Do e-shopu som písal 5.4. Mal som záujem o zámok skladacie mechanizmu na kolobežku + medzikus na úpravu, ktorý nemali na eshop. Odpoveď na maily po 4-5 dňoch. Zbytočné naťahovanie komunikácie. 19.4. som si tovar objednal z iného e-shopu.
Je to už viac ako týždeň čo tovar nebol doručený.
Reakcia obchodu Amper servis
odosielali sme notifikáciu, že tovar nie je skladom a akonáhle bude doskladnený, budeme vás kontaktovať. Ospravedlňujeme sa za zdržanie. -
Cakam na informacie ohladom tovaru uz skoro tyzden. Nic sa nemeni. Uz som bol dvakrat na pobocke ohladom objednavky. Nic mi nepovedali.
Reakcia obchodu Amper servis
ospravedlňujeme sa, avšak na pobočke v Košiciach bol pracovník dlhodobo chorý aj v nemocnici, rozosielali sme emaily ohľadom čakajúcich objednávok (možno vám skončil v spame). Naposledy keď ste už boli pre tovar na pobočke sa zistilo, že potrebujete iný typ skrutky, aktuálne je pripravená už správna skrutka ktorú ste potrebovali. -
Tovar ktorý som si objednal bol na shope zaplatil som a tovar mal prísť do dvoch dní neprichádza volal som odpoveď bola chýba nám jeden produkt ktorý ešte chýbal ták čakám na posledný produkt už 2 tižden
Reakcia obchodu Amper servis
volali sme s vami viac krát a informovali o nedostupnosti jednej položky. Tú sme vám nakoniec o týždeň doposlali.