tovar prišiel v úplne inej farbe, ako bola požiadavka. Navyše jeden tovar, prišiel poškodený.

• Peňaženka bola nekvalitná, pri prvom nazreti do priečinkov sa natrhla, cena neadekvátna výrobku

Nekvalitny materiál, úzke priečinky ne vojde tam ani bankomatna karta

Reakcia obchodu AnnieClaire.sk

Dobrý deň, milý zákazník menom 1681.
    Vaša recenzia nás strašne mrzí, je to prvá takto negatívna skúsenosť s našimi produktami za skoro 30 rokov našej produkcie.

Nakoľko ste na Heureka.sk neoverený zákazník pravdepodobne ste sa k našej peňaženke dostali inou cestou ako cez nás. Čo ale vôbec nevadí! Za kvalitou našej výroby si pevne stojíme a ak ide naozaj o náš výrobok, reklamáciu či pozáručný servis vybavíme aj v prípade, že ste ho zakúpili z iného zdroja.

Určite ale máte zákonné právo peňaženku vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu a peniaze Vám vrátime (v prípade internetového predaja).

Kontaktujte nás emailom alebo telefonicky (pripravte si číslo objednávky prosím) na tel. čísle: 0951 534 821 a danú situáciu určite vyriešime k Vašej úplnej spokojnosti.

Všeobecne k popisu závad môžeme dodať len toľko, že veľkosť priečinkov pre bankomatové karty (kreditné či debetné poťažmo vizitky) zodpovedajú štandardom, čo znamená že bežná karta sa pohodlne zasúva aj vyberá a na výrobu používame kvalitnú taliansku kožu dovážanú priamo z Toskánska.

So želaním pekného dňa za celý tím AnnieClaire.sk, Milan Kulizák