celkovo som s obchodom spokojná, ocenila by som viac noviniek
- Veľmi rýchle dorucenie
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili veľmi rýchle doručenie a že objednávka dorazila už na druhý deň. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
Tovar ako na obrázku, rýchle dodanie.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Teší nás, že tovar zodpovedal obrázku a že ste boli spokojná aj s rýchlosťou dodania. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
Tím ARGUS -
Som.rada,že som našla tento obchod,pani v telefóne veľmi milá,tovar krásny,dodanie expresne rýchlo a deti sa potešili darčeku,ktorý nám pribalili
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásnu a milú recenziu! Veľmi nás teší, že ste si nás našli, že ste boli spokojní. Sme radi, že darček potešil aj deti. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
- objednávané viackrát; vždy príkladne zabalená obednávka
- darček k objednávke
- rýchle dodanie
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Veľmi si vážime, že sa k nám opakovane vraciate a že ste vždy spokojní s našimi službami. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
Rychle odoslanie
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili rýchle odoslanie objednávky. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
- Veľmi pekná veľká ponuka tovaru
- Chcela som dodanie tovaru cez SPS Balíkovo, čo sa na Vašej stránke nedalo, hoci ho máte v ponuke dopravy. Na stránke nebola viditeľná možnosť "potvrdiť" vybrané miesto doručenia. To bolo pre mňa veľké sklamanie ...
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie a tiež za pochvalu nášho sortimentu. Mrzí nás, že ste u nás nenašli možnosť doručenia cez Balíkovňu a že pre Vás táto skutočnosť bola sklamaním. Ak je výdajný box, do ktorého si zákazník želá nechať zásielku doručiť, v danom momente plný, žiaľ nie je možné jeho výber a potvrdenie. Dostupnosť konkrétnych výdajných miest a ich aktuálnu kapacitu, bohužiaľ, nevieme ovplyvniť. Vašu spätnú väzbu však určite berieme do úvahy a ďakujeme, že ste nás na túto možnosť upozornili.
- Rýchlosť
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili rýchlosť vybavenia objednávky. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
Prvý krát som nakupovala a som spokojná.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše hodnotenie! Veľmi nás teší, že Vaša prvá skúsenosť s nákupom u nás dopadla dobre a že ste bola spokojná. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku!
Tím ARGUS -
- Super rýchle dodanie,všetko pekne zabalené,ustretove jednanie,dokonca aj darček pribalený...veľká spokojnosť ...
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie a milú spätnú väzbu! Veľmi nás teší, že ste boli s objednávkou u nás spokojná. A sme radi, že Vás potešil aj darček. Vašu spokojnosť si veľmi vážime a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
- Na vyber mali presne to co som hladala/chcela
- Rychlo vybavena a dorucena objednavka
- Sucastou zasielky boli navyse rozne karticky a zalozky - potesilo :-)
- Ziadna
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Veľmi nás teší, že ste u nás našli presne to, čo ste hľadali, a že objednávka bola rýchlo vybavená a doručená. Sme radi, že Vás potešili aj kartičky a záložky navyše. Ďakujeme za Vašu dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce!
- Prekrásny výber tovaru
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojná s výberom tovaru. Prajeme, nech Vám nákup dobre slúži a budeme sa tešiť opäť nabudúce.
Tím ARGUS -
- Profesialny prístup a skoré doručnie
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vaše krásne hodnotenie a odporúčanie. Veľmi nás teší, že ste ocenili náš prístup aj skoré doručenie objednávky. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
VYSOKA SPOKOJNOST
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za Vašu vysokú spokojnosť! Veľmi nás teší, že všetko prebehlo podľa Vašich predstáv. Ďakujeme za dôveru a odporúčanie.
Tím ARGUS -
- Vzhľadom na môj vek mi veľmi vyhovuje kúpa s eschopu. Objednávka bola kladne vybavená. Som veľmi spokojná.
Som veľmi spokojná s vybavením mojej objednávky. Prišla mi skutočne rýchlo a kvalitne. Dokonca som dostala i jedno blahoželanie zdarma ako darček. Úprimne ďakujem.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za takú krásnu a podrobnú recenziu! Veľmi nás teší, že ste boli spokojná s nákupom, rýchlosťou doručenia aj kvalitou balenia. A ďakujeme aj za milé slová o darčeku – sme radi, že potešil. Budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Tím ARGUS -
- Veľký výber tovaru a rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili náš výber tovaru aj rýchle vybavenie objednávky. Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup!
Tím ARGUS -
Super jednoduché online objednanie a superrýchle doručenie do 24 hodín. Som maximálne spokojná.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojná s jednoduchým objednaním aj rýchlosťou doručenia. Ďakujeme za dôveru a budeme sa tešiť opäť nabudúce.
Tím ARGUS -
- veľmi krásny a kvalitný produkt
Veľmi krásny a cenovo výhodný produkt (zápisníky z edície Fantasy Unicorn). Extrémne rýchle doručenie. Som veľmi spokojná.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za krásne hodnotenie! Teší nás, že ste boli spokojná s produktom z edície Fantasy Unicorn aj s jeho rýchlym doručením. Sme radi, že Vás potešil.
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za vaše hodnotenie! Teší nás, že objednávka dorazila rýchlo a boli ste spokojná s nákupom.
Budeme sa tešiť opäť nabudúce!
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu argus-shop.sk
Ďakujeme za hodnotenie! Teší nás, že ste ocenili rýchle dodanie.
Tím ARGUS