• Dobré ceny
    • Príšerná dodacia doba tovaru,ktorý bol označený ako skladom.
    • Eshop ako z pred 10 rokov.
    • Mizerná komunikácia so zákazníkom.

Objednával som v stredu 26.8.2015 a po 10 dňoch tj 6.9.2015 tovar ešte stále nemám. Keď sa mi po týždni čakania podarilo im dovolať bolo mi povedané, že tovar nebol skladom a pošlú mi ho zajtra teda vo štvrtok. Pravdaže sa neunúvali mi to celý týždeň oznámiť a musel som im volať sám, že čo je za problém. Nechápal som prečo to nemôžu odoslať dnes,keď bol ešte len čas obeda, ale budiš hlavne že to budem mať aspoň tento týždeň. Samozrejme, že to neposlali ani vo štvrtok ale až v piatok. Tak teraz ešte cez víkend čakám aby mi tovar, ktorý mal byť darček k narodeninám pre brata bol po 11 dňoch čakania konečne doručený...to som si ho rovno mohol objednať z Číny a čakal by som rovnako. Zo strany eshopu je to totálny amaterizmus a eshop nemôžem nikomu odporúčiť.

• nizke ceny
    • zla komunikacia s obchodom
    • minimalne moznosti filtrovania produktov na stranke
    • system na prezeranie aktualneho stavu objednavky je nepouzitelny

nizke ceny su lakave, ale treba sa pripravit na moznost, ze doba dodania sa moze znacne predlzit
    neodporucam pre netrpezlivych zakaznikov, komunikacia je nespolahliva a stav produktov na sklade nemusi byt aktualny

• neviem, nakoľko nie som spokojný s nákupom
    • dodacie lehoty, neprehliadnosť (telefonoval som s vedúcim a ten nevedel o žiadnej nedodanej objednávke)

zlýý, nenakupovať, takto sa má správať predajca, ktorý chce predať a mať spokojných klientov ?

• ceny
    • komunikácia

už dva týždne som nepočul o mojej objednávke a to som im poslal správi aj volal a nič žiadna reakcia

• +nizke ceny
    • -ceny niesu vzdy platne

Objednal som si notebook kde bola avizovana najnizsia cena a ked som ho zaplatil cez ucet, dostal som info, ze cena je o 15 € vyssia a musim doplatit. Cena na internete nebola vraj aktualna - nieje moj problem, ale musel som doplatit. V normalnom pripade za takuto chybu doplaca obchod a nie zakaznik...

• absolútne žiadne
    • nekomunikujú, nezaslaný tovar, bez reakcie na objednávku

nedoporučujem...

• čakanie na bankový prevod tri dni (navyše prenos v rámci jednej banky), chyba odoslania tovaru

• neviem
    • nekomunikuju,vobec sa s nimi neviemdohodnut na reklsmscii,neodpovedaju na e maili

tovar som im poslal spat lebo mi poslali ine ako som chcel a uz druhy mesiac sa neviem dostak ku svojim peniazom RUKY PREC OD TOCHTO OBCHODU

• Cena
    • Komunikacia zo zakaznikom-ziadna

To bol moj prvy a posledny nakup na tejto stranke.
    Na stranke mali tovar skladom tak som ho objednal a zaplatil vopred.
    Po tyzdni mi v mojej objednavke vypisovalo,ze sa stale caka na platbu( i ked platba bola uhradena obratom)Tak som pisal mail,kde mam tovar-odpoved ziadna,volal som na ich uvedene cislo samozrejme nik mi nedvihal,nakoniec som napisal sms na ktoru reagovali a tovar mi na koniec poslali.
    V dnesnej dobe moze podnikat asi kazdy ......
    Takze nabuduce si radsej priplatim o 3€ viac,ale z tejto stranky uz nikdy viac!!!

• ziadne
    • -ponukaju nieco co nemaju
    • -absolutne bez komunikacie

Toto sa ani neda hodnotit. Objednal som si tovar pri ktorom bolo vyslovene uvedene skladom . Dodnes mi nic neprislo. Nikto neodpoveda na maily. nikto nedviha telefon. Chyba ze som najprv kupil az potom pozrel recenzie na internete pretoze toto tu nie je nic neobvykle. Nekupovat - ruky prec. Taketo firmy kazia meno internetovym obchodom.

• nízke ceny
    • slabá komunikácia na e-maily málokedy odpovedaju keby som tam nezavolal tak ani neviem že treba čakat asi týžden pokial to všetko čo som objednal zoženu

ak kupite v tomto e-shope tovar ktorý má na škatuli foliu a Vy ju dáte preč tak Vám tento tovar už nezoberu spät v rámci 7 dnovej skušobnej doby
    by som chcel vydiet ako potom ten tovar má zákazník vyskušat kedže nemôže dat s neho dole foliu to by musel byt dáky čarodejník:)

• Neviem, asi žiadne

Neodporúčam tento obchod, pretože tovar, ktorý som objednal, tak mi ešte neprišiel a to mali uvedené, že ho majú skladom, už je tomu 10 deň. Písal som im aj na mail čo je s mojou objednávkou a ani mi neodpísali.

Reakcia obchodu ALCOMP

Dobry den, predpokladam ze tovar mate ulozeny na poste. Nakolko ste si zvolili prepravu postou.
    S pozdravom,
    Bodnar

• Slabiny má asi také, že ani po mojej iniciatíve komunikovať mailom, mi žiadna reakcia neprišla. Tovar mi ešte stále nie je doručený aj napriek tomu, že bol okamžite vyplatený prevodom. Ja spokojná nie som.

• žiadne výhody
    • Nedoručený tovar sa nedá hodnotiť.

Nekupujte v obchode ktorý Vám ešte nedoručil objednaný tovar a už ho máte hodnotiť

• Príjateľná cena, doručenie
    • Jednoznačne musia dokladáť k továru
    • návod na použiťie a inštalačný návod
    • v Slovenskom jazyku, aby si zákazníci
    • mohli zakúpený tovar správne inštalovať a užívať.

Ak odstránia základný nedostatok - zrozumiteľný preklad, nie je dôvod
    aj v budúcnosti nevyužívať ich služby.

• žiadne

doručili mi úplne niečo iné

• dost rychlo sa mi po zadani objednavky ozvali

po zadani objednavky sa mi rychlo ozvali. Kedze som mala Family pack tak sa nedolo predlzit licenciou na 2 roky, navrhli mi riesenie ze mi ponukli licenciu family pack pre 4 pocitace na 18 mesiacov a zvysnu sumu mi mali dobropisovat a fakturu som si mala stiahnut na ich stranke lenze sa do nej neviem dostat s tym ze moj email neeviduju a zatial sa mi s dobropisom a rozdielom ceny nik neozval a nic som nedostala a nedostala som ani odpoved na email, ktory som im pisala.
    snad ide iba o administrativnu chybu, pretoze nebyt toho som bola spokojna a prvy dojem bol velmi dobry

Pisu ze na sklade dva kusy a popritom som cakal dva tyzdne na dodanie

• Ze neuvadza ci tovar je pouzity alebo nie...

• zrejme cena (nevyberal som ja)
    • amatérsky dizajn shopu
    • chýbajúca predfaktúra
    • dodacia lehota

Veľmi nerád dávam zlé hodnotenia, ale verím, že to majiteľovi pomôže posunúť sa ďalej.

Dizajn z minulého storočia, chýbajúce obrázky, prekrývajúce sa texty. Nedomyslený proces objednávky a platby. Keď objednávam bez registrácie, nemám možnosť sa dostať k avizovanej faktúre. A keď chcem napriek tomu zaplatiť na číslo účtu, ktoré som dostal e-mailom, môžem len tipovať, že variabilný symbol bude číslo objednávky.
    Objednával som 19.1., 20.1. mi bolo potvrdené prijatie platby. Dnes (29.1.) som telefonicky overoval, čo je s dodávkou, pán na telefóne mi povedal, že sa im zásielka vrátila (nemám možnosť overiť, tak verím). Sľúbil, že mi tovar prinesie osobne (ďakujem), tak snáď už nebudem dlho čakať.