Rychlo vybavena objednavka
výborný výber kníh, perfektný personál
Rýchle a bezpečné doručenie tovaru.
maximálna spokojnosť
- veľmi dobrá ponuka
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Dobra ponuka kníh, pri objednavkach rýchle dodanie, možnosť osobného odberu, milí a ochotní personál
- Skvělá komunikace a rychlé dodání.
- Maximálna spokojnosť, profesionalita, promptnosť, ústretovosť!
- Veľmi milý personál aj samotné služby sú na veľmi vysokej úrovni.
Veľmi rýchle vybavenie mojej objednávky
Super obchod a super ľudia v ňom!
- Rýchle vybavenie zo strany kníhkupectva
- Možnosť sledovania zásielky
- Pomalí doručovací systém (zásielkovňa- nepraktické presúvanie zásielky)
Skvelé kníhkupectvo s množstvom kníh a možností oproti martinusu sú spoľahlivejší a rýchlejší máte aj škálu kníh inde už vypredaných. Páči sa mi aj ekologické balenie kníh na nešťastie nie príliš chráni knihu/knihy. Taktiež sa mi veľmi páči záujem kníhkupectva o svojich zákazníkov či už starosťou o bezpečné dodanie knihy alebo kupónmi ktoré vedia zákazníka potešiť rovnako ako krásne darčeky ako sú záložky...
Na záver chcem len poukázať na nepraktický a pomalý dodací systém keďže som už vyskúšal rôzne možnosti dodania a dosť ma sklamali v rámci služieb. Oproti vybaveniu a expedovaniu v knihkupectve dodanie objednávky trvá dlho.
Ďakujem za vaše služby a teším sa na ďalšie knihy. Kníhkupectvo určite odporúčam všetkým tím ktorí nechcú čakať na zdĺhavé vybavovanie objednávky.Reakcia obchodu alterego.sk
Ďakujeme p. Ľubomír, za pozitívne hodnotenie. Berieme na vedomie výhradu k baleniu a budeme sa ho snažiť vylepšiť. Čo sa týka systému zásielkovňa, žiaľ je to externý sprostredkovateľ doručenia, ktorý má navyše pobočky v zmluvných prevádzkach s rôznym pracovným časom, tu nevieme odporúčať zákazníkovi, či v jeho meste bude s podmienkami výdajného miesta spokojný. Budeme sledovať spätnú väzbu zákazníkov na kvalitu dodania a v prípade opakovanej nespokojnosti (so zásielkovňou alebo i s kuriérom) budeme hľadať iné riešenie doručovania.
- Rychle vybavenie, prijemna komunikacia
- Rychle dodanie
- rychlost
- preciznost
- relativně nízké poštovné
NAPROSTO SKVĚLÉ! Srdečný pozdrav z Čech!
- Mám ho cez cestu.
- rýchle dodanie
- dobré ceny
- milý personál
- žiadne
Odporúčam
- mila obsluha ktora poradí
- Ochota predajcov, rýchle vybavenie objednávok, doručenie aj na miesto, obrovský výber kníh, sú schopní zabezpečiť aj problematickejšie objednávky.