Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar som objednal keď bol skladom,po týždni mi aj tak neprišiel.komunikacia žiadna že je vypredaný alebo podobné.až keď som sa ja začal zaujímať o svoj tovar začali komunikovať.objednavku som zrušil a tento obchod škrtám

Obchod sa dožaduje hodnotenia od zákazníkov a to napriek tomu, že tovar ani po urgencii nedodal a pracovníci obchodu prestali reagovať na urgentné maily, takže zákazník sa nedozvie, aký osud postihol jeho objednávku.

• V čase spracovania objednávky bol tovar skladom ale zatial nedorazil a a ani informácia o termíne dodania.

• pred 2 týždňami som objednal, doteraz sa ani neozvali

ziadna komunikacia.

Obchod tovar nedodal ani sa neozval. Po dotaze sľúbili poslať info mailom. Neozvali sa. Neodporúčam.

• Komunikáicia

Prišiel potvrdzovací mail objednávky v ktorom sa objednávka následne zmenila na “na externom sklade” a od vtedy žiadna informácia.

Objednal som si baterku, po dvoch týždňoch mi prišiel akurát tak dotazník spokojnosti...

Ochota, pružnost ,rychlost při vyřizování zakázky přestože se jednalo o malý počet kusů. Ještě jednou díky

Vsetko bolo v poriadku. Som spokojny.

Na platbu prevodom mi poslali zlý variabilný symbol. Keď som žiadal o správy VS, tak mi odpísali, že tovar nemajú.

• Žiadna komunikácia ani reakcia obchodu.

Tovar objednaný pred viac ako 15 dňami. Automat vykonal informáciu o dostupnosti v externom sklade. Okrem toho žiadna informácia o možnom termíne dodania tovaru, alebo zrušení objednávky zo strany predajcu.

• rýchle dodanie
    • ceny

Objednávka je vytvorená. Produkt je na externom sklade. Ďalšie informácie neposkytli, ani netuším, v akom stave je moja objednavka. Či dorazí alebo nedorazí... o mesiac, o rok... neviem.

• rychlost

• otras

• Asertívna komunikácia od podporného oddelenia
    • Žiadne bližšie informácie ohľadom spracovania a stavu objednávky
    • 11 dní od objednávky stále nie je známe v akom stave objednávka je
    • Ponúkajú tovar, ktorý nie je u nich k dispozícií a nedokážu odpovedať či ho dokážu naskladniť aj napriek tomu, že na ich stránke udávajú dostupnosť 1deň

• Široký sortiment
    • Dobré ceny
    • Posielajú aj pár Kusov, nie ako konkurencia kde je min odber 20ks
    • Možnosť iba osobne alebo zasielkovňa / kurier

Celkovo spokojný, tovar prišiel rýchlo len škoda tej dopravy, súčiastka stojí 20 centov a doprava minimáne 2,50€ . Inak všetko ok

• aspoň komunikujú
    • aspoň, že prepáčte odpísali :-) lebo niektorí predajcovia ani to nedokážu, len či to je výhoda, keď 2 týždne sú v ťahu
    • potvrdili objednávku a až po dvoch týždňoch zrazu zistili, že tovar je nedostupný...nechápem všetkých tých predajcov, ktorí ponúkajú niečo na svoje triko bez toho, aby vedeli či sú to schopní dodať
    • ako všetci im podobní amatéri, aj keď ho nedokážu dodať a odpíšu to zákazníkovi, ho ďalej veselo ponúkaju na svojich stránkach, ako to teraz vidím na ich webe :-)

• Dobrý výber
    • Dobrá komunikácia s predajcom.
    • dlhšia dodacia doba

Odporúčam tu nakupovať.