad teda nezrealizujeme.
To, že je šatka potlačená obojstranne, sme do popisu na základe Vášho komentára doplnili. Tento údaj tam skutočne chýbal - za čo sme sa Vám aj ospravedlnili.
V popise sme však nenašli žiadne zavádzajúce informácie. Ani po našej intenzívnej snahe v našej komunikácii s Vami sa nám nepodarilo zistiť, čo je v popise zavádzajúce. Vašu recenziu teda musíme brať s nadhľadom - nič iné nám neostáva.
Sme veľmi radi, že sme doriešili Vašu reklamáciu tak, že ste neprišli ani o jediný cent s tým, že sme si šatky stiahli na naše náklady a vrátime Vám za Vašu objednávku plnú sumu.
Armytex -
Dobry den. V obchode, ktory hodnotim som si objednala viac vyrobkov. Tieto hodnotim kladne. Vyrobok, ktory mam ale na zaklade tejto vyzvy hodnotit som neobdrzala, nakolko mi obchod zrusil objednavku s tym, ze ma telefonicky kontaktoval zastupca obchodu s oznamenim, ze tovar sa uz vypredal a ze vraj v okamihu ked som ho mala v kosiku a nez som objednavku odoslala ho kupili ini zakaznici a uz nebude ani k dispozicii. Nakupna cena bola vzhladom k ostatnym vyrobkom tejto kategorie uvadzanych strankou zarazajuco nizka a preto bola velmi zaujimava. Objednavku som robila v nocnych hodinach a kedze sa jednalo o celtu neviem sa zbavit dojmu, ze problem bol niekde inde. Ale je to len dojem. Nie je to tovar, ktory zakaznici bezne vyhladavaju. Tiez som na stranku isla objednat iny tovar a toto bol neplanovany nakup. O objednala som si dva kusy. Mozno by bolo vhodne keby prevadzkovatel stranky uvadzal upozornenie, ze sa jedna napr. o posledny kus, a pripadne by stranka upozornila, ze sa uz viac kusov objednat neda a pod. Zrusenie objednavky obchodom ma dost sklamalo nakolko s dodanim tovaru som uz ratala. A do toho mi teraz pride vyzva k hodnoteniu tohto mnou zakupeneho tovaru...
Reakcia obchodu Armytex.sk
že sa nám daný produkt vypredal a stihli ste si ho ešte objednať nás samozrejme veľmi mrzí, ihneď sme Vám o tom preto aj volali a ospravedlnili sme sa Vám.
Výzva k ohodnoteniu Vám prišla automaticky od Heureky, nakoľko ste s Heureka hodnotením súhlasili v nákupnom procese. Každopádne neprišla Vám len na hodnotenie tohto jedného konkrétneho produktu, v objednávke ste mali 4 ďalšie položky, ktoré sme expresne vyexpedovali.
Za to, že sme museli z Vašej objednávky túto položku stornovať kvôli jej dopredaniu sa Vám teda už 3. krát ospravedlňujeme. Sme radi, že ste spokojná aspoň so zvyšnými 4 položkami z tejto objednávky.
Prajeme Vám pekný zvyšok dňa. -
Vysoká cena za lacné porcelánové nohavice. Pánske nohavice sú lesklé. Nie vojenské nohavice, pokiaľ nebudete tancovať.
Reakcia obchodu Armytex.sk
ďakujeme za Váš komentár.
V prvom rade, tovar Vám nebol na Vami zvolenú pobočku doručený za 5 dní, ale už za 2 dni.
Mrzí nás, že ste s objednanými nohavicami nespokojný, ide o najpredávanejší model nohavíc od značky Pentagon, s ktorými máme len pozitívne skúsenosti ako v internetovom obchode, tak aj v predajni a dokonca aj osobným používaním tohto modelu.
Ako v popise pri Vami objednaných nohaviciach uvádzame, ide o odolný materiál spevnený Rip/Stop tkaninou, bavlna v kombinácii s polyesterom. Je to štandardný materiál využívaný pri väčšine BDU nohavíc, ktoré sú určené do terénu.
Nevieme, čo myslíte Vašimi vyjadreniami o "porceláne, odlesku a tancovaní" - takže na to v rámci zachovania si profesionality nezareagujeme.
V prípade nespokojnosti s tovarom na webe uvádzame hneď niekoľko možností, čo môžete spraviť (samozrejme, pokiaľ sú nohavice v pôvodnom stave a len odskúšané). Pokojne nás kontaktujte.
Armytex