Neskutočne krásna, praktická a kvalitná tvorba. Kabelka je úžasná, prepracovaná do najmenších detailov. Určite odporúčam nákup a ani ten môj nie je posledný.
- veľmi rýchle doručenie tovaru
- extra rýchle dodanie
- slovenský výrobok
- krásna kabelka aj do práce aj do spoločnosti, do ruky aj na rameno a pod pazuchou, zlaté detaily, na spodku ma kovové nožičky
- žiadne
Tovar som dostala vo výbornom stave a veľmi rýchlo, super, až tie ceny sú veľmi vysoké
Napriek tomu ,že mi museli tovar vyrobit rýchle dodanie ,super kvalita ,komunikácia užasná musím sa veĺmi pekne poďakovať
Ďakujem -
- Kvalita a precízne vypracovanie výrobku. Liptov mal dlhoročnú tradíciu v spracovaní kože a výrobe kvalitných kožených výrobkov, preto som rada, že slovenská firma túto tradíciu udržuje, resp. že ju vzkriesila. Rada podporím našich slovenských výrobcov - navyše, ak ich práca je kvalitná, nadčasová a prístup je profesionálny. Firme Annie Claire držím päste a želám veľa ďalších spokojných zákazníkov!
Veľmi ústretový prístup, osobná komunikácia a ochota.
- Rychle doručenie, kvalitne zabalene
- Bol som veľmi milo prekvapený pristupom, ochotou a rýchlosťou akou zareagovali. Veľký klobúk dolu pred správaním sa ku zákazníkovi, to sa dnes už nevidí. VEĽKÁ VĎAKA ✌️
- Žiadnu nevýhodu som nemal možnosť zažiť. Iba pozitíva. ✌️
Vrelo odporúčam.
Kvalita výrobku TOP.
Komunikatívnosť a ústretovosť TOP. -
bez namietok
- Super komunikacia, rychle dorucenie tovaru.
- rýchle vybavenie
- kvalitný výrobok
- Komunikácia so zákazníkom
Veľmi pekné spracovanie, design, topka by bola keby ste to dodávali v plátenom ochrannom vrecku
Veľmi rýchle dodanie tovaru, kabelka veľmi pekná. Webová stránka prehľadná.
- Kvalita tovaru, tovar zodpovedá tomu, čo je prezentované v ponuke,ústretové jednanie, rýchlosť dodávky, starostlivé zabalenie
- veľmi ochotný a profesionálny prístup
- malý darček- puzdro na karty
- rada tu opäť nakúpim
- perfektný dohovor cez telefón, kabelka celkom zodpovedá mojim požiadavkám
S obchodom a jeho službami som spokojná a mám tie najlepšie skúsenosti. Mienila som si objednať jednu kabelku, bola už vypredaná. Pracovník obchodu ma ihneď kontaktoval i s alternatívnou ponukou za mnou pôvodne požadovanú kabelku, nafotil a obratom poslal aj iné farebné kombinácie a modely, aby som si vybrala. Vybrala som si kabelku- v skutočnosti vyzerá lepšie ako na fotografii. Pôvodne som plánovala kúpiť jednu kabelku a kúpila som si kabelky tri.
- Podporujeme kvalitnych slovenskych vyrobcov :)