- K objednavke mi nebol dodany darcek pre psika ktory som mal dostat k vyske ceny objednavky, len z toho dovodu ze som nepotvrdil moznost darcek aj ked nie som si isty ci mi taku moznost vobec ponuklo. Ked chcu dat darcek pre psika k objednavke tak nech ho daju aj bez zbytocnych blbosti a potvrdeni a nie sa tu hrat na fazulky. Komunikacia len cez email.
Myslel som ze je to serioznejsi obchod.
Tovar nebol dodaný.
- Týždeň prešiel a objednávka je niekde, predajca vraj nevie kde ! spoliehali sme sa na tovar..
- Cakam 9 dni a zasielka este neprisla,,uz sa to stalo viackrát,,stacilo
- Ze mail z Polska ,,,
Tovar čakám už dva týždne bez toho aby ma niekto kontaktoval, že byd meškať...
- Dlhá čakacia doba kým príde tovar
- Problem s komunikaciou alebo vztahmi medzi obchodom a dopravcom
- Dopravca prestal brat objednavky, iny dopravca objednavku rozdelil na dva baliky a uz meska viac nez tyzden - jedna sa o krmivo pre macky a boli sme nuteni obstarat si inde a drahsie
- Už je 17.11. a tovar ešte nedoručený....
Neviem, ešte mi tovar nedorazil....
Zasielka mala byť doručená do štyroch dní a nebola stále doručená. Stav zásielky sa nedá sledovať. Po reklamaci, kde sa zásielka nachádza žiadna odpoveď ani vysvetnenie kde došlo k chybe ale chcú hodnotenie spokojnosti.
- Bylo slíbeno že tovar mi bude doručen v pondělí ale byl doručen až ve čtvrtek takže mačky neměli dva dny co papat
Moja objednávka bola rozdelená na dve a doručili len jednu, ale platba bola v celku.
- Dlhá dodacia doba
Nikdy viac!!!
21.10.2024 tovar zaplatený!!!
28.10.2024 som ešte tovar neobdržala a ani neviem kedy obdržim.
Komunikácia 0 bodov!!! -
- nespolahlivy
objednany tovar mi do dnesneho dňa nedorazil, objednala som ho 10.10.2024, velmi smutne...uz si nic od nich neobjednam
Napisete ze odosielate este v ten den pokial stihnem objednavku do 16 spravil som tak a tovar som dostal az o tyzden cele zle pouvazoval by som o zmene dopravcov
Predajca, ktory vobec netusi kde sa nachadza objednavka, v akom je stave, vsetko som si obvolat musela sama a ked som zistila, ze objednavka je stale u nich, tk som ju po 10 dnoch stornovala a zacal druhy boj o peniaze, ktore mali vratit. Zase som si to musela sama vytelefonovat, inak by som k nim ani nedostala. Priserny obchod, neodporucam.
Obchod neodporučam. Poslali mi email ze tovar poslali a dalsich 5 dni ho neposlali. Pisal som im ze chcem vratit peniaze najprv ze ano potom ze oni ho uz teda odoslu a nakoniec ziadna komunikacia az nakoniec tovar dorazil.
Tabletky Amyladol, ktore som si objednala, mi boli doručené pokazené, môžem ich vyhodit rovno do smetneho koša.
tovar som zatial neobdržala tak nemám čo hodnotiť
Tovar mi nebol doručený, bez oznámenia dôvodu.