Prišiel mi uplne iný rozmer . Nechápem to . Asi neviete čítať

Reakcia obchodu Army-market.sk

veľmi sa vám ospravedlňujeme, celtu, ktorú ste si objednal, výrobca začal bez predchádzajúceho varovania dodávať vo väčšom rozmere pod tým istým čiarovým kódom a typovým označením. Túto chybu samozrejme napravíme. Pokiaľ vám celta nevyhovuje, samozrejme túto situáciu vieme doriešiť k vašej spokojnosti.

S pozdravom, Armymarket.sk

• nohavice vyblednute, platbu som platila hned no nevedeli ju naparovat, ziadna snaha s podpory ked mi pisala pani co riesi tieto veci. potom po mojom dohovore zacal riesit pan ktory bol ochotny.

Dobrý deň, Jana,

za náš technický problém sme sa Vám ospravedlnili už v mailom niekoľko krát.

Za našu chybu sme Vám ponúkli kompenzáciu vrátenie tovaru na naše náklady čo sme pre Vás vybavili výberom kuriérom a peniaze sme Vám na účet poslali expresne rýchlo aby sme Vám vynahradili pochybenie.

Z našej strany sme mali plný záujem Vám následne vyhovieť a vynahradiť Vám vzniknuté komplikácie.

Ešte raz Vám ďakujem za pochopenie a trpezlivosť.

Armymarket.sk Tím.

• Objednal som si dve tricka rovnakej velkosti ale jedno je asi o dve cisla vacsie

• olbjednal som si dostupný tovar, oznámili mi že je nedostupný až po zaplatení

• Neviem z akého dvovodu skoro po druhom týždňi tovar stále nemam

Obiednavku sozrušil na zaklade velmi dlhej dodacej doby. A veškerej žiadnej komunikacie zo strany predajcu.

veľmi dlhá dodacia lehota

Reakcia obchodu Army-market.sk

ospravedlňujeme sa za dlhšiu dodaciu dobu. Mali sme malý problém s Vašou objednávkou. Niekoľko krát sme sa Vás snažili kontaktovať žiaľ neúspešne.
    Verím, že nabudúce spoločne problém vyriešime.

Ďakujem Vám za pochopenie.

Armymarket.sk Tím.

14.12.objednavka odoslaná s tým,že 17.12. bude dodaná,celý deň čakám doma ako blb.....18.12.2018 sa mi ozve asi majiteľ obchodu,že došlo k chybe z ich strany (ospravedlnil sa),že bunda neni,či nechcem čiernu

Reakcia obchodu Army-market.sk

ospravedlňujeme sa za spôsobenú chybu na našom sklade.
    Do budúcna sa budeme snažiť takéto chyby eliminovať.

Ďakujeme za pochopenie, armymarket.sk tím

• Nekompletný balík, chýbala objednaná položka, za ktorú som zaplatil.

Reakcia obchodu Army-market.sk

snažili sme sa Vás ohľadom chýbajúceho tovaru kontaktovať ale žiaľ na Vašom tel. čísle neúspešne.
    Veľmi sa ospravedlňujeme ak sa stalo, že kolega zabudol niečo vložiť do balíka.
    Samozrejme, že chýbajúci tovar dopošleme ak sa nám podarí Vás kontaktovať.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.

Armymarket.sk Tím.

dal som si to poslat do balikomatu a aj tak ste to poslali na postu

Reakcia obchodu Army-market.sk

ospravedlňujem sa za vzniknutú situáciu. Systémovo sme to nemali dobre ošetrené čo sa týka balíkoboxov, momentálne pracujeme na odstránení problému. V najbližších dňoch by to malo byť hotové.

ďakujem za pochopenie,

Armymarket.sk tím

Internetový predajca zavadzal pokial išlo popis tovaru ponúkaného na webovej stránke, co som zistil pri dodaní tovaru. Na stránke bolo uvedené ze tovar pozostáva z dvoch položiek ale v skutočnosti postostaval iba z jednej položky. Teda dodany tovar nezodpovedal popisu uvedenému na webové stránke. Pri telefonickej reklamácii mi uviedol zástupca predajcu ze popis na webovej stránke je chybný (teda zavadzajuci) a ak chcem tovar podla zavádzajúceho popisu , teda tovar pozostávajúci z dvoch položiek je možné mi tovar vymenit ale musím doplatiť kúpnu cenu. To som odmietol z časových dovodov a tovar prijímam taky aký je, reklamáciu beriem spat a viac uz sluzby tohoto predajcu využívať nebudem.

Dobrý deň, Milan,

ospravedlňujeme sa za preklep v popise. Popis sme vo fľaške opravili a už je v poriadku. Ospravedlňovali sme sa vám aj telefonicky kde sme vám ponúkali aj možnosť tovar vrátiť na naše náklady aby ste neboli v škode.

ďakujem vám za pochopenie...

Ondrej, armymarket.sk

• TOVAR HODENY DO KRABICE NEZABALENY A VESTA BOLA ROZTRHNUTA PRI VRECKU NA PRAVEJ STRANE A TAKTIEZ NATRHNUTE PUTKO .BOL SOM NASRANY ZENA MI TO ZASILA ALE TU SOM UZ S KUPOVANIM SKONCIL

Dobrý deň, Stanislav,

ospravedlňujem sa za vzniknutý problém, veľmi ma mrzí ako Vám prišiel daný balík.

Budeme vyvodzovať následky na zamestnancoch, ktorí v tomto prípade pochybili pri balení.

ďakujem za pochopenie, budem Vás kontaktovať s náhradou škody.

Ondrej, Armymarket.sk

• Nemá výhody
    • Nekomunikujú s kupujúcim, poslali úplne iný tovar ako som objednal. Nikdy viac.....

Reakcia obchodu Army-market.sk

preveroval som Vašu objednávku a bola Vám doručená podľa podmienok a to na druhý deň od odoslania. Objednávky odosielame denne. :)

Čo sa týka zle dodaného tovaru, nie sme bezchybný obchod a chyba sa mohla stať pri balení. V tomto prípade Vám produkt vymeníme za správny a na naše náklady aby ste mali doma presne to čo ste si objednali.

ďakujem za pochopenie.

Ondrej Koprda

Nemala som šťastie, tovar bol nekvalitný... keby sa mi to chcelo poslať spať, tak určite!!!

Dobrý deň Vám prajem,

veľmi ma mrzí, že ste nespokojná s kvalitou danej bundy. Doposiaľ sme s ňou nemali nikdy zlú skúsenosť preto by som rád zistil prečo Vám nevyhovuje avšak to Vás už budem kontaktovať telefonicky.

V každom prípade trváme na tom aby Vám bol tovar vymený, prípadne ho môžete vrátiť úplne na naše náklady.
    Bude k Vám zaslaný kuriér ktorý od Vás balík vyberie a už bude na Vašom rozhodnutí, či pošleme nový kus alebo peniaze.

veľká vďaka za pochopenie a ospravedlňujem sa za vzniknuté problémy

Ondrej Koprda

• Ziadne
    • Spatny tovar

Nepodarky

Reakcia obchodu Army-market.sk

Zdravím Vás Roman, ak ste mali problém s tovarom nás kontaktujte. Ak sa stalo, že Vám neprišiel tovar v poriadku, boli by sme radi keby to môžeme napraviť.

ďakujem Vám za pochopenie.... Ondrej

• dorucenie zasielky a komunikacia s kupujucim