Obchod stornoval moju objednávku- nedostupnosť tovaru
Nedostala som objednany tovar. Písali email, že nemajú. :-(
Chápem že je toho teraz veľa ale keď nemám tovar na sklade tak dám vedieť zákazníkovi že dôjde neskor alebo ze je tam dlhšia čakacia doba. Tovar som zaplatila vopred a cca2 týždne som naň čakala, keby že im nenapíšem tak sa ani neozvú.
- ziadna vyhoda
- obchod ponuka tovar, ktory v skutocnosti nema, objednala som, prisiel jeden automaticky mail a odvtedy ani chyru ani slychu po objednavke. Obchod sa ani nenamahal ma informovat, ze tovar v skutocnosti nema a nevie povedat ci a kedy ho vobec bude mat.. musela som sa sama domahat informacii. Nespolahlivy obchod.
neodporucam, pokial nechcete pred Vianocami ostat sklamaní
- Dlhá čakacia doba
- Autíčko je Napoli funkčné...som veľmi sklamaná z kúpi....za také peniaze nevyhovujúci tovar...nabíjačka nepasuje do elektriny...čínsky výrobok za nehorázne peniaze...nikdy viac...
Ponúkajú veci ktoré nemaju na sklade a nedokážu zohnať, pritom stačí tovar s po uky stiahnut
- Čínsky tovar katastrofálnej kvality mal to byť darček ale hanbila by som sa ho darovať, autíčko bolo funkčné ale osuchane, krabica poškodená tak som ho nechala dcére. Lebo keby to mám vracať tak ma poštovné pomaly vyjde viac. Myslím že som nakupovala naposledy.
- Harmonika sa da malo kde kupit.
- Harmonika,nebola funkcna dva krat som ju vracala naspät.
- Neponukaju kvalitny tovar.Som sklamana.
Neobjednavajte si DETSKU HARMONIKU HELIGONKU gombikovu, vobec nehra.