Prihlásiť sa a pridať recenziu

Objednala som granule pre ryby,obchod mi objednavku zrusil,s tym ze v eshope mali zlu cenu. Absolutne klamliva praktika voci zakaznikovi. Na objednavke som trvala tak napisali,ze objednali u dodavatela. A zaver? Dodavatel tovar nema a dokonca cely eshop zatvaraju. NIKDY ODTIAL NEOBJEDNAVAT keby nahodou eshop otvorili

• super komunikace, vstřícnost
    • nic

Sice jsem objednané zboží nedostala, ale majitel mi volal, že se moc snažil a dodavatel už nedodával.. takže se mi omluvil a doporučil mi kde jinde bych mohla sehnat..

• Cena
    • Prehľad

• Ochotný predajca, rýchle doručenie, kvalitný tovar.

• cena, komunikacia
    • cas dodania

Tovar mi nebol dodany v odhadovanom case 2-6 dni, tak som sa opytal mailom, kedy mi bude doruceny. Z obchodu mi zavolali a ospravedlnili sa za meskanie. Tovar mi bol dodany den neskor. Ocenujem komunikaciu obchodu ako aj cenu.

• spokojnost

• spolahlivý

výborná komunikácia pri zmene objednávky

Veľmi dobrá komunikácia predajcu so zákazníkom.

Tento obchod měl v nabídce zboží, které jinde nebylo.

• Nasla som, co som hladala
    • Nic

Odporucam

• Obchod ponúka široký sortiment, za čo som veľmi vďačný...

• ochota,komunikacia

odporučam

• prehladnost a dobre ceny
    • nenasla som

Tovar ktorý som hladala som nasla v tomto super eshope,navyse za dobru cenu.Bol kvalitne zabalený,takze prisiel v poriadku.Komunikacia s obchodom je ustretova

• Jednoznačne prístup!!! Veľmi ma prekvapili a nestretol som sa ešte s takýmto prozákazníckym prístupom.
    • žiadne

Určite odporúčam, aj keď možno nemajú všetko skladom, ale určite to vynahradia prístupom.

• komunikácia, rýchlosť vybavenia objednávky

• Rýchlosť vybavenia
    • Ceny
    • Prehľadnosť kategórii
    • Absencia popisu niektorých produktov

• dodacis doba, info o dodani
    • -

rychlo, primerana cena, vyborna komunikacia

• Nachádza sa v meste, v ktorom žijem a sú tam super ceny

Odporúčam

• Cena
    • Siroky vyber
    • Dostupnost tovaru skladom

Tovar som objednal pred dvoma tyzdnami. Dodnes nedorazil. V mojich objednavkach na ich stranke je "otvorena - expedujeme po 9.1.2017" a nic viac. Ziadne info ohladom stavu ci je na sklade, alebo externom sklade, alebo objednana u dodavatela. Ziadne info ohladne aspon priblizneho terminu expedicie. A na uvedeny mail neopovedaju.