- Rychle bezproblemove dodanie
- Moznost dodania do zahranicia
- Prijatelne ceny
- Tovar dostanete presne v dohodnutom, termíne. Oznámia vám deň, čas. Tovar prišiel kvalitný, nepoškodený a bezpečné zabalený. Na zákazníkoch im záleží. Sú starostlivi a ústretoví. Obdivujem ich ochotu a starostlivosť v dnešných časoch, keď prevláda biznis bez kvality tovaru a spokojnosti, záujmu zákazníka.
Promtne vybavia, zabezpečia v dohodnutom čase dobierku bez poškodenia. Je kvalitne zabalená.
Je jedna z najlacnejších. No služba 100 percentná. Bola som milo prekvapená. -
Promptnosť vybavenia objednávky.
perfektná spolupráca so zákazníkom
- V ponuke sú aj ťažko dostupné tituly, ktoré sa inak nedajú zohnať.
Celkom určite budem opätovne objednávať knižky v tomto obchode. Výhoda - ako som už uviedla vyššie - je v možnosti nájsť aj také tituly, ktoré v iných obchodoch nie sú dostupné. Vyzdvihujem, že balenie bolo značne ekologicky šetrnejšie, žiadne mrhanie obalovými materiálmi. Som veľmi spokojná, všetko išlo hladko.
Knihy dostupne, dodanie do 2-3 dni, ustretova komunikacia
kníhkupectvo s dlhoročnou tradíciou a výborným obsahom ponúkaných titulov(kníh). Nové priestory sú priestrannejšie. Kežmarčania môžu byť radi, že majú tak dlho fungujúci ,,stánok kvalitnej duchovnej potravy ", s tak kvalitnou a obšírnou ponukou. To im môžu závidieť aj väčšie mestá, ako je Kežmarok.
- Obchod je blízko práce a vyhovuje mi že mám knihy bez dopravného
- Odoslanie do 24h tak ako je uvedene na stranke
- Bezproblemove dorucenie
- Komunikacia super
- Rýchle a vybavenie objednávky
- Veľmi milý a ústretový personál. Keď sa nám kniha nepáčila, bez problémov ju zobrali späť a ponúkli možnosť výmeny, veľmi erudovane poradili s výberom iného titulu. Aj keď sme si náhodou inú knihu nevybrali, nebol problém s vrátením objednanej. Perfektne zásobeny obchod s fantastickým personálom. Veľmi odporúčam. Tu nájdete knihy, ktoré v iných kníhkupectvách nemajú.
objednávam po prvý krát, ale myslím všetko bolo super.
- Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji!
- rýchlosť doručenia, cena
- Veľký výber a rýchle dodanie.
S internetovým obchodom AlterEgo som veľmi spokojná.
- Rýchla komunikácia, tovar pripravený, profesionálny prístup
Lacno, rýchlo, bezproblémovo
- Veľmi dobré skúsenosti, knihy sú stále dostupné a načas pripravené k odberu. Som veľmi spokojná. Nakupujem knihy len v alteregu.
- Mila a ustretova obsluha