- vsetko
Mam nove informacie, podvodnici appleland, applelive atd.boli dvaja , podvedenych je cez 60 ludi, skoda vyse 40 000 EUR a je to vysetrovane ako pripad cislo 689/2014.
- vsetko
Dodnes mi peniaze nevratili, uz to bude takmer rok, aj napriek slubom , neodpovedaju zase na maily.
Nebojim sa napisat, ze su to klamari, podvodnici a zlodeji.
Verim, ze ich sud neminie ,mozno nie na tomto svete ale raz urcite.Sedlakovi prajem to najhorsie, hlavne aby ho do smrti hryzlo svedomie, pokial nejake ma. -
uz im nefunguju ani maily: [email protected] [email protected]
[email protected]
Hlavne, ze mi 12.novembra 2014 napisali :
Ak máte otázky píšte na: [email protected]
V prípade, že ste podali trestné oznámenie, návrh na súd alebo ste oslovili advokáta, prosíme kontaktujte nás na: [email protected]
Nechal som sa oklamat, nedajte sa ostatni.
Obrali ma o 579EUR.Doteraz nevratili.Nespolupracuju s policiou ani SOI , ako pisu v predchadzajucich reakciach.Tu je vyjadrenie SOI:
SOI Prešov eviduje ku dnešnému dňu značný počet podnetov na spoločnosť Shoplandia, s.r.o. so sídlom Hlavná 50, 080 01 Prešov – IČO:47350920, ktorá je prevádzkovateľom internetových obchodov www.sk.appleland.eu, www.cz.appleland.eu, www.mobilco.cz, www.mobilco.sk, www.applelive.cz , www.applelive.sk. Hlavným a najčastejším predmetom spotrebiteľských podnetov je nedodanie objednaných výrobkov, prijatie úhrad za objednané výrobky a nevrátenie zaplatených finančných prostriedkov za objednané výrobky.
Za účelom prešetrenia povinností predávajúceho zabezpečujúceho internetový predaj a prešetrenia spotrebiteľských podnetov bola spoločnosť Shoplandia, s.r.o. niekoľkokrát opakovane doporučeným listom predvolávaná na Inšpektorát Slovenskej obchodnej inšpekcie so sídlom v Prešove pre Prešovský kraj. Predvolania boli adresované aj na adresu konateľa spoločnosti. Podnikateľský subjekt na výzvy orgánu kontroly nereagoval, k prešetreniu sa nedostavil bez náležitého ospravedlnenia.
V zmysle § 7 ods. 2 zákona č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa v znení neskorších predpisov je kontrolovaná osoba povinná umožniť inšpektorom SOI vykonať kontrolu. Po využití všetkých nám dostupných spôsobov si kontrolovaná osoba túto povinnosť nesplnila.
V predmetnej veci I SOI Prešov konal a marenie výkonu kontroly bolo dva krát zo strany I SOI Prešov sankcionované.
Konecne sa mi ozvali, slubili vratit peniaze do 15 dni, som zvedavy.
Reakcia obchodu applelive.sk
Vážený zákazník, určite Vás nikto neobral o 579eur. Prosíme kontaktujte nás a problém spoločne vyriešime. Ďakujeme
- Nic
- Vsetko
2 mesiace objednany a zaplateny tovar, ziadna odozva, telefon nedostupny, na mail nereaguju.Podane trestne oznamenie.
- absolutna neserioznost
Pan Sedlak, Shoplandia,
ziadame Vas o vyjadrenie sa k objednavke 20130430. Vsetky informacie, ktore sme do teraz dostali boli uplne nepravdive. Tovar mal byt dodany do 1 - 2 tyzdnov a uz ubehlo 40 dni. Pred dvoma tyzdnami sme dostali aktualizaciu, ze tovar caka na naskladnenie, predpokladany termin expedovania mal byt do 1 tyzdna a uz ubehli 2 tyzdne.
To co robite je absolutna neucta k zakaznikovi.
Ziadame Vas o zaslanie tovaru alebo vratenie penazi. -
Prosim niekoho z firmy Applelive, aby sa vyjadril ako je mozne , ze 46 dni mam zaplateny a nedodany tovar.
Ked tvrdite, ze Objednávky priebežne refundujeme podľa poradia v ktorom boli prijaté a nikoho neuprednostňujeme. Veríme, že všetky dotknuté objednávky budú refundované najneskôr v druhej polovici októbra 2014 vrátane odškodného. Pochopte, že z našej strany nedokážeme urobiť viac, ako sa ospravedlniť, odškodniť zákazníkov a ukončiť prevádzku dotknutého obchodu.
Spolupracujeme so SOI aj s Políciou lebo našim cieľom je celú vec čo najskôr uzavrieť k spokojnosti všetkých zákazníkov.
Kedy budete konecne riesit zaplateny tovar?Alebo treba stornovat? Ako si predstavujete spolupracu so zakaznikmi bez akejkolvek komunikacie uz 46 dni? Co ste to preboha za obchod? Dakujem za odpovede. -
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
Momentalne som presne v stave ako Robert, ktory napisal:Objednany tovar mi vobec neprisiel, firma vobec nereaguje - telefon ma stale nedostupny, neodpovedali mi este ani na jeden zo 6 mailov.
Posledny mali od nich bol :ID objednávky: 14421822
Dátum objednania: 12/09/2014
Vaša objednávka bola aktualizovaná na tento stav:
Čaká na naskladnenie
Komentáre k Vašej objednávke:
Vaša objednávka čaká na naskladnenie našim partnerom, ktorý ju vybavuje. Predpokladaný termín expedovania objednávky je do 1 týždňa. Akonáhle bude objednávka pripravená na odoslanie budeme Vás o tom informovať.
Prosím odpovedzte spätne na tento e-mail, v prípade akýchkoľvek otázok.
Na moju otazku , co je s objednavkou nereaguju, neviem, co mam robit. -
Tovar som si objednal 12.9.2014, 23.9.2014 mi prisiel mail, ze objednavka caka na naskladnenie a do 1 tyzdna bude expedovana. Od vtedy su absolutne nedostupni.
Podla informacie SOI je potrebne podat aj tresne oznamenie na policii, najlepsie v Presove. -
- Podvodníci!!!
Tak ešte raz, 8.8. som stornoval objednávku, dnes je 2.10.2014 - t.j. 55 dní od storna objednávky. Meškáte teda 40 dní s vrátením MOJICH peňazí. Presne takto sa chovajú podvodníci, zlodeji a klamári. Riešenie je iba jedno a máte ho v rukách Vy, vráťte mi moje peniaze a ja sa Vám tu ospravedlním.
Vážený zákazník,
plne chápeme Vaše sklamanie a zlosť, ktorú pociťujete a verejne prezentuje.
Avšak tým, že budete vypisovať kade tade po Heuréke a nazývať nás podvodníkmi nijako refundáciu Vašej objednávky neurýchlite.
Nenecháme sa Vami ani nikým vydierať! Vyhrážajte sa koľko chcete! Dotknuté objednávky refundujeme podľa poradia vytvorenia a nie podľa toho kto čo napíše na Heuréku! Ako by k tomu prišli ostatní zákazníci, ktorí si objednávku vytvorili skôr a nerobia tu cirkus ako Vy?
Čo si myslíte o sebe, že ste viac dôležitý ako iný zákazník alebo čo? Všetky Vaše "objektívne" príspevky máme zdokumentované a náš právny zástupca pripravuje ďalšie kroky.
Ak si myslíte, že si tu môžete len tak písať čo sa Vám zachce, tak ste na veľkom omyle. Pretože zodpovednosť za uverejnené príspevky nesie autor nie prevádzkovateľ Heuréky.
Svojim konaním iba nabádate ďalších zákazníkov na správanie a konanie, ktoré ani nechcú a tým nám spôsobujete škody a zdržiavate nás od práce.
Vaša objednávka, ako aj objednávky ďalších zákazníkov neboli refundované z objektívnych príčin o čom sme všetkých zákazníkov, ktorých sa to týka informovali vrátane Vás. Dokonca informujeme o tom aj na našej stránke v sekcii "O nás".
Nikoho sme neokradli ani neoklamali. To čo sa stalo nám, sa mohlo stať pokojne, ktorémukoľvek obchodu bez výnimky!
Svet sa netočí iba a len okolo Vás a Vašej objednávky. Svoj názor ste verejne vyjadrili už niekoľkokrát, chápeme Vaše sklamanie, nehneváme sa na Vás, ale už by aj stačilo z ohovárania.
Prosíme, neurazte sa, ale Vaše prípadne verejné ospravedlnenie nám nie je nič platné po všetkom tom, čo ste na Heuréke a kto vie kde ešte všade popísal!
Záverom si Vás dovoľujeme informovať, že šírením nepravdivých informácií, ktoré sa nezakladajú na pravde a sú spôsobilé značnou mierou poškodiť dobré meno, sa môže ktokoľvek dopustiť konania, ktoré napĺňa skutkovú podstatu trestného činu „ohovárania“ v zmysle § 373 Tr. Zákona.
Ak od tohto konania neupustíte budeme nútení na Vás podať trestné oznámenie a žalobu na súd. -
- Podvodnici!!!!
Obchod prevadzkuje Shoplandia s.r.o., ktora ma aj dalsie "uspesne" eshopy - appleland.eu, mobilco.sk. Ja som si 15.7. objednal iPad cez appleland.eu, 8.8. som objednavku stornoval, tovar nedodali, doteraz mi nevratili peniaze. Okradli ma o 649€. Pozrite si recenzie tychto obchodov na heureke....
Reakcia obchodu applelive.sk
Vážený zákazník, nikto Vás neokradol a Vaša objednávka je čaká na refundáciu vrátane odškodného. Každého zákazníka vrátane Vás sme informovali k čomu došlo a prečo boli pozastavené refundácie objednávok. Všetci si to môžu prečítať aj na našich stránkach. Vy ste zákazníkom Appleland.eu nie Applelive.sk ani Mobilco.sk. Chápeme, že ste nahnevaný a plný zlosti, ale pobehovať po Heuréke a písať, že sme podvodníci nie je riešenie.
Dodané v originálnom obale, funguje aj SK menu, cena bola najnižšia. Problém sa im dovolať a zistiť kedy príde kuriér, ale ináč som spokojná s nákupom.
Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.
Objednané 10.9. a dodané bude dnes, prišiel mi e-mail. Vďaka za rýchlosť. Dcéra bude mať radosť.
- Pekné stránky
- Ústretovosť
- Platba vopred, nemožnosť objednania na dobierku
Telefón mám doma. Tovar mi bol dodaný puzdrom, čo ma veľmi potešilo.
- podvod nič nekupovat
podvod
Reakcia obchodu applelive.sk
Ďakujeme konkurencii za recenziu!
- nekupujte tu nic. Toto je len dalsia z firiem, ktoru si zalozili na Hlavnej v Presove. Uz mi dlhuju telefon skoro 1 mesiac a je to ta ista s.r.o ako Mobilco. Vsetko je podobne, odpovede na recenzie, recenzie vymyslene, presna kopia.
- konatel:Ján Sedlák
- Kysak 169
- Kysak 044 81
- Davam nanho trestne oznamenie. Myslim si, ze je to iba biely kon.
- Oni uz zistia, kto za tymi firmami, ktore zaklada VaV Partners stoji.
- Volany ucastnik je stale nedostupny
podvod
Reakcia obchodu applelive.sk
Pán Dušan, kontaktujte nás e-mailom a určite nájdeme riešenie Vášho problému. Vyprosíme si však od Vás, aby ste nás nazýval verejne podvodníkmi. Žiadny biely ani čierny kôň a žiadny podvod!
Ma niekto skusenosti s tymto obchodom??????