- Objednala som granule pre ryby,obchod mi objednavku zrusil,s tym ze v eshope mali zlu cenu. Absolutne klamliva praktika voci zakaznikovi. Na objednavke som trvala tak napisali,ze objednali u dodavatela. A zaver? Dodavatel tovar nema a dokonca cely eshop zatvaraju. NIKDY ODTIAL NEOBJEDNAVAT keby nahodou eshop otvorili
- super komunikace, vstřícnost
- nic
Sice jsem objednané zboží nedostala, ale majitel mi volal, že se moc snažil a dodavatel už nedodával.. takže se mi omluvil a doporučil mi kde jinde bych mohla sehnat..
- Prehľad
- Ochotný predajca, rýchle doručenie, kvalitný tovar.
- cena, komunikacia
- cas dodania
Tovar mi nebol dodany v odhadovanom case 2-6 dni, tak som sa opytal mailom, kedy mi bude doruceny. Z obchodu mi zavolali a ospravedlnili sa za meskanie. Tovar mi bol dodany den neskor. Ocenujem komunikaciu obchodu ako aj cenu.
- spokojnost
- spolahlivý
výborná komunikácia pri zmene objednávky
Veľmi dobrá komunikácia predajcu so zákazníkom.
Tento obchod měl v nabídce zboží, které jinde nebylo.
- Nasla som, co som hladala
- Nic
Odporucam
- Obchod ponúka široký sortiment, za čo som veľmi vďačný...
- ochota,komunikacia
odporučam
- prehladnost a dobre ceny
- nenasla som
Tovar ktorý som hladala som nasla v tomto super eshope,navyse za dobru cenu.Bol kvalitne zabalený,takze prisiel v poriadku.Komunikacia s obchodom je ustretova
- Jednoznačne prístup!!! Veľmi ma prekvapili a nestretol som sa ešte s takýmto prozákazníckym prístupom.
- žiadne
Určite odporúčam, aj keď možno nemajú všetko skladom, ale určite to vynahradia prístupom.
- komunikácia, rýchlosť vybavenia objednávky
- Rýchlosť vybavenia
- Ceny
- Prehľadnosť kategórii
- Absencia popisu niektorých produktov
- dodacis doba, info o dodani
- -
rychlo, primerana cena, vyborna komunikacia
- Nachádza sa v meste, v ktorom žijem a sú tam super ceny
Odporúčam
- Siroky vyber
- Dostupnost tovaru skladom
Tovar som objednal pred dvoma tyzdnami. Dodnes nedorazil. V mojich objednavkach na ich stranke je "otvorena - expedujeme po 9.1.2017" a nic viac. Ziadne info ohladom stavu ci je na sklade, alebo externom sklade, alebo objednana u dodavatela. Ziadne info ohladne aspon priblizneho terminu expedicie. A na uvedeny mail neopovedaju.