- Rychlost doručení
- Zatiaľ žiadna
- Rýchlosť reakcie a doručenia
- Vysoká cena
Maximálna spokojnosť, urcite odporúčam
Všetko prebehlo v poriadku. Tovar bol rýchlo doručený presne podľa objednávky. Odporúčam.
Rýchle dodanie tovaru
Rýchle a bez problémov.
Ok
Objednávku som robil v piatok popoludní. Už za 2 hodiny ju v obchode pripravili na odoslanie, a dokonca ešte v ten istý deň aj o dostali, aj keď mi tovar zďaleka tak nesúdil. Bol som veľmi prekvapený ako rýchlo objednávku vybavili a odoslali.
Takisto ma veľmi milo prekvapili darčekové predmety pribalené k objednávke, veľmi pekne ďakujem.
Za posledné roky jedna z najlepších, povedal by som že aj TOP skúsenosť s internetovým obchodom! -
- Tovar skladom na mnozstvo modelov,skladove polozky su odoslane ihned.
- Trochu neprehladne vyhladavanie produktov a alternativ.
Jedine čo je zle sú vysoké poplatky za doručenie a za platbu na dobierku. I ceny tovaru nájdete inde lacnejšie! No kúpil som to tu lebo inde som to nezohnal
- Velmi rychla expedicia tovaru. Termin dodania je tym zavisly od prepravnej sluzby.
- Ponuka aj alternativneho prislusenstva velmi dobrej kvality a uzitkovosti.
Obchod z rozsiahlou praktickou ponukou prislusenstva.
Velmi rychla doprava, super komunikacia, no odporucal by som Applemix kazdemu zakaznikovy.
- rýchle vybavenie
- Rychle dodanie
- Kryty pasuju na modely
Super vsetko co viac dodat.
OK