Ako vždy skvelý prístup.
- Načas
- Dobrý výber, v pomere s cenami
- Rychle dorucenie
- To zvieraťom môžte aj do predajne
Objednávam pravidelne od tohto predajcu, vždy dodané podľa objednávky a rýchle vybavenie ,odporúčam
Prvýkrát som si objednala, veľká spokojnosť, rýchlosť,cena , som nadmieru spokojná či s výberom,či s dodaním
Skvelá kvalita krmiva a rýchle dodanie. Super
- Naozaj rychle dorucenie
- Balik kompaktne zabaleny
- Zatial k ziadnej nedoslo
Tovar mi bol doručený po 36 hodinách od objednania. Som veľmi spokojná s týmto obchodom.
- Veľký výber tovaru dobrej kvality za prijateľné ceny. Objednaný tovar bol doručený veľmi rýchlo.
Priaznivé ceny, rýchle doručenie
- Všetko ok spokojnosť
- Žiadna
maju produkty ktore som v inych obchodoch nenasiel
ocenil by som pri objednavke nad 100€ neaky darcek resp. neaku drobnost -
Som spokojná
- Prijateľné ceny
- Osobný odber v TT
- Komunikácia
Tovar mi nebol doposial doručení, po prihlásení do účtu som zistil že objednávku nedodá bez žiadnej informácie tak som sa musel informovať ces chat v ktorom má ešte dobili že oni nemajú teraz čas po chvíli sa mi niekto ozval a zázrakom sa objednávka rozhýbala. Myslím že tu som nakupoval naposledy škoda.
Reakcia obchodu Anipet
Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojní s procesom doručenia Vašej objednávky s osobným odberom v TT. Ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti, ktoré vznikli počas našej komunikácie. Naša priorita je poskytovať kvalitné služby a okamžite sme podnikli kroky, aby sa podobné situácie v budúcnosti neopakovali.
Ešte raz ďakujeme za Váš nákup a dúfame, že nám v budúcnosti dáte ďalšiu šancu napraviť Vašu skúsenosť. -
Super rychle fodanie tovaru
- výber
- ceny
- rýchlosť
Vsetko prebehlo v poriadku, rychle dorucenie a prsiplast pre psa je super. Dobra cena