• Cena
    • Dostupnosť produktu
    • Komunikácia
    • Dlhší čas doručenia

E-shop uvádza dodanie do 48 hodín, no realita je trochu iná – tento čas neplatí počas víkendov! Objednal som to vo štvrtok ráno a zaplatil prevodom, platba im prišla v piatok, ale tovar mi dorazil až v utorok o 17:00. Spoliehal som sa na sľúbené rýchle doručenie, ale to sa nestalo. Som rád, že dorazil v poriadku, lebo recenzie hovoria dosť negatívne skúsenosti s týmto e-shopom.
    Zo začiatku som sa obával, že to je scam, nakoľko mi prišlo len automatické potvrdenie o objednávke, ale žiadne info o prijatí platby, až kým som nenapísal mail na podporu, kde mi povedali, že to v pondelok poobede expedujú. Na e-mail mi bolo hneď odpísané, slušne a vecne. Oceňujem cenu a dostupnosť tovaru, cez muziker som čakal tri mesiace na jeden typ mixu a nevedeli ho zabezpečiť. Nestojí mi to za ten stres, v budúcnosti už odtiaľto neobjednám.

rychle jednanie ochotne vysvetlenie po osobnom telefonate ohladom vyrobku,cena bola najlepsia oproti inym predajcom.

• osobná komunikácia po telefóne
    • dobrá komunikácia
    • pohotová ochota
    • doručenie z Čiech na druhý deň, nechcelo sa mi veriť

Dobrý pocit istoty pre osobný prístup, pružnosť a možnosť osobnej komunikácie cez telefón. Dodanie z Čiech za dva pracovné dni ma veľmi prekvapilo, nechcelo sa mi veriť. Rýchlosť doručenia pre mňa nie je najdôležitejšia, ale teraz sa mi to hodilo, lebo súrne som objednával tesne pred VN sviatkami.

• Obchod mal tovar k dispozícii za nižšiu cenu ako inde

• Starostlivosť a kontrola pred samotným odoslaním. ✅
    • Nečakaný darček.

• Som spokojná

dlhšia doba dodania ale inak pohoda

• Rýchle vybavenie objednávky

Super všetko, Cort je kvalita, All for sound tiež!

• Super. Presný termín dodania tovaru, podľa dohody

Spkojnost.

Rýchle dodanie

• nízka cena
    • tovar nakoniec bol doručený

Objednal som a okamžitou platbou uhradil tovar uvedený ako "dostupný skladom" vo štvrtok pred 13-tou. Konkurencia by balíček odoslala v ten deň, najneskôr na druhý. Tento eshop ho odoslal až v utorok, na štvrtý pracovný deň (sviatky neboli), aj keď na stránke sa hrdia, ako rýchlo expedujú a doručujú, na čom som sa, bohužiaľ, popálil. Ak neodošlete tovar deklarovaný ako skladom v deň zaplatenia alebo na druhý deň, patrí sa informovať o zdržaní, prípadne aj uviesť dôvod. Na rozdiel od konkurencie, ani raz mi nezdvihli telefón. Automat prisľúbil, že zavolajú naspäť. Nezavolali. Odpísali po niekoľkých dňoch až na druhý email. Už nie sme v dobe, keď sme bývali radi, že tovar vôbec prišiel, konkurencia je úplne inde. Prajem vám zlepšenie sa, zatiaľ neodporúčam.

Ok

žiadne

• Všetko OK, rýchle doručenie.

Všetko ok.

Nakupoval som prvý krát, spokojnosť veľká, rýchle dodanie tovaru.

• S obchodom som spokojný. To var mal na sklade a hľadal výhodnejší a rýchlejší spôsob dopravy.

Kúpil som Behringer FCB 1010, čo vytýkam, tak to je nedostatočný návod. V priloženom návode v technickej časti, je nedostatočný postup inštalácie s klávesmi.

• Skvelá komunikácia. RÝCHLOSŤ DODANIA BEZ KONKURENCIE!