- Jedina vyhoda je cena oproti konkurencii
- Odmieta reklamacie!!!!
Nakupil som u tohoto pana kompletnu sadu gsm alarmu pred par rokmi. Alarm v prvych tyzdnoch fungoval bezproblemovo, dal sa pekne ovladat cez mobilny telefon. Potom prisli vypadky gsm, alarm sa nedal cez mobil ovladat, gsm bolo nedostupne. Po dohode s panom som mu ho poslal na reklamaciu. Do mesiaca mi alarm vratil s tym, ze sa zavada u neho neprejavila. Alarm som hned rozbalil, vlozil simku a všetko natacal na mobil. Samozrejme alarm nefungoval a zavada bola zo samotneho videa zjavna. Poslal som mu video, on sa vsak ohradil tym, ze alarm som mal vypnut ked som simku vyberal a nezaoberal sa vonkoncom s dokazom ako takym, ze mam pravdu a odmietol mi tovar vyreklamovat. Simku som vyberal uz z nefunkcneho alarmu, absolutne to nemalo vplyv na jho chod. V zivote by som unho nekupil nic, hoci by to predaval aj za desatinu ceny ako ini. Ajtak su to len cinske smejdy z aliexpresu a z ebayu, kde prehra posahany software. Po tomto som si kupil taky isty alarm z ebayu, je pravdou, ze nebol v ceskom jazyku, ale funguje doteraz a stal o minimalne 70% menej. Pane, absolutne si nevazite zakaznika. Minul som u vas v tom case okolo 10000 kc a vas pristup k zakaznikovi a reklamovanemu tovaru bol neprofesionalny a lahostajny. Nezasluzite si doveru zakaznikov, ktorí u vas nakupuju v dobrej viere, ze si kupia spolahlivy produkt a ocakavaju od vas zaruku a ústretovosť. Neodporúčam tento obchod!
- prekvapivo velmi rýchle dorucenie,
s nákupom som spokojný, nebol to moj prvý nakup, vždy je to ok, fak super
Vybavenie objednávky prebehlo v poriadku, tovar dorazil nepoškodený.
- Komunikácia
- Poradenstvo
- spoľahlivosť
- žiadna
Spokojný zákazník
- Len to že je tu malí vyber kamerových zariadení,ale na to sú asi iné veb stránky.
Perfektní...Aj po telefonáte na firmu pan majitel bol velmi ochotný poradit a poskytnut pomoc pred kupou.
odporúčam obchod ostatným,veľmi spokojný zákazník
- Veľmi odborné a rýchle poradenstvo, ochota predajcu aj pri splnení mimoriadnych požiadaviek
- Pre Slovákov jedine ten, že nemá sídlo na Slovensku:-)
Doporučujem hlavne kvôli technickej podpore
- rychlost
- neviem
vyhodna cena
tovar bol naozaj na sklade. -
Ten otrasový alarm funguje kedy sa mu zachce,
je to šmejd. Ale za tú sumu sa s tým nebudem vybavovať cez reklamácie, len už takýmto riešeniam neverím. -
- Ochota, komunikácia
- - Odbornost
- - Profesionalita
- - Komunikacia
- - Prehladnost stranky
- - Dobre ceny
Som spokojny s obchodom. Kazdemu odporucam nakup v tomto e-shope.
- Telefonická komunikácia s predajcom- profesionalita.
- Ziadne.
Osobný záujem predajcu v prípade nejasností. Je vidno, že má praktické skúsenosti s produktami, ktoré predáva. Spáruje senzory, kľúčenky...,
čím ušetrí kopec času amatérom ako som ja. Poradenstvo super, objasní detaily o produktoch. Môžem len odporučiť. -
- Kvalita, rychlost a dobra podpora
- ziadne
Tak malo by byt vsade
- Dodanie tovaru zo severných Čiech na Slovensko do 48hodín,tak to dávam klobúk dolu.Tovar starostlivo zabalený,kompletný a navyše spárovanie detektorov bolo zadarmo a bezchybné.Alarm užívam zatiaľ mesiac,funguje bezchybne. Majiteľ obchodu vám rád a rýchlo poradí pri kúpe ,ale aj počas inštalácie systému,ktorý som montoval ja sám.
Výborný obchod,ochotný predávajúci,kvalitný,majiteľom obchodu certifikovaný tovar,takže absolútna spokojnosť.A to dôležité nakoniec super cena za dobrú kvalitu.
Takže vrele doporučujem. -
- ochota
- odbornosť
- spoľahlivosť
- možnosť konzultácie
- dobrý výber tovaru
- schopnosť vyriešiť aj detaily na ktoré výrobca nemyslel, alebo ich vedome neriešil
- firma ktorá je vedená zo záujmom, a srdcom
- nezistil som žiadne
spoľahlivý, dôveryhodný partner, vysoká odborná spôsobilosť, veľmi promptné služby. Služby tejto firmy som využil aj v minulosti, nielen teraz a boli rovnako perfektné. Odporúčam
- široký sortiment za dobré ceny
Dobrý obchod,
OK
odporúčam
- spokojny
- ziadne
dobra kvalita, dobra a rychla komunimacia a dodavka