• V podstate rýchle dodanie

Rozbitý tovar

Reakcia obchodu Alfistyle.sk

Hezký den, velmi nás nás mrzí, že jste s nákupem nebyla spokojena a produkt dorazil zničený. Můžete se nám prosím ozvat na e-mail [email protected] a určitě to společně vyřešíme. :)

• Dodanie bolo rýchle , tovar vyzerá pekne ,až nato,že sa to ťažko zapichuje do zeme ... Treba si celú dĺžku poskladať,zasunúť každý koniec do seba a naraz to zapichovat do zeme . Dosť sa to vlnovkuje a zápichy z umelej hmoty ,tak to neviem kto vymyslel. Rychlo sa to moze zlomiť ,či ohnúť.

• na zadnej strane obkladu mala byt folia, ale nieje. Je tam papier ktory nejde dole, trha sa no hotove trapenie.

objednaval som druhy raz. Prvy krat bolo vsetko v poriadku. Na zadnej strane bola folia. Isla dole raz dva. Druhy krat to uz nebolo to iste. Na zadnej strane je papier ktory sa trha, zostava na lepidle no hotova katastrofa. Takze treti krat uz objednavat nebudem.

Reakcia obchodu Alfistyle.sk

Hezký den, je nám velmi líto, že nejste s výrobkem spokojen. Bohužel jsme k Vaší objednávce nenašli žádnou založenou reklamaci, že by s obkladem bylo něco v nepořádku. Můžete nám prosím zaslat fotku kusu na e-mail [email protected]? Podíváme se na to a jsme si jistí, že to společně vyřešíme.