- rychle dorucenie
Veľká spokojnosť s kvalitou produktov aj "raketovou" rýchlosťou dodania
- vždy do 24 hodin
- sortiment
- široké spektrum tovaru a chutí
- Seriózne jednanie zo zákazníkom, profesionálny prístup.keby bolo viac takýchto profesionálov.
- Dodanientovarubuz na druhy pracovny den po objednani
- Rýchlosť doručenia
- Žiadna
- Rýchle dodanie, skvelá komunikácia
- seriózny obchod, zodpovedný majiteľ
- z mojej strany veľká spokojnosť so službami obchodu a s prístupom ku zákazníkovi
takmer okamžité vybavenie objednávky, ponúkajú krmivo vysokej kvality najmä pre našu "feinschmecker" mačičku
- Kompletny sortiment vždy skladom
- KomunikaciA
- Rýchle dodanie.
- Žiadna.
- rychle dorucenie, zdrave bio potraviny pre psiky
- Veľmi rýchle vybavenie objednávky. Kvalitný / a zjavne chutný / tovar za super cenu
- Almo-Nature, je najlepší obchod s kvalitným a chutným tovarom pre zvieratká. Naša mačička je závislá od produktov tejto značky. Služby obchodu sú na najvyššej úrovni. Vernosť zákazníka si tu vážia a darček navyše je vždy samozrejmosťou. Som rada, že pôsobia aj na Slovensku. Veľmi rada u nich nakupujem
- výborný obchod, som tu nadmieru spokojná s promptnými službami a kvalitným tovarom
výborný obchod, som tu nadmieru spokojná s promptnými službami a kvalitnými a chutnými produktami pre našu mačičku
- Rychlosť a vždy kompet sortiment
- Spoĺahlivosť
široký sortiment skladom,rychosť a spolahlivosŤ vždy vše skladom
- pod touto značkou som našla produkty, ktoré našej prieberčivej mačičke konečne zachutili, veľmi dobre hodnotím aj komunikáciu obchodu a rýchlosť dodania objednaného tovaru
veľmi dobrý obchod, široký výber chutného a kvalitného krmiva, rýchle dodanie objednávky, ústretový prístup ku klientovi
- rychle dorucenie, zdravy sortiment pre psika
Rychlost dorucenia
- Rychlosť