Tovar stále nedorazil. Od objednania je to už 14 dni.

Dobrý deň prajem,

momentálne neevidujeme žiadnu objednávku s čakacou dobou 14 dní. Prosím, skúste si skontrolovať, či Vaša objednávka neobsahuje náhodou predobjednávkový titul. Prípadne nám zašlite e-mail s Vaším číslom objednávky na [email protected] a určite situáciu vyriešime k Vašej spokojnosti.

S pozdravom,
    Peter Považan / E-commerce špecialista
    Albatrosmedia.sk

• Obal knihy bol poškodený a kniha obchytaná aj keď iba mierne ale dosť mi to vadí, lebo z rovnakého dôvodu som si knihu nezakupila priamo na výstave kníh

Dobrý deň prajem,

napíšte nám, prosím, na [email protected] a knižku Vám vymeníme za novú.

Ďakujem.

S pozdravom,
    Peter Považan / E-commerce špecialista
    Albatrosmedia.sk

• zlavy, siroky sortiment knih
    • kuriersku spolocnost s ktorou spolupracuju, ktora nie je ochotna dodat tovar v stanovenej lehote

s obchodom je velmi prijemna komunikacia, maju siroky sortiment knih a zaujimave akcie, mrzi ma, ze tovar nie su schopny dorucit v stanovenej lehote ani po dodatocnej komunikacii mi nebol tovar poslany

• Lepšie ceny oproti slovenským knihkupectvám.

Oplatí sa. Rýchla pošta, kvalitne zabalené, veľmi dobré ceny.

• odborná literatúra, nemusí ísť cez ďalšieho obchodníka
    • slabšie komunikácia, veľmi dlhá dodacia doba, technické problémy

pozor na dodaciu lehotu

• 3 telefonáty na zákaznícku linku počas pracovných dní a pracovných hodín nikto nezdvihol telefón.
    • Ubehlo 10 dní od objednávky, kniha nedoručená a stav objednávky neznámy.

Ak sa podarí zohnať knihu inde, tak si objednajte z iného obchodu.

Pekný deň,
    v prvom rade, prosíme, prijmite naše úprimné a veľké ospravedlnenie za neskorú expedíciu a dodanie Vašej objednávky z nášho e-shopu Albatrosmedia.sk.

Problémy s expedíciou nastali kvôli sťahovaniu našich skladových priestorov. Veľmi sa ospravedlňujeme za prípadné problémy či ťažkosti.

Ešte raz sa ospravedlňujeme za sklamanú dôveru.
    Vopred ďakujeme za porozumenie.

Knihu som objednal pred viac ako tyzdnom nemam zatial ziadne informacie o stave objednavky, dva telefonaty no bez odozvy...

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Dobrý deň, prosím vás, ozvite sa nám na e-mail: [email protected], aby sme vašu zásielku čo najskôr odoslali. Problémy nastali kvôli sťahovaniu našich skladových priestorov. Veľmi sa ospravedlňujeme za prípadné problémy. Ďakujeme za porozumenie.

Tovar som objednala pred 10 dnamy a nic mi neprislo zatial.

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

• Od prijatia objednavky ziadna komunikacia takze ze je tovar vyexpedovany som sa dozvedela od kuriera...cele zle

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Pekný deň, Veronika, veľmi nás to mrzí. Je to spôsobené technickými nastaveniami e-shopu. Momentálne pracujeme na vylepšení tejto funkcie. Ešte raz sa ospravedlňujeme. Radi by sme však nejakým spôsobom vykompenzovali vašu nespokojnosť, ozvite sa nám, prosím, na našu e-mailovú adresu. Ďakujeme za porozumenie.

• kniha mi prišla so špinavým obalom.

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Pekný deň, prosím, ozvite sa nám na: tel: 02/4445 2048 (Po-Pia 8:00-16:00) alebo e-mail: [email protected]. Radi vám knihu na naše náklady vymeníme. Ospravedlňujeme sa.

• Inventura ???

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Mrzí nás vaša nespokojnosť. Fungovanie nášho e-shopu je závislé na našom sklade, ktorý má začiatkom leta vždy inventúru, ktorá súvisí s potrebami a logistikou našich vydavateľstiev. Ak sa nám ozvete na email: [email protected], veľmi radi vám poskytneme kompenzáciu. Ďakujeme pekne za porozumenie.

• Obchod ponúka zľavu prostredníctvom nazbieraných bodov v drogériách DM, ktorú následne nie je možné realizovať, pretože ceny kníh sú už v zľave. Myslím, že ak je ponúknutá možnosť zľavy, mala by byť realizovateľná z celej ponuky kníh.

• rychla dodavka, ale v mojom pripade to vinou posty tak nebolo
    • Absolutne ziadna komunikacia. Na zakaznickej linke to veselo vyzvana (volal som 2 krat) a nikto nedviha. Na maily nikto neodpoveda (pisal som 2 krat). A to som len chcel vediet po tyzdni, ci tovar odisiel. Nakoniec som zasiel na postu a tam to uz 5 dni mali, takze chyba bola na poste.
    • Sortiment je podla vsetkeho zamerany na ceske knihy.

Takze ak chcete vyuzit sluzby tohto obchodu, tak neplatte vopred!

Posielate mi dotazník a knihy som doteraz nedostala, Včera som to urgaovala a doteraz na to nik neragoval

• v tomto obchode som nasiel najlacnejsiu ponuku mnou pozadovaneho tovaru
    • zatial sa mi zda ako slabina dlha dodacia doba viac ako 10 dni

este nemam uceleny nazor ten si vytvorim po dodani tovaru, cim dlhsia dodacia doba tym bude nazor horsi kedze tovar mali na sklade

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Vážený zákazník, napíšte nám číslo Vašej objednávky na adresu [email protected], preveríme jej stav a postup pri jej expedovaní. Zároveň Vám radi poskytneme zľavový kupón, ako kompenzáciu za túto nepríjemnú skúsenosť s naším obchodom. Zákazícky servis pre e-shop

Objednavam z tohto obchodu pravidelne a toto je prvy krat co mam negativne skusenosti. Tovar som si objednal asi pred 3 tyzdnami a este mi nebol doruceny. Pisal som ohladom mojej objednavky no neprisla mi od nich ziadna reakcia.

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Vážený zákazník , napíšte nám číslo Vašej objednávky (alebo Vaše meno a dátum objednania ) na mailovú adresu [email protected]. Preveríme jej vyexpedovanie a dáme Vašu objednávku do poriadku. Ďakujeme , zákaznícky servis.

• Objednala som si dodanie kurierom ale tovar mi zaslali postou. Nepravdive info na stranke ohladom dodacich terminov, urcite neexpeduju tak ako na stranke uvadzaju. Nedostatocna komunikacia s klientom

Kedze som zrealizovala len jednu objednavku a nedopadla dobre tazko viem napisat kladne hodnotenie.

Reakcia obchodu Albatrosmedia.sk

Vážený zákazník, Vami objednaný titul bol posledný na sklade a pri balení sa zistilo, že je poškodený. V dobrej vôli neexpedovať poškodené knihy sme 2 dni počkali na dodanie nového nepoškodeného titulu a až ten sme vyexpedovali. Za nedostatočné informovanie a omyl z našej strany sa Vám este raz ospravedlňujeme. Zákaznícky servis .