Som velmi spokojný s kvalitou tovaru a rýchlostou dodania
Tím applezone.sk -
Môžem len odporučiť, tovar bol doručený ako bolo písané, zodpovedal popisu, spokojnosť.
- dobrý pomer cena/kvalita
- stav ako nový
- rýchle doručenie
Hľadali sme iPhone pre syna, ale nový sme mu zatiaľ kupovať nechceli. Zvolili sme teda použitý kus. Telefón prišiel čistý, pripravený na nastavenie a stav zodpovedal tomu, čo sme očakávali. Syn samozrejme nadšený, hlavne že konečne nemá podľa jeho slov ‚historický telefón :D
Tím applezone.sk -
- kvalitný a spoľahlivý obchod
- výhodné ceny
Na AppleZone som nakupoval už druhýkrát. Prvý nákup bol iPhone pre mňa a teraz sme riešili telefón pre manželku. Pri prvom nákupe som bol dosť opatrný, pretože som obchod predtým nepoznal a pri elektronike za niekoľko stoviek eur nerád skúšam niečo úplne naslepo. Objednal som vtedy použitý iPhone a prišiel v lepšom stave, než som čakal, takže pri druhom telefóne som už nemal až také obavy.
Manželka nepotrebovala najnovší model, skôr chcela niečo s dobrým foťákom, dostatočnou pamäťou a aby jej telefón ešte pár rokov vydržal. Vybrali sme teda starší iPhone vo veľmi dobrom stave. Pred objednávkou sme ešte asi trikrát menili farbu a kapacitu, klasika :D Nakoniec objednané a po doručení sme telefón hneď poriadne prezreli. Na ráme boli pri detailnom pohľade malé známky používania, ale pri normálnom používaní ich človek vôbec nevníma. Displej bol pekný a všetky funkcie, ktoré sme skúšali, fungovali normálne.Reakcia obchodu Applezone.sk
Tím applezone.sk -
- Z mojej skúsenosti sú produkty vždy v uvádzanom stave a plne funkčné.
- Podpora na live chate aj e-maili odpovedá rýchlo.
- Veľmi dobré ceny.
- Storno objednávky a vrátenie peňazí skutočne navrhol eshop a hneď tak aj spravili.
- Slabá proaktívna komunikácia a netransparentnosť zo strany obchodu pri tovare na objednávku. Ak sa zákazník neopýta sám, nevie, čo sa s objednávkou deje.
- Namiesto informácií o meškaní mi dorazili 2 dotazníky spokojnosti na produkt, ktorý mi ešte ani nebol doručený.
- Odpoveďna reakciu: Neviem akým spôsobom môžete vediet o doručení hodiniek keďže ako hovorím, ani som ich neobjednával ja, nešli na moju adresu a neviete kedy boli objednávané.
- Odpoveďna reakciu: Tvrdíte že na moj “neslušný email ste neodpovedali”, no ja odpoveď jasne vidím, je to síce nepodstatná informácia no neviem ju označiť ničím iným ako klamstvom.
Od Applezone som už objednal hodinky, AirPody aj iPad. V prípade hodiniek a AirPodov bolo všetko v poriadku, no na oboje som čakal dlhšie, než bolo uvádzané na stránke (cca o 2–3 dni dlhšie).
iPad mi však nedorazil vôbec. Po 2 týždňoch čakania som kontaktoval podporu a dozvedel sa, že ho očakávajú až o ďalší týždeň, aj keď týždeň predtým mi na chate tvrdili, že dorazí už v daný utorok. Dohodli sme sa preto na stornovaní a vrátení peňazí. Ak by som sa sám neozval, namiesto uvádzaných 7–10 dní by som čakal mesiac, možno aj dlhšie. Ale peniaze mi naozaj hneď vrátili.
Odpoveď na reakciu obchodu:
Nie je mi jasné, ako môžete tvrdiť, že hodinky mi dorazili načas, keď ich z úplne iného účtu objednávala úplne iná osoba (moja priateľka), ani neviete kedy a šli úplne na inú adresu - túto informáciu som v pôvodnej recenzii vynechal lebo mi neprišla podstatná,
Nikde v e-mailoch ani na stránke pri tovare nebola uvedená lehota “14 pracovných dní”, všade som našiel len 7–10 pracovných dní (táto informácia je aj veľkým zobrazená pri vyberaní produktu a platení), prešiel som ešte raz všetky emali aj vaše podmienky na stránke a nikde som nič nenašiel. Môžem však potvrdiť že operátor mi túto informáciu naozaj povedal, ale dozvedel som sa ju na základe mojej iniciatívy a až týždeň po objednaní. Presne na 10. pracovný deň som vás kontaktoval a dohodli sme sa na stornovaní. Podstatou mojej kritiky je, že ak by som sa sám neozval, dodnes pravdepodobne neviem, že sa doručenie posúva o ďalší týždeň.
Čo sa týka dotazníka od Heureky - ak ho systém posiela automaticky, beriem späť, že ide o vašu priamu chybu, no z pohľadu zákazníckej skúsenosti to pôsobí zmätočne, preto som to spomenul.
Neviem, o akom „neslušnom e-maile“ hovoríte, pretože odo mňa žiadny taký neprišiel. Po stornovaní som požiadal o vymazanie osobných údajov a zrušenie účtu, keďže po tejto skúsenosti neplánujem ďalší nákup a na tento email som aj skutočne od vás dostal odpoveď. Určite v emaili bola vidieť moja frustrácia ale nepoužil som žiadny neslušny jazyk ani urážky. Ak by som chcel byť neslušný alebo vám vedome škodiť, dám vám 0 % a napíšem len negatíva (pôvodne som obchodu dal 50% no po ich reakcii som to prehodnotil a zmenil). Ja som však chcel dať objektívnu spätnú väzbu, preto som vyzdvihol aj plusy – napríklad fakt, že na e-maily (vrátane toho posledného) odpovedáte veľmi rýchlo a že verím že peniaze ste hneď odoslali, produkty sú v dobrom stave a máte naozaj vždy tie najnižšie ceny.
Vašu reakciu vidím pri najmenšom ako chybu v komunikácií alebo zavádzajúcu.Reakcia obchodu Applezone.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Pri tovare na objednávku sa doba doručenia môže líšiť. Produkty skladom sú vždy doručované do 3 pracovných dní. Pri Vašich dvoch prvých objednávkach bol tento limit vždy dodržaný, ak teda nerátame do dní aj víkend, keďže cez víkend kurierske spoločnosti na Slovensku nedoručujú.
Čo sa týka Vašej 3. objednávky u nás na spomínaný iPad, ten mal dobu dodania 14 pracovných dní, tak ako bolo pri ňom uvádzané v eshope. O tejto skutočnosti sme Vás dva krát informovali emailom a tak isto dvakrát náš operátor na livechate na stránke.
Na 10. deň, ste nás opätovne kontaktovali s informáciami ohľadom doručenia. Na email sme odpovedali a vysvetlili, že doručenie bude trvať ešte ďalších pár pracovných dní a sami sme Vám navrhli storno objednávky a vrátenie plnej sumy späť. Čo ste následne potvrdili a peniaze Vám boli presne 8 minút po potvrdení z Vašej strany vrátené späť na Váš bankový účet a objednávka zrušená.
Nasledoval ešte jeden nie veľmi pekný a slušný email od Vás, na ktorý sme už neodpovedali. Ale asi si viete domyslieť prečo. Mrzí nás, že ste na svoju objednávku museli čakať dlhšie a tovar sa nepodarilo doručiť v dobe, ktorá by Vám vyhovovala, ale podľa nás sme z našej strany spravili maximum. Tovar bol na eshope transparente označený termínom na objednávku a vtedy doručenie trvá dlhšie.
Čo sa týka dotazníkov spokojnosti, ktoré ste dostali emailom, tak tie zasiela samotná heureka.sk. My ich zasielanie a doručovanie nevieme ovplyvniť, je to automatický email od samotnej heureky.
Ale aj tak ďakujeme za Váš názor a budeme sa v budúcnosti snažiť zlepšiť na jeho základe naše služby.
- rýchlosť doručenia
- dobrý pomer cena/kvalita
Tím applezone.sk -
- MacBook som potrebovala hlavne do školy a nechcela som dávať veľa peňazí za úplne nový. Vybrala som si použitý model a zatiaľ super. Prišiel dobre zabalený, vyzerá veľmi pekne a batéria mi na bežné používanie úplne stačí.
Tím applezone.sk -
Moje prvé Apple Watch a zatiaľ ma bavia viac, než som čakala. Pred objednaním som si nebola istá veľkosťou, tak som sa radšej poradila. Hodinky prišli v poriadku a s iPhonom som ich mala spárované za pár minút.
Tím applezone.sk -
- Objednával som iPhone (stav veľmi dobrý) a trochu som sa obával, v akom stave reálne príde. Telefón ma ale milo prekvapil. Vyzerá skoro ako nový. Za tú cenu som veľmi spokojný.
Tím applezone.sk -
- Zvažoval som nákup dlhšie, ale nakoniec som to riskol a dobre som spravil. iPhone prišiel rýchlo, bol čistý ako novy..
Zatiaľ funguje bez problémov. Cena bola výhodná, takže za mňa dobrý obchod.
- Dobrá komunikácia a expresné doručenie ❤️
- rychlost
Komunikácia zo strany obchodu bola rýchla a vecná. Za mňa určite spokojnosť.
- kvalita
- rychlost
Tím applezone.sk -
- Dodatočne vedeli priradiť objednávku účtu ktorý bol vytvorený až po vytvorení objednávky
- Zriedkavo odpovedajú na email a na telefónne číslo som sa nedovala
Z tohto obchodu som si objednal iPad pre priateľku na narodeniny ako darček , rátal som s tým že iPad je “na objednávku “ čo bolo interpretované ako 7-10 dni na dodanie, no objednávku som vytvoril a zaplatil 24.8 a stále je v procese spracovania , 29.8 som sa chcel informovať pomocou emailu na stav objednávky a chcel som si ju priradiť na účet ktorý som si vytvoril až po vytvorení objednávky. Odpoveď som nečakane dostal v ten istý deň aj cez to že to bola sobota , “ Objednávka sa aktuálne spracováva a pondelok (31.8) bude vybavená a odovzdaná do prepravy.” . V pondelok sa stav objednávky nezmenil tak som počkal do 6.9 a napísal som odpoveď na ich email s tým že deň v ktorý mala objednávka byť vybavená už prešiel a stále nič. Ešte som skúšal dnes volať na číslo uvedené na stránke no nedovolal som sa (blížilo sa ku 14:00 hodine tak som to akceptoval). Rozhodol som sa napísať recenziu z toho dôvodu že mi ohladne hodnotenia prišli už 2 emaily aj cez to že som objednávku ešte nedostal a vidím toto ako formu komunikácie s obchodom .
Reakcia obchodu Applezone.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Tovar bol na objednávku a pri tomto type dostupnosti sa dodanie môže predĺžiť.
Rozumieme však, že termín nebol splnený a preto sme Vašu ojednávku stornovali a vrátili Vám plnú sumu objednávku. O čom sme Vás informovali aj emailom.
Tím applezone.sk -
- Objednával som iPad a bol som spokojný s celým procesom. Web je prehľadný, objednávka jednoduchá a dodanie rýchle. Zariadenie prišlo v stave, ktorý zodpovedal popisu. Nemám čo vytknúť.
- Dodanie
- Komunikacia
Objednal som novy iPad air m3 7dni dozadu. Komunikácia obchodu nikto neodpovedá na email ani na telefonáty
Reakcia obchodu Applezone.sk
Ďakujeme za Vašu recenziu. Vaša objednávka bola na Vašu žiadosť zrušená a platba Vám bola do pár minút od Vášho emailu vrátená spať.
O čom sme Vás samozrejme informovali aj emailom. Tovar, ktorý ste objednávali bol označený - Na objednávku - pri tomto type tovaru garantujeme doručenie do 14 dní od objednania. U Vás prešlo 6 dní od objednávky, ktorú ste sa následne rozhodli zrušiť. O celom procese sme Vás informovali emailom. Od prijatia až po zrušenie objednávky z Vašej strany.
Bohužiaľ viac sme už z našej strany nedokázali spraviť a myslíme si, že komunikácia bola dostatočná.
Ale aj tak ďakujeme za prejavenú dôveru.
Tím applezone.sk -
- Rýchle dodanie, super - odporúčam.
- rýchlosť doručenia
- ceny
Tím applezone.sk -
- Kupoval som tu prvýkrát a bol som milo prekvapený. Telefón prišiel v lepšom stave, ako som čakal podľa popisu. Všetko bolo funkčné, žiadne problémy. Veľké plus dávam za komunikáciu, odpovedali mi na otázky ešte pred objednávkou.
Tím applezone.sk