Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

Dnes Planeo elektro Lamac,uzasny pristup pana Davida,velka spokojnost,ci z odborneho hladiska,alebo ludskeho.odporucam

• 80 %

Zakúpené 19.2.Zakúpil som si telefón Xiaomi 14 pro 5g.Vyborne fotky.Ako sa dajú upravovať.Aj zvuk je úžasný.V porovnaní cena- výkon,výborná kúpa.
    Radoslav Haliak
    [email protected]
    27.2.2025

• 90 %

• Poradenstvo
    • Reklamacia

Kupovala som v Planeo elektro v Košiciach Xiaomi redmi note 14 pro 5g a som s ním veľmi spokojná.Pristup k zákazníkovi dobrý ochota.Xiaomi má výbornú výdrž batérie a výborne fotí .Maximálna spokojnosť.

• Rýchle dodanié

Spokojnosť s dodaním tovaru

Zakupila som si umyvačku riadu vstavanu Haier XS 4A4M4PB
    S ktorou som spokojna ma mnozstvo vyhod ako pootvorenie dvierok, polovicna napln, svetielko na podlahu ked je v prevadzke. Perfektna je aj aplikacia v ktorej viete chod mycky sledovat a s mnozstvom voliteľnych sprogramov .
    Obchod prebehol v poriadku .

• 70 %

• superrýchle doručenie objednaného tovaru- behom jedného pracovného dňa od zaslania objednávky
    • dobré ceny
    • široký sortiment výrobkov v ponuke
    • Dostal som iný výrobok,ako som si objednal (vzor aj farba poťahov na WC pre decko,ktoré sa už tešilo na tie objednané).

Na základe vyššie uvedených výhod odporúčam tento obchod,pri písaní objednávky odporúčam však do poznámkovej rubriky znovu uviesť súhrn o objednanom tovare (počet,farba,vzor atď. …) za účelom opakovaného pripomenutia predajcovi a aby mal kupujúci ďalší dôkaz v prípade reklamácie .Ja som túto zámenu nereklamoval,ale bolo by to horšie s iným tovarom,kde sú farba a vzor dôležitejšie (oblečenie,bielizeň atď.)

• 40 %

• veľký výber
    • dobré ceny
    • príborník je veľmi pekný - teším sa mu
    • neprišiel mi tovar , ktorý som si objednala. Miesto vreciek 24x39cm mi poslali vrecká 16x29cm (dosť veľký rozdiel), reklamovala som. Bolo mi sľúbené, že dostanem tie vrecká, ktoré som si objednala- vraj ich pošlú dodatočne a tie malé si môžem tiež nechať. Čakám už skoro 2 týždne a nemyslím si, že mi ich pošlú.
    • miesto vône do auta jablko a oceán som dostala borovicu a levanduľu. Vône vôbec necítiť.
    • hubky na riad sú menšie ako tie v obchode
    • kancelárske nožnice mi prišli hrdzavé

úprimne, nemám chuť ani energiu urgovať reklamáciu. Pre mňa prvá a posledná skúsenosť s obchodom ALL. Viac tu objednávať nebudem.

• Skvela komunikacia, dorucenie rychle

Dobrý deň, ďakujem za nákup, tovar prišiel rýchlo a tak ako som si ho objednala a veľmi som bola spokojná s cenou produktov. Odporúčam.

• výborné ceny a rôznorodý tovar, skvelá komunikácia

rýchlosť

• Rýchle dodanie

• Výhodné ceny
    • Rýchlosť dodania, komunikácia so zákazníkom
    • Môže sa stať, že niektorý produkt je už po expirácii (u mňa to bol masážny balzam s pagaštanom konským - pol roka po expirácii).

Inak s komunikáciou obchodu, s cenami aj s rýchlosťou dodania som bola spokojná.

Rýchlosť

• Fakt lacny a použiteľný tovat

dobré ceny

• Cena najlepšia=najnižšia :)
    • Rýchle dodanie :)
    • Obrázok tovaru nieje zhodný s farebným výzorom dodaného tovaru :(

Druhý nákup - dobrá kvalita za dobrú cenu, promptné vybavenie

spokojnosť

• Veľké množstvo tovaru, výhodné ceny,